Neviem, či to práve sem patrí, ale...
Fyioterapeut mi ohundral Birkenstoky (+protetiky a všetko podobné) na doma a mám si kúpiť Crocsy, aby sa mi nich zmestila vložka, ktorú mi vyrobil.
Dáva vám to nejaký zmysel
?
Neviem, či to práve sem patrí, ale...
Fyioterapeut mi ohundral Birkenstoky (+protetiky a všetko podobné) na doma a mám si kúpiť Crocsy, aby sa mi nich zmestila vložka, ktorú mi vyrobil.
Dáva vám to nejaký zmysel
?
slniecko v crocsech ta vlozka nebude napevno, bude to mit smysl? Mne kdyz delali na miru, musela jsem prinyst boty, ve kterych to budu nosit. Pevne a se sirokou spickou. No bohuzel takovy mam jen jedny trekovy, tak to nenosim denne. Do tenisek se to moc nevejde.
Kokoska áno, všetky mi skritizoval, lebo chcel aby som si kúpila jednu úplne konkrétnu značku (čím vo mne vzbudil dosť nedôveru), pričom sa s topánkami vo väčšine prípadov fakt držím ani nie tak barefootov, ako kompromisných značiek.
Nakoniec sa uvolil nad jednými, keď som ho fakt konfrontovala s tým, že ale tie zodpovedajú úplne všetkému, čo hovoril, do ďalších bol s frfľaním ochotný, ale že tam by musel inú. Každá 70€,
A keď som mu hovorila, že ok, robím z domu, aj tak som väčšinu času v Birkenoch, tak na mňa vyvalil to s tými Crocsami.
Ako príde mi to divné, veď to sú nestabilné botu do vody, plus sa v tom tá vložka ak aj nebude šmýkať, tak asi prehýbať, veď sú mäkké, nie?
Tak sa pre istotu pýtam, lebo potrebujem niečo nové na doma, tak že či kúpiť fakt tie Crocsy, alebo sa pekne držať svojich korkáčov.
slniecko ty moje vlozky jsou pevne, neprohybaji se, ale jsou opravdu delane na miru do pevnych uzavrenych bot. Pripada mi, ze pan si chce zaslouzit od nekoho provizi. Nemas moznost poradit se i jinde?
slniecko birkeny nejsou úplně ideální obuv a vložka do nich dát nejde (to je asi jasný). Ale že by fyzio doporučoval kroksy, to slyším prvně. Taky se mi moc nezdá dávat vložku na míru do bot na doma, předpokládám, že u té práce hlavně sedíš, tak na co vložku? A nějaké cvičení ti na tvůj problém dal? A pro zajímavost, co ti doporučil za značku?
Kokoska to rozhodne plánujem spraviť, len to ešte potvá...a papuče na doma sa mi rozpadli teraz...
slniecko asi bych se teda podivala po nejakych ortopedickych pantoflich, nejspis ve zdravotnickych potrebach. Ty umelohmotne crocsy bych na doma nechtela.
Kokoska já crocsy (nebo jako crocsy) považuju za ideální domácí obuv. Jsou krásně měkké a široké, takže se snadno vyzouvají/nazouvají i v tlustých ponožkách a bolavý paty cítím míň.
Kokoskajá teda mezi birkenami a ortopedickymi pantoflemi rozdíl nevidím.
slniecko Je potřeba zkusit co sedne na nohu, když jsem měla zánět plantární fascie, tak Birkeny byly jediné, které mi to nezhoršovaly. Třeba žádné měkké boty jsem mít nemohla.
Nevím jaké máš problémy, na doma bych to neresila pokud nebydlis na zámku, kde nabehas těch 10 tisíc kroku denně.
EvaevaBirkeny nejsou ideální hlavně proto, že jsou to šlapky. Ty sandály s řemínkem jsou úplně v pohodě (konzultováno). Nevím, čemu přesně pomůže nahradit je jinymi šlapkami.
continuity jsou neohebné. Já v nich chodím celé léto, ale tohle nepovažuju za ideální vlastnost.
bublifuk ta guma na bosou nohu ne-e
continuity spadnutá klenba+zhoršujúce sa haluxy
Kokoska ta crocsová "guma" je na noze příjemná. Zajímavé, že nad plastovými birkeny se tu hromadně áchá, tam to nevadí?
slniecko vymenila bych fyzioterapeuta:-)
Máte někdo, prosím, zkušenosti s eshopem Levandulové údolí, resp. s jejich výrobky?
Pinot Noir birkeny nemam zadne a crocsy mi opravdu nejsou prijemne, zkousela jsem.
continuity Já jsem s ostruhou a fasciemi musela všechny birkeny dát pryč. Bylo to v nich úplně nejhorší.
Jiné ortopedické mi vyhovovaly.
Proto píšu, že se to musí zkusit.
Evaeva ty ortopedické pantofle jsou všechny neohebné, fakt tam nevidím rozdíl.
Jinak nám Birken sandály, jen už nevím které, a ty jsou normálně ohebné. Nejsou to barefooty, ale v rámci běžného výběru úplně v pohodě.
continuity spadnutá klenba+zhoršujúce sa haluxy
To se musí hlavně cvičit.
Jinak jsem kdysi vložky na míru měla (kvůli kratší noze) a to srdíčko bylo tak příšerně tvrdé, že mě bolela chůze v nich tak, že jsem neobešla bez slz barák. A to si o sobě myslim, že něco vydržím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.