Tabea viktorka_od splavu Haha, to teď zkouším taky a úplně mimo mi to nepřijde, ale že bych se dozvěděla něco převratného, to ani omylem. Akorát mě ty hodinky na ruce rozčilujou, protože já normálně nespím ani s naušnicema....
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Catherinne děkuju ti,vyzkouším..
Tabea sambo má nějaké staré jednoduché garminy a jako spánek berou i klid třeba při čtení a pak mu ukazují třeba 10 hod spánek ![]()
Tabea A co si od toho sledování spánku slibuješ a chceš zjistit? Já hodinky na spaní nosím, protože jinak bych si je ráno zapomněla nasadit (a zjistila jsem, že je to praktické, protože konečně mám, jako silně krátkozraký člověk, příležitost zjistit, kolik je hodin, když se ráno probudím a nejsem si jistá, jestli se ještě vyplatí usínat ;o)
Mně připadá, že spánek zaznamenají celkem dobře, minimálně u mně to docela sedí.
Zkusila jsem to jen ze zvědavosti. Možná ještě abych viděla, kolik noci jsem pročuměla. ![]()
Jenže to čumění to zaznamenává buď jako REM nebo jako Core. A to teda i čumění do mobilu nebo na tv. Takze vypovídající hodnota toho, že mám podle hodinek stabilně jen ca. 10% hlubokého spánku, je zřejmě blízko k nule.
Tady se vi vsechno, tak se zeptam. Zitra mam pohovor s jednim Indem a dnes mi volal, ze asi doslo k nejake technicke zavade, ze muj zivotopis ma jen 1 stranu. A ze mam poslat druhou
Jako ja nevim, ale nemam 20 let praxe v nekolika firmach, abych mela co psat na dve strany. Navic jsem zila v domeni, ze ma byt cv spis strucne a psat jen relevantni skills a zkusenosti![]()
Tabea Tak to mi teda hodinky nedělají, čumění do stropu celkem správně identifikují jako bdění a pak mě akorát kárají, že se v noci moc budím a měla bych s tím něco dělat :o)
No je stručné a stručné, i když si dělala v jedné firmě, tak bych tam zkusila vypsat nějaký progres - třeba si postupně dělala jinou práci nebo tak. + Pokud to máš na jednu stranu, tak bych vypsala i ty věci, které nejsou úplně mimo - třeba brigádu v McDonaldu ne, ale závěrečnou práci ve škole jo.
monis ja dnes uplnou nahodou narazila na nejaka moderni cv na fb a cucela jsem jak puk, ruzne barevne picicurinky, bulinky.. :-)) tak mu tam neco na tu druhou stranku domaluj. pry nejlip poverit ai
monis ja mam dve stranky, mam tam u kazde prace popsane, co jsem mela na starosti, i kdyz jsem byla jen ve 3 firmach
ale rady na to vyberko bych to uz asi nemenila, kdyz te pozvali na zaklade te jedne stranky, tak bych si trvala na tom, ze tak je to za me v poradku
continuity viktorka_od splavu aha, ja jsem zila prave v domneni, ze jakmile uz nejsi absolvent, tak nejake Erasmy a brigady je uz trochu divny zminovat. Jako je to bezna back office pozice, takze zadna kreativni pozice, kde by se daly v cv vypisovat realizovane zakazky, realizace atd.
viktorka_od splavu no tak to zrovna záleží na pozici. Já za picicurinky dávám deset bodů. Dolů.
Nepotřebuji člověka, co si bude v práci malovat.
baltikted se divam, ze na dve strany jsem to mela jako absolvent, ale to jsem mela vypsanou kazdou cicovinu, studentskou konferenci, erasmus, protoze nic jineho ani napsat neslo
Ted mam navic vzor cv, kde vzdelani je ve sloupci pod fotkou bokem a nezasahuje do textu stranky. Asi uz to predelavat nechci, ja tam jdu s tim, ze to bude takovy rozehrivaci pohovor po RD v anglictine a moc tam nechci kvuli ne uplne dobremu dojizdeni...
Pokud jdete se svým manželem/partnerem společně na (větší) nákup, kdo vytahuje peněžku a platí?
Já jsem včera stála u pokladny, muž šel vyměnit vyteklý tvaroh a paní prodavačka mi říká (káravým hlasem) "No, a pán vám určitě odešel s platební kartou, že jo?!"
Kdo je zrovna blíž terminálu,na tohle máme společný účet.
Ale ta věta by mě taky nasrala!
zelene.oko Ten, kdo rychleji tasí.
Edit: Ale tu prodavačku bych ze šovinismu nepodezřívala. Věřím, že to má nakoukané.
monis já to mám asi taky na stránku, možná na stránku a čtvrt a zatím mi to všude pochválili. Musíš si dát asi větší mezery:D. Řekla bych, že je lepší víc rozepsat tu konkrétní pozici než si psát nějaké krátkodobé práce za dob studia. A nebo napsat něco víc o těch jiných skills. Jakože bych šla více do hloubky než do šírky...a taky je jedna rada, že máš psát ne, že seš kreativní, třeba, ale kde jsi tu kretavitu i využila nebo nějaký "dukaz", že to tak je. To pak taky nafoukne.
Držim palce;)
zelene.oko No, my chodíme na samoobslužné pokladny, tam to placení zvládne bez připomínek od personálu ten kdo má zrovna volnější ruce ;o)
Nevíte, z jakých látek se šijí služební mundúry v katolické církvi? Pro faráře, řádové sestry a bratry, biskupy, kardinály, papeže atd.? Platí, že čím vyšší status, tím lepší materiál?
monis už mi párkrát napadlo, že môj životopis je ultra krátky, musela by som si tam napísať tie rôzne funkcie, čo som v škole mala. Zas MAT-FYZ je tak žiadané, že by som nemala mať problém si nájsť prácu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí