viktorka_od splavuJá ještě počkám...Jako ani sem už moc nechodím, nepsala bych nic hezkýho... No a asi by mi pomohlo kdyby mi aspoň jedna starost odpadla. Bez práce být nemůžu, ale hrozně bych chtěla zkusit ještě něco jiného než umřu.![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Luna sdilena starost muze pomoct, vsak si sem chodime postezovat a ono to kolikrat zabere:-)
Kdyz budeš potřebovat něco kolem výpovědi, tak se ozvi do zprávy.
jerry Jé, no jo vlastně, děkuju moc.![]()
viktorka_od splavu To asi ani nechci, ale děkuju. ![]()
Luna drzim palce
pred 3 lety jsem se na*rala a dala vypoved. Nabrala jsem pracovne novy smer a stale me to bavi.
Lamicka
Díky.
Luna nikdy není pozdě začít dělat něco jiného, držím palce ![]()
Luna už druhý týden hledám práci, zatím je to lajna odmítnutí ale doufám že se to brzo zlomí, tak se drž![]()
rasaNori jsem v tom tebou, ale kraj vedle. Prijde mi to uplne tragicky a mam sto chuti se s rodinou prestehovat do 1kk, co maji nasi prazdne v Praze a hledat si praci tam![]()
monisHahaha, to mi povídej tady v zemi nikoho je to úplně na pytel. Já teda se stěhovat nebudu, to budu radši pracovat v kavárně. Zaměstnání co bych chtěla fakt dělat se tu během dvou let objevilo v okruhu 30 minut dojizdky přesně dvakrát..
LunaDržím palce, já myslím, že ses ještě mladá holka a můžeš nabrat nový směr;-)
Karja Akorát jsem koukala, že to je přes HM dražší :-(. Každopádně já už si ten Arket objednala :-).
Ahaa, zrovna jdu odkliknout košík na HM, nemáte taky někdo kupon? Díky:D:D:D
Já bych prosila ještě brotex, kdyby byl ![]()
Karja hm máš v apce ve svém účtu, koukám
Evaeva aha, tak to jo, já nakupuji normálně přes web, aplikaci nemám.
Karja zkus MD20
RoSa Danke schön!
Karja tam máš taky účet, ne? Tam ten kód není?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí