"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Friga
2171 příspěvků moje polička 28. října 2017 16:00
Reakce na Fakirka:

Tak jsem to prohlidla a ve vsech eshopech stoji 579 €. Kdybyste se na to chteli jeste podivat, tak ty obchody, o kterych vim, ze jsou seriozni a v poradku, jsou verkkokauppa.comgigantti.fi a power.fi. Jestli posilaji do zahranici, netusim, ale do toho poweru mam v planu jit pristi tyden, tak bych to kdyztak mohla koupit a poslat postou nebo po manzelovi, ktery pojede v prosinci do Prahy.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 28. října 2017 16:03
Reakce na Friga:

Moc děkuji. Zkoukneme to a když tak se ozvu....

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 28. října 2017 19:00

Dobrý večer, nedávno se někde tady řešily tipy na Bratislavu. Jsem neschopná při vyhledávání, můžete mě, posím, nasměrovat? 

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 28. října 2017 19:31
Reakce na brrr:

tak v teto tride jenom Meindl alebo Lowa (mozna jeste LaSportiva)

nevim, co je s kvalitou dolu, ale pocitej s tim, ze podrazka se po 6-7 letech rozsype na uplne kazdych botach. je to vlastnost te peny, co tam davaji kvuli tlumeni. ale ja jsem to poslala podrazit do RestDaye a v pohode. oni delaji prave ty Hanwagy a Meindly, tak bych pripadne zohlednila i servis?

Offline Kokoska
35053 příspěvků moje polička 28. října 2017 20:33
Reakce na continuity:

Mám Lowa a jsem s nima maximálně spokojená. před tím, než jsme vloni jeli na hory, jsem s nima chodila jen tak aby se neřeklo, cca 3-4 km celkem. Od začátku pohodlné, žádné otlaky, úplně v pohodě.

Manžel má jedny starší, asi 10 let, a už se mu taky sypala podrážka. Dovezl je do jejich značkové prodejny, poslali je na opravu a vrátily se mu boty jak nové, vyměnili podrážky i vnitřní stélky, zresuscitovali kůži, málem je nepoznal :)

Mám něco takového, starší typ teda, koupila jsem je jako "výběhový model" za 3500.

Offline Pinot Noir
29955 příspěvků moje polička 28. října 2017 20:55
Reakce na brrr:

Mám taky pohorky Lowa, stejně jako můj muž i moje máma. Jsou perfektní, od začátku skvěle padnoucí, pohodlné. Jiné už nechci. Otec má Meindl, taky bez výhrad.

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 28. října 2017 21:28
Reakce na Kokoska:

jj, doma jedeme v Meidlech, ale proti Lowam opravdu nic nemam (na rozdil od treba Hannahu). jeste mozna Salewa

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 28. října 2017 22:15
Reakce na continuity:

Kokoska , Pinot Noir Dík za tipy. Já si právě nemůžu stěžovat na ty Hanwagy, jsou naprosto super. Akorát jsem četla, že je nedávno přestali dělat v Německu a kvalita šla dolů. Popřemýšlím, ale nějak urychleně, vzalo to nějaký rychlý konec.

Online Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 28. října 2017 22:18
Reakce na brrr:

Ja mam výbornou zkusenost s meindlama,ale uz je mam taky strasne let 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 28. října 2017 22:34
Reakce na brrr:

11 let už je dost, ale ten servis RestDay ve Zlíně, jak píše Continuity výše, je neuvěřitelný, poslala jsem tam svoje špičkový vyšláplý pohorky North Face (ti šli mezitím bohužel taky s kvalitou bot hodně dolu), kterým se natrhla podrazka a vrátily se mi boty, které vypadaly jako nové  doufám, ze mi ještě dlouho vydrží.

Tak přeji šťastnou ruku při výběru 

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 28. října 2017 23:13
Reakce na faustefra:

To jsem byla já, kdo se ptal a @slniecko mi mile odpovídala. Můj výlet už proběhl a neskutečně jsem si to užila a šlo to tak nějak úplně samo. Ale záleží, co vás baví a co potřebujete vědět. 

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 28. října 2017 23:16

A já se ptám, jestli někdo nechce za rozumnou cenu téměř plnou KH od The Ordinary. Když tak SZ. 

Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 28. října 2017 23:19
Reakce na Tulipe:

Některé roky ty boty trochu pauzírovaly , ale poslední dva je mám na nohách téměř denně. O tom RestDay uvažuju, podrážka se nerozpadla, spíš se rozlepujou. Akorát si musím nejdřív koupit pracovní obuv, ať mám v čem pobíhat, opravy tam mají plánované na cca měsíc.

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 28. října 2017 23:31
Reakce na evuch:

Větší skupina lidí, budeme 3 dny, na 2 dny progam máme, 1 den je úplné volno. Ráda bych třeba nějakou kulturu na večer, fajn bar s hudbou? Přes den klidně i něco technického, nebo hrad, muzeum,... Budeme tam v půlce prosince, tak možná adventní trhy? 

V Bratislavě jsem byla soukromě párkrát, vždy u kamarádů. Teď to bude částečně pracovní s osobním volnem. A někteří kolegové tak jako automaticky předpokládají, že vymyslím program

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 29. října 2017 00:56
Reakce na brrr:

Jedny lowy jsem mela, byly fakt super, papucky, druhe uplne stejny model jsem 3x reklamovala a pak si koupila scarpy. A ty jsou bozi ;) toz tak.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 29. října 2017 07:56

KapkaMM  nevim jak na psy, mame ten plasic na mysi a ten tedy funguje. A jsetli jsem dobre pochopila princip tak proste odpuzuje, ze to zvire se nepriblizuje. Ublizovat myslim nebude.

Offline continuity
43218 příspěvků moje polička 29. října 2017 12:29
Reakce na faustefra:

Batislavske trhy vrele doporucuji. Prd Radnici je kluziste a na Hviezdoslavove podium. neni to ta mafie jako v Praze. Pokud mate volny cely den tak bych mozna zvazila i VIden, ale byva tam strasne lidi.

Offline evuch
94 příspěvků moje polička 29. října 2017 15:09
Reakce na faustefra:

A jééé, tak to já vám, bohužel, neporadím. Jako Děvín byl super, ale nevím, jak v prosinci a pak jsme hlavně užívaly kavárenského povalečství. Ale třeba právě slniecko (na PC už mi jde zmínit ;)) by poradila jako místní. 

Offline slniecko admin
19586 příspěvků moje polička 29. října 2017 19:40
Reakce na faustefra:

Vianočné trhy sú veľmi príjemné, odporúčam...zo zvyšku, ten ostatný program je pracovný, alebo niečo uvidíte?

Bar s hudbou ako matka dvoch detí neporadím, neže by som nechcela ...

Offline faustefra
156 příspěvků moje polička 30. října 2017 11:22
Reakce na slniecko:

Děkuji a omlouvám se za zpožděnou reakci - vypli proud, protože fouká.  Jeden den pracovní, jeden den směr termály, jeden den volno. A na ten volný den potřebuju vymyslet NĚCO.

A zrovna příjemný bar s hudbou bych, jako matka 3 malých dětí, uvítala velice moc