"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 08. října 2017 18:48

V lednu mě čeká maturitní ples jako třídní. Tak bych si na to mohla pořídit nové šaty..

Nechci investovat moc, vezmu si je opravdu jen jednou ročně. cca max kolem 3.000. Šaty bych chtěla dlouhé/midi, tmavší barvy, ne nahaté - musím pod ně vzít celkem bytelnou podprsenku. Ráda bych alespoň nějaké rukávy.

Kde mám hledat?? Kamenné prodejny, eshopy. Eshopy klidně anglické, nebo zasílající do Anglie.

Prohlédla sjsem Asos, Dorothy Perkins, House of Frazer, Bravissimo, MaS... a nic.

Neporadíte??

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 08. října 2017 22:43
Reakce na Dadoo:

Na mě začala nedávno vyskakovat reklama na nějaký eshop Ezpopsy, ale nic o něm nevím. Tak třeba byste si tam něco vybrala. 

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 08. října 2017 22:51

Díky všem za pomoc. Baví mě hrabat se v tom. Jen na to mít víc času. Děkuji 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 08. října 2017 23:16

Dadoo  doporučuju zajít se podívat do Van Graafu

https://www.vangraaf.com/cz/obchod/praha/

Offline ISON
329 příspěvků moje polička 09. října 2017 12:08

Nevíte někdo, kam jít na jistotu pro neprůhledný černý kardigan tohoto typu? Z hm mám tenhle, šedá je v pohodě, ale varianta v černé byla jak záclona...

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 09. října 2017 12:48

Extra blbý dotaz. Už delší dobu mi telefon píše, že mám nedostatek paměti. Co mám smazat? Fotky jsou na kartě, ne v paměti telefonu.   

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 09. října 2017 12:55
Reakce na :

u kontaktů fotky nemám. Mám ale dost nesmazaných SMS a pár fotek na WA. To může zabírat tolik místa?  

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. října 2017 13:49

Porebuju vedet a zaroven si stezuju, tak vlastne nevim, do kteryho vlakna driv, ale kdo z Parfumanie pracuje na prazskym magistratu? Nutne potrebuju protekci :-)

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 09. října 2017 14:58
Reakce na JankaM:

zbytočné aplikácie, alebo ak ich nechceš zmazať úplne, tak ich aktualizácie.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 09. října 2017 15:23
Reakce na JankaM:

manzel si ted dokupoval extra pametovou kartu do telefonu a to tam nema prakticky nic, nefotit, nenahrava videa, nestahuje aplikace..., takze mozna je ted ta zakladni pamet v telefonu velmi mala??

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 09. října 2017 19:42
Reakce na JankaM:

Mám to úplně stejně!

Pořád mi hlásí, že mám málo paměti a přitom mám všechny fotky na SD kartě, aplikace jsem tam převedla taky všechny, co šly a pořád mě přesto otravuje afňuká. 

Jedině tedy smazat ty aktualizace aplikací. Jenže.. jak se v tom nevyznám, nevím, co můžu mazat a co ne. Když chci smazat nějakou aplikaci, kterou vůbec neznám, začne mi vyhrožovat, že mi něco ne bude fungovat apod. Tak se vždycky leknu a couvnu. Ale jde mi to na nervy pořádně!!!

A navíc nevím, kde zakázat automatické aktualizace 

Offline viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 09. října 2017 19:47

už chápu naco potřebují androidí telefony ty paměťové karty

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 09. října 2017 20:00
Reakce na Dadoo:

Zkuste podrzet prostredni "tlacitko" a povypinat si zapnute aplikace, kdyz si telefon zacne stezovat, je to u me vetsinou timhle.

Offline 1010
219 příspěvků moje polička 09. října 2017 21:59
Reakce na JankaM:

Aplikace si nastahují spousty dat, já můžu čistit klidně giga za týden, hlavně instagram si hodně vezme, protože si prostě všechny data uloží, i když už je pak nepotřebuje... já mám čištění telefonu v nastavení - info o telefonu - úložiště - odstranit nepotřebné soubory, ale mám hodně upravený android, takže to bude mít asi každý mobil jinak, možná to tam nemusí být vůbec... ale existují na čištění i externí aplikace, tak není od věci mobil jednou za čas něčím takovým prohnat 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. října 2017 13:31

už chápu naco potřebují androidí telefony ty paměťové karty

Ja pamäťovú kartu nemám. Nie všetky androidy. Prosím nehádzat všetko do jedného vreca. 

49385 příspěvků moje polička 10. října 2017 13:42
Reakce na paktofonika:

tak to se omlouvam. mne si v poslednich asi dvou tydnech tri lide stezovali ze se jim ta karta v telefonu pokazila a prisli o fotky nebo nejaka jina neprijemnost.. nerikam nic protoze neznam, ale vrtalo mi hlavou proc resi ty karty kdyz jsou tak nspolehlive.. kdysi jsem mela nokii i s kartou ale nic jsem na ni nedavala nebyl duvod totiz

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. října 2017 14:03

Ešte v dobe kedy som mala telefón s kartou som s ňou nikdy problém nemala.

Ja chápem že si spokojná s Iphonom, ja proti Apple nič nemám a oceňujem odladený systém a aj dizajn výrobkov. Nekúpim si ho z iných dôvodov. Ale fakt ma dráždia applisti ktorý tvrdia že všetko ostatné je šunt a odpad a že len Apple a iOs funguje správne. 

49385 příspěvků moje polička 10. října 2017 14:16
Reakce na paktofonika:

tak mel to byt hlavne jen vtip.. rozumim ze tech telefonu i systemu je velka spousta a urcite i kvalitni. ale soucasne jsem rada ze problemy tohoto typu proste nemusim resit, zadne DodelejDoma:-)

deti mely samsungy a prave i ty xiaomi atd, no nakonec jsem zjistila ze koupim radeji stary iphone za cenu noveho huawei protoze bude fungovat bez jakychkoliv zasahu, proste nic s tim nemusim delat a vse hned funguje.koho bavi si to ruzne sam doladovat pak jedine android, samo. ja uz na to nejsem, kdysi by me to byvalo taky bavilo.

Online Sweet Potato
40528 příspěvků moje polička 10. října 2017 14:23
Reakce na paktofonika:

Haha, mně iPhone už dlouho umanutě tvrdí, že je přeplněn, každou chvíli mi nejde fotit, dokud něco neodmažu, už fakt nevím, co bych ještě smazala.