Nevíte, co to je? Po dešti u paty stromů ale vypadá to, že to steklo.

Nevíte, co to je? Po dešti u paty stromů ale vypadá to, že to steklo.

RoSa tenhle rok jsem se registrovala a určitě to šlo i online...
RoSa Já tam jsem, jen jsem tam naskenovala občanku.
Zu on je to jen jeden ze způsobů identifikace, je tam i ověření mailové adresy nebo tel.č.
takže při online registraci ty dva průkazy totožnosti nemusí být?
to je asi jen pro případ nějaké větší transakce, kvůli AML... ![]()
999 aha, dík, takže už při registraci...
RoSa budou chtít sken při registraci a pak tuším to chvíli trvá, než tě schválí, i do aukce se pak schvaluje "ručně".
Zu dík!
Nemáte prosím pěkně někdo kód Marianne na unilabs?
mitford sister UNILABSMC25
Nebo bez MasterCard UNILABS25
continuity děkuju ![]()
brrr nemuze to byt penodejka? ![]()
SunEclipse Není
S největší pravděpodobností jde o "tree soap", stromové mýdlo (schválně píšu anglický výraz, protože žádné české stránky jsem nenašla). Vzniká po velkém suchu, kdy se na kůře usazovaly chemické prvky a soli, déšť je pak vymývá a vzniká mýdlová pěna.
Neznáte prosím někdo dobrou švadlenu v Praze? Potřebovala bych ušít teplou vložku do kabátu, případně nějaké jeho úpravy jako zkrácení rukávů. Moc děkuju
Emi Připojuju se k dotazu. Sháníme, kdo by ušil šaty na maturitní ples.
Maureen existuje něco speciálníjo, my to řešily loni s bílými svatebními, co byly pošlapány v v taneční hodině 14 dní před svatbou...vypadaly na vyhození...a pak byly na 95% zase bílé, ale musím to pohledat, byla to nějaká chemie...
Zdroj: jak pečovat o taneční boty...
Kan notna dík za rady...s perkarbonátem zkušenost nemám žádnou,a na ten satén bych si netroufla...
je to na tobě, ale my se s dcerou bály fakt hodně, ovšem v těch botech se na svatbu jít nedalo...až to úplně uschlo, byly to zase bílé saténové botičky pro nevěstu.
brrrTy jo, to je hustý...tree soap, o tom jsem v životě neslyšela!
Zkoušel tu někdo monitorovat si spánek pomocí třeba chytrých hodinek? A jak jste s tim spokojené?
Já to ted nějakou dobu zkoušela přes Health v Apple Watch a přijde mi to totálně mimo.
Tabea je to totalne mimo![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.