Evaeva nikde jsem ho tam něnašla. Ono kolikrát pro ty appky jsou další zvýhodnění, právě aby si je lidi stahovali no:D:D Taky jich pár mám staženo právě:D:D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Nějaká fotka z bulváru. Nevíte prosím, co by to mohlo být za boty?

Holky nevite jestli jsou dny Marianne v Douglasu, pripadne kod?
@Ginevra videla sem podobne myslim v Zaře
Jsou to ony. Díky moc.
Ano, jsou a to na webu kód DM20 pro 20% slevu, a v aplikaci DM25 pro 25% slevu. Neplatí na produkty, které jsou již zlevněné.
Letos jsou ty kupony zajímavý, M&S i jídlo. Barefoot škorně, včelařství, porcelánový svět.
miriell brotex bys, prosím, neměla?
Evaeva MARIANNE28
MARIANNE28 - sleva 25%
Díky ženy ![]()
Vše možné o TGM a "tajemné obálce" přehledně.
A kód na Zalando máte? A hloupý dotaz - ty kódy nejsou jedinečné?
zelene.oko PODZIM25
RoSa Děkuji.
zelene.oko na e-shopy ne.
...když už se tady řeší v jednom vlákně očista tenisek...neznáte někdo účinný způsob vyčistění saténových bot?...trochu je vylepšil vlhčený ubrousek,ale bojím se přitlačit...
Maureen A tu kašičku z prekarbonátu jsi na to nezkoušela? Já teď prala asi 100 látkových ubrousků ze svatby, některý ty servítky teda byly za@rany jak jetel, bych řekla, že s tím čistili svatebčani i boty. 100% bavlna teda a až na jednu výjimku to pustilo všechno.
Jste někdo registrovaný na livebid.cz? jak je to s tou identifikací uživatele?
999 , ty tam jsi, ne?
...osobním ověřením totožnosti za současného předložení dvou dokladů totožnosti před pracovníkem Provozovatele, a to na základě dohody mezi Provozovatelem a Uživatelem, nebo na akcích pořádaných Provozovatelem, na kterých umožní a předem oznámí, že bude možné provést ověření totožnosti Uživatele. Užitím této možnosti ověření totožnosti Uživatel souhlasí s pořízením kopie dokladu totožnosti pracovníkem Provozovatele.
Maureen Saténové bych nechala na profi čištění. A to házím do pračky kdejaké boty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí