continuity Mě teď překvapilo, že kožní, a to dobrá, řekla, je to bazaliom, to opaříme.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity od toho je lékařka, aby vyhodnotila, co s tím, ale takové ty nepěknosti v obličeji mi právě vždy doporučila odpařit. Jinak znaménka a jiné útvary na těle nechávám řezat
Karja já na kožním sice ukázala konkrétní znamínka, ale prohlédli mě kompletně od hlavy k patě.
barbucha Ten člověk, kterého se to týká, taky řekl, že to chce raději vyříznout.
999 těch bazaliomu je víc typu, některé léčí nějak jinak. Ale teda snad předtím udělala histologii?
Muž ho podle mne měl taky, takový nehojící se vřídek na ruce. ani mu to snad neřekli, že to byl nádor, ale vyřízlo se to.
barbucha No vos co, mně po tech rezech se dělají dost jizvy no
continuity Ne, nedělala.
Môjmu otcovi sa bazaliomy začali robiť ako nežiaduci účinok z liekov po transplantacii, vyrezali mu ich cca 10, všetky na tvári/hlave, nemá kúsok ucha, pery, ...![]()
Odkedy má transplantovanu oblicku vybratu a neuziva lieky, má to v poriadku.
Tak ty jizvy se pak dají ošetřit (zmírnit, odstranit) právě laserem, když už o něm vůbec uvažuješ ![]()
Kam byste vzali bandu chlapů do hospody v okolí Strahovského kláštera, Hradu, Malé Strany...
Sweet Potato do pivovaru
Sweet Potato do pivovaru
Pinot Noir
ještě U Glaubiců na Malostranském (i když to zní hrozně turisticky, je to vlastně docela fajn hospoda)
Pinot NoirStrahovskýho? Nebo? Já to fakt neznám.
Sweet Potato jj, Strahovskýho
také znovu otevřeli Baráčnickou rychtu, (tam jsem chodila na pivo na střední, pak to zavřeli, teď to bude taková ta hezky udělaná klasika), Kavárna Mlýnská (hospoda ve mlýně na Kampě, chodí tam místní), Restaurace pod Petřínem, no a nebo klasika U Černého vola (fakt jen sprostá pivnice, ovšem historická)
Děkuju, pošlu dál.
Děkuju, pošlu dál.
Vy co mate COS saty s piktogramem nesmi se prat v pracce...to nosite do cistirny? Koupila jsem z druhe ruky saty (71% vlny) a evidentne do cistirny. Ale to by se mi moc nevyplatilo, navic i jakekoli jine vlnene veci peru...dekuji
Jos Peru na vlnu, nic se nezničilo. Ale jedny kuloty vyžadují po vyprání žehlení přes vlhkou látku, jinak nejsou hezky hladké. Vzhledem k tomu, že jsou to kalhoty a neperou se po každém oblečení a to žehlení mě nebaví, ty do čistírny nosím. Ovšem při dnešních cenách v čistírnách bych už měla asi patery nové za tu cenu ![]()
notna dekuju. Tohle jsou takove silnejsi kosilove saty z Vinted. Vysly asi na necelych 700 a planuju je nosit docela dost, to by se mi cistirna vazne nehodila...samozrejme treba kabaty nebo saka do cistirny davam, ale saty clovek proste logicky pere casto.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí