A varianta pouze voda? Případně přinejhorším D.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zrovna jsem uprostřed. Zprávu lékaře jsem dolozila (z geriatrie) a prošlo to, soud už rozhodl.
SunEclipse tam záleží, jestli podáváš návrh nebo jsi v jiném postavení v řízení, k návrhu bys nějakou lékařskou zprávu přiložit měla, aby se hned na začátku daly příp. rozpoznat ty vyloženě šikanózní návrhy. Pokud nepřipojíš vůbec nic, může tě soud vyzvat, ať tak učiníš a pokud bys tak bezdůvodně neučinila, je možné to řízení zastavit. Pokud jde o starší členy rodiny s běžnými obtížemi (různé druhy demencí a spol.), tak stačí skutečně jen stručné vyjádření některého z lékařů, ideálně psychiatra, ale postačí mnohdy i praktik. Soud si to zhodnotí a zadá vypracovat znalecký posudek, tak to bylo do konce 2025 vždy. Nebo nově, pokud jde o jasný případ, se do věci ani znalec zapojovat nemusí, ale udělá se tzv. clearing, což stručně řečeno znamená, že do rodiny přijde soudní sociální pracovník, se všemi promluví, zjistí, jak na tom daná osoba je, jestli má nějakou diagnozu, co sama zvládne, co nezvládne, s čím potřebuje pomoci atd. a sepíše o svých zjištěních podrobnou zprávu, ze které pak soud vychází. Jestli tě ještě něco zajímá, klidně napiš.
Ptám se blbě, ale zcela vážně. Myslíte si, že existuje žena, které se líbí Filip Turek? Myslím fyzicky.
Řvousenka Což o to, fyzicky, to bych asi nějak zvládla, ale ne všechno vyřeší stříbrná TESA a přes ty dvě mozkové buňky bych se nepřenesla.
Nepochybuji, že ano.
Řvousenka já neumím oddělit obal a vnitřek, takže debil, byť by byl vzhledem Adonis, je pro mě furt debilem a neumím se nad nějakou přitažlivostí ani teoreticky zamyslet. Ale když mě muž zaujme inteligencí, humorem a souzním s jeho názory, tak odpustím břicho, nohy do X, pleš i rozměry čehokoliv, takže on by nejspíš prošel taky.
Velmi mě ale překvapilo, že existuje paní Macinková. On je pro mě taková slizká bezpohlavní améba, že mě vůbec nenapadlo, že by mohl mít partnerku. A ani partnera. Že by prostě vedle něj mohl někdo žít. Ten člověk je pro mě totálně odpudivá osoba, nevím kdo by v duelu odpudivosti mezi Turkem a Macinkou vyhrál.
Pinot Noir jsem na tom stejně, ti dva jsou pro mně naprosto odpudivé osoby, muže, s kterým bych chtěla být, nevidím ani v jednom. Brr.
Existuje vubec nejaky uchazejici politik? Jsem moc rada, ze aspon na prezidenta jde pohlednout bez zauzleni strev a třasu koncetin.
Ptám se blbě, ale zcela vážně. Myslíte si, že existuje žena, které se líbí Filip Turek? Myslím fyzicky.
pokud ano, přijde mi to skoro neuvěřitelný. Matku a babicku nepočítám.
Pinot Noir přesně
Pinot Noir ona existuje pani macinkova?!![]()
Ja ho povazovala za klausova tajneho zajicka ![]()
Zuzuli Já si myslím, že fotky s "paní Macinkovou" jsou zastírací manévr, že je to ve skutečnosti jeho sestra nebo tak něco ![]()
Zuzuli tak přesně takhle jsem taky čuměla ![]()
Pinot Noir Já když se zamýšlím na Macinkou, ten ve mně vzbuzuje akorát neodolatelnou touhu vzít bičík a sešvihat ten jeho škleb. Ač žádné dominantní sklony v těchto věcech nemám, tady bych to překonala.
continuity přesně!
Řvousenka a to si taky trochu myslím.
Ač žádné dominantní sklony v těchto věcech nemám, tady bych to překonala.
Budu ti s radostí Macinku aspoň držet, pokud by se nechtěl nechat sešvihat dobrovolně![]()
continuity ja to vidim na lopatu na snih, to by bylo rychlejsi. On mi pripada jak karikatura Mr. Beana.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí