Já si pořídila před třemi? čtyřmi? roky peřinu z Brotexu, lehkou letní (v paneláku máme dost teplo i v zimě), a je pořád heboučká a měkkoučká.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
dzizisketa
taky mám letní z Brotexu na celý rok
Narazila jsem na prohlídky zámku Kostelec nad Orlicí vedené přímo Františkem Kinským. Jsou teda beznadějně vyprodané. Sháním tipy na další takové prohlídky, kdybyste někdo věděl.
Evaeva na Loučeni nas pred Vanocema provazel mlady Thurn-Taxis :) Ale myslim, ze to nedelaji bezne, ze to bylo v ramci tech adventnich prohlidek.
Kokoska díky, píšu si!
Evaeva exkluzivní prohlídky bývají také na Karštejně. Ale ne se šlechticem, ale se správcem zámku nebo kastelánem či jak se ta funkce jmenuje. Ale bývají hned pryč, je to jen pro pár lidí vždycky.
Evaeva mrkni na jejich stranky, maji tam behem roku ruzne akce. Kdo to pruvodcuje, nevim. Je kolem zamku i hezky park, jsou tam ruzna bludiste, nas sedmilety se tam vyblbnul.
Evaeva na Loučeni nas pred Vanocema provazel mlady Thurn-Taxis :) Ale myslim, ze to nedelaji bezne, ze to bylo v ramci tech adventnich prohlidek.
my mladého thurn taxise na loučni měli i mimo advent, doporucuji
dala jsem to do parfémových dotazů, ale sem chodí asi víc lidí:
Vybíráme kamarádce dárek workshop výroby parfémů (vlastního parfému), Praha, rozumná cena. Nějaké tipy a zkušenosti? Jde o to, aby to nebylo jen slejvání nějakých pár olejíčků - i když při nějakých pozitivních zkušenostech či recenzích by šlo i toto. Kamarádka není nějaká znalkyně či sběratelka.
Předem díky!
mitford sister ja vim o tomto, ale vlastni zkusenost nemam
baltik díky moc, píšu si. jde mi hlavně o nějaké osobní zkušenosti, i třeba z druhé ruky. každopádně perfurmed prague má jeden parfém, který se mi moc líbí (zkoušela jsem na letmo na letišti) - je to Slavic. teď se mi to připomnělo :)
Nijak nevím, co si mám o tom myslet. Muž třeba věci na chvilku v salonku bez dozoru nechá, já tak maximálně, když si jdu pro pití, protože na ně v podstatě vidím. Vy byste nechali kožich za mega, no dobře v našich podmínkách za 100 tisíc, viset bez dozoru na poloveřejném místě?
Zírám, o jaký kravině je možný napsat takovej dlouhej článek.
continuity nenechala. ta situace mi prijde absurdni a podle me z aerolinek nic nedostane.
kozich jde naprosto mimo me, ale ekvivalent v mem svete je treba kolo.
to bych taky nenechala jen tak nezamcene pred kavarnou, kdyz si jdu odskocit nebo pro kafe. vzdycky s sebou vozim aspon malinky zamek, ktery zabrani, aby ho kdokoliv mohl capnout a odnest nebo na nem odjet. nahoda je blbec a u drahych veci to plati tim vic.
continuity No já bych si takovou drahou věc nekoupila asi právě proto, že bych ho na takovýchle místech nemohla ani na chvíli nechat bez dozoru
Já to nemám ráda ten pocit, že věc musím furt hlídat a kožich narozdíl třeba od zmiňovaného kola nejde zamknout zámečkem.
continuity já bych v salonku asi bundu viset nechala. (I když teda v článku píší o skříňkách na zámek, tak to bych je využila, kdyby byly k dispozici.) Ale takhle drahou věc bych jen tak odloženou nenechala. To mi fakt přijde jako blbost, což teda nedává nikomu právo to vzít. No celkově mám k drahým věcem spíš přístup jako DruI
Tabea podle mě jim za to něco slíbila/má tam známé. Snaží se to medializovat.
continuity já si celkem umím představit, že si tam pověsím bundu, na židli hodím svetr, vyndám knihu a termohrnek třeba. A když si budu potřebovat odskočit, tak to tam nechám a vezmu si jen kabelku (nevím teda, jak daleko jsou ty záchody). Ale to neplatí pro kabát za mega ![]()
continuity schválně se prostě kouknu, jestli v salonku, kde jsou věšáky někde mimo není náhodou napsáno, že to není hlídaný.
Každopádně kdyby pro mě něco mělo takovou hodnotu, jak ona tam popisuje, tak to nejenže nenechám na věšáku za rohem, ale ani pověšený přes židli, kde mám ostatní věci, kdybych šla úplně pryč na wc.
V Dubaji si lidi klidně nechají novej telefon na stole a jdou si objednat na bar. Nebo muž chodil běhat s kolegou, někam dojeli autem, kolega auto zamkl a klíč dal ke stěračům. Jenže tam je to fakt prošpikovaný kamerama a někdo, kdo by to vzal, by si brzy zažil čoro moro. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“