Tak jsem to prohlidla a ve vsech eshopech stoji 579 €. Kdybyste se na to chteli jeste podivat, tak ty obchody, o kterych vim, ze jsou seriozni a v poradku, jsou verkkokauppa.com, gigantti.fi a power.fi. Jestli posilaji do zahranici, netusim, ale do toho poweru mam v planu jit pristi tyden, tak bych to kdyztak mohla koupit a poslat postou nebo po manzelovi, ktery pojede v prosinci do Prahy.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Moc děkuji. Zkoukneme to a když tak se ozvu....
Dobrý večer, nedávno se někde tady řešily tipy na Bratislavu. Jsem neschopná při vyhledávání, můžete mě, posím, nasměrovat?
tak v teto tride jenom Meindl alebo Lowa (mozna jeste LaSportiva)
nevim, co je s kvalitou dolu, ale pocitej s tim, ze podrazka se po 6-7 letech rozsype na uplne kazdych botach. je to vlastnost te peny, co tam davaji kvuli tlumeni. ale ja jsem to poslala podrazit do RestDaye a v pohode. oni delaji prave ty Hanwagy a Meindly, tak bych pripadne zohlednila i servis?
Mám Lowa a jsem s nima maximálně spokojená. před tím, než jsme vloni jeli na hory, jsem s nima chodila jen tak aby se neřeklo, cca 3-4 km celkem. Od začátku pohodlné, žádné otlaky, úplně v pohodě.
Manžel má jedny starší, asi 10 let, a už se mu taky sypala podrážka. Dovezl je do jejich značkové prodejny, poslali je na opravu a vrátily se mu boty jak nové, vyměnili podrážky i vnitřní stélky, zresuscitovali kůži, málem je nepoznal :)
Mám něco takového, starší typ teda, koupila jsem je jako "výběhový model" za 3500.
Mám taky pohorky Lowa, stejně jako můj muž i moje máma. Jsou perfektní, od začátku skvěle padnoucí, pohodlné. Jiné už nechci. Otec má Meindl, taky bez výhrad.
jj, doma jedeme v Meidlech, ale proti Lowam opravdu nic nemam (na rozdil od treba Hannahu). jeste mozna Salewa
Kokoska , Pinot Noir Dík za tipy. Já si právě nemůžu stěžovat na ty Hanwagy, jsou naprosto super. Akorát jsem četla, že je nedávno přestali dělat v Německu a kvalita šla dolů. Popřemýšlím, ale nějak urychleně, vzalo to nějaký rychlý konec.
Ja mam výbornou zkusenost s meindlama,ale uz je mam taky strasne let
11 let už je dost, ale ten servis RestDay ve Zlíně, jak píše Continuity výše, je neuvěřitelný, poslala jsem tam svoje špičkový vyšláplý pohorky North Face (ti šli mezitím bohužel taky s kvalitou bot hodně dolu), kterým se natrhla podrazka a vrátily se mi boty, které vypadaly jako nové
doufám, ze mi ještě dlouho vydrží.
Tak přeji šťastnou ruku při výběru
To jsem byla já, kdo se ptal a @slniecko mi mile odpovídala. Můj výlet už proběhl a neskutečně jsem si to užila a šlo to tak nějak úplně samo. Ale záleží, co vás baví a co potřebujete vědět.
A já se ptám, jestli někdo nechce za rozumnou cenu téměř plnou KH od The Ordinary. Když tak SZ.
Některé roky ty boty trochu pauzírovaly
, ale poslední dva je mám na nohách téměř denně. O tom RestDay uvažuju, podrážka se nerozpadla, spíš se rozlepujou. Akorát si musím nejdřív koupit pracovní obuv, ať mám v čem pobíhat, opravy tam mají plánované na cca měsíc.
Větší skupina lidí, budeme 3 dny, na 2 dny progam máme, 1 den je úplné volno. Ráda bych třeba nějakou kulturu na večer, fajn bar s hudbou? Přes den klidně i něco technického, nebo hrad, muzeum,... Budeme tam v půlce prosince, tak možná adventní trhy?
V Bratislavě jsem byla soukromě párkrát, vždy u kamarádů. Teď to bude částečně pracovní s osobním volnem. A někteří kolegové tak jako automaticky předpokládají, že vymyslím program
Jedny lowy jsem mela, byly fakt super, papucky, druhe uplne stejny model jsem 3x reklamovala a pak si koupila scarpy. A ty jsou bozi ;) toz tak.
KapkaMM nevim jak na psy, mame ten plasic na mysi a ten tedy funguje. A jsetli jsem dobre pochopila princip tak proste odpuzuje, ze to zvire se nepriblizuje. Ublizovat myslim nebude.
Batislavske trhy vrele doporucuji. Prd Radnici je kluziste a na Hviezdoslavove podium. neni to ta mafie jako v Praze. Pokud mate volny cely den tak bych mozna zvazila i VIden, ale byva tam strasne lidi.
A jééé, tak to já vám, bohužel, neporadím. Jako Děvín byl super, ale nevím, jak v prosinci a pak jsme hlavně užívaly kavárenského povalečství. Ale třeba právě slniecko (na PC už mi jde zmínit ;)) by poradila jako místní.
Vianočné trhy sú veľmi príjemné, odporúčam...zo zvyšku, ten ostatný program je pracovný, alebo niečo uvidíte?
Bar s hudbou ako matka dvoch detí neporadím, neže by som nechcela
...
Děkuji a omlouvám se za zpožděnou reakci - vypli proud, protože fouká. Jeden den pracovní, jeden den směr termály, jeden den volno. A na ten volný den potřebuju vymyslet NĚCO.
A zrovna příjemný bar s hudbou bych, jako matka 3 malých dětí, uvítala velice moc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí