Kan značení je v pohodě. Zvlášť tam v té oblasti. Jako v Rakousku - červené kolečko s bílým středem, případně červená čára na kameni. Ukazatele uvádějí čas v hodinách a odpovídá spíš zdatným chodcům. Voda tam není, ale to píšou snad všude. Na pití jde koupit na chatách. Sprcha až zase dole.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
bublifuk V hodinách je to i v Tatrách, s tím počítám, nám stačí čitelná a hlavně viditelná deska, tabulka s šipkou. Zeptala jsem se na fb pro turistiku a dostala hafec rad a tipů, tak dobrý. Děkuji.
Kan akorát v Tatrách jsem si čas odečítala, ve Slovinsku přičítala.
bublifuk My se tím časem moc neřidime, není to pro nás důležité, máme svoje tempo a na horách dostihy nepraktikujeme. Jde nám i o cestu a hlavně se neztratit a zbytečně nezajit, díky špatnému značení jsme bloudili v Itálii a už bych to nechtěla zažít.
Jak se da resit situace, kdy vas zamestnavatel docasne preradi na jine pracoviste, ale pracovni napln obsahove neodpovida nazvu pozice? Ve smlouve o docasnem prideleni mate Referent xy useku, ale v praxi se nejedena o administrativni cinnost a nemate ani stul.
monis Ježíš, to ti ta prace pěkně začíná.
brrr blizim se evidentne do finale boje o vypoved, kterou mi zamtel nechce dat a zkousi, kdo to vydrzi dyl.
Kan to není o dostizích. U krátké trasy na celý den to fakt není třeba. Jinak stačí offline mapy.
notna diky....bohužel na to moje neplati
Jde o přeložení nebo převedení? V tomhle by měly pomoct odbory, máte-li, můžeš se na příslušný odborový svaz obrátit i jako nečlen, mají svá právní oddělení.
dzizisketa jde o 'docasne prideleni zamestnance' podle par. 43a na 6 mesicu. Mne o to prideleni az tak nejde, o tom jsem vedela. Spis mi jde o ten podfuk s nazvem pozice ve smlouve versus realna napln. Volala jsem na inspektorat prace a ve zkratce kdyz te nekdo ojebe, tak to dej k soudu, priprav si hodne penez a good luck.
monis tak hlavne jestli mas v poradku platovy vymer, pokud s tou naplni prace jsou jine penize.
dzizisketa diky, jsi zlata
stacilo zagooglovat, ale uz mi nefunguje mozek...
monis no pěkný začátek ti připravili!
Používáte nějakou aplikaci nebo AI na konverzaci v AJ, která opravuje? Klidně i něco placeného. Potřebovala bych mluvit.
Kan muj bracha 45 a tata 73 sli v cervenci Nemeli pruvodce, helmy ani jine vybaveni Spali v chate pod vrcholem
Mini Super. Tatínek teda borec.
Kan nebyl poprve, ale chtel jeste naposled :)
Nemá náhodou někdo slevový kupón na Cos, který nevyužije? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí