Karja tak kniha Blízcí vyšla už v lednu 2025, takže to budeš mít štěstí, když by to neměla . V prosinci vyšla třeba skvělá Továrna na zlý sny.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Malvin Tak uvidíme, kupovala jsem to na Alze, tak to kdyžtak můžeme vrátit. Mně ten název i totiž něco evokuje, jako bych to někde viděla, slyšela, někdo mi o tom říkal....tak se necháme překvapit.
Malvin A to je super!! Ta Továrna.
A nebyla by lepší poukázka do knihkupectví?![]()
dzizisketa Tak to mi přijde takové hrozně neosobní a pokaždé to zatím vyšlo a pokaždé byla překvapená, že mám takovej přehled:D:D:D:D. Navíc já bych tu poukázku ani fyzicky nevyzvedla a ty online to je ještě horší, z toho křičí "byla jsem dvě minuty na internetu"....:D
Aranel A není ta továrna taková, že z toho máš akorát tak depku?:D Jako ta anotace mi přišla fakt tvrdá:D. Neříkám, že to musí být vyloženě Bábovky, ale tolik špatného už ve 2 řádcích........:D
Karja ne ze by Blizci byli nejak pozitivni :) (vim, ze ta knizka je obecne oblibena, ale mne to teda postupne prislo pritazene za vlasy a prehnane)
Aranel děkuji, ta se mi zatím líbí asi nejvíc. Opravdu těsní? Nevylije se obsah do tašky? Máš vyzkoušené osobně?
Karja mne rodina dava radsi poukazky
. A to skoro nikdy nectu novinky, opravdu malokdy a jen od svych oblibenych autoru nebo kdyz jsou to aktualni temata (reportaze, rozhovory atd). To mas fakt tezke neco vybrat. Leda si jeste stahnout edicni plan a jet od zadu (Argo, Host, Paseka, zmineny Vysehrad...)
Karja kdyz jsem pred 3 lety poprve dostala od svagra poukazku, tak jsem se malem rozbrecela. Zcela uprimne byl z cele rodiny jediny, kdo se absolutne trefil a od te doby se to ujalo. Letos poprve mi dal poukazku i manzel ?
Jos jj tohle mám jakoby "lehké", a ještě se zeptám tady. Dobrý tip na příští rok;).
Aranel Hrnek na váhu ![]()
Jos Taky jsem skoro brečela štěstím, když se mi po letech marných a drahých darů povedlo přesvědčit jednoho dárce na poukázku na knížky
S poukazem v hodnotě těch tehdejších darů si obvykle vystačím celý rok zase do dalších narozenin
(kupuju teda jenom to, co ani výhledově pravděpodobně neseženu v místní knihovně).
Karja ne ze by Blizci byli nejak pozitivni :) (vim, ze ta knizka je obecne oblibena, ale mne to teda postupne prislo pritazene za vlasy a prehnane)
![]()
Karja Já jsem četla jenom ukázku a depku jsem neměla... jakoby potvrdíš se tím mimo jiné jako osoba s přehledem
malý nakladatelství, queer téma.
Ještě mě během dne napadly Stanjurovy Medúzy, to je taky hodně fresh, ale je to hodně vidět, čili už se to k té OSOBĚ možná dostalo.
Maky Těsní. Mrskám to do tašky ke kočárku a ani kapka. A může do myčky!!
baltik Na Blízké mám obdobný názor, schematické, a zdálo se mi, že se snaží napodobit Petru Soukupovou (kterou mám ráda)...
Užíval/užívá někdo z vás Supergreens? A má to nějaké skutečné, reálné benefity pro zdraví?
...shodou okolností to jím asi pátý den(SuperGreens + probiotika Venira).
Na pocítění efektu je asi brzo, ale není tam nic špatnýho, tak to piju![]()
![]()
(chutná mi to. Ale obecně, když je něco dobrý pro tělo, je mi buřt, jak to chutná...)
euridike já jsem asi měsíc užívala zelený ječmen a pak asi dva měsíce chlorellu. Efekt jsem neviděla žádný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje