"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online notna
9337 příspěvků moje polička 07. června 2026 22:44
Reakce na Pinot Noir:

Řvousenka já neumím oddělit obal a vnitřek, takže debil, byť by byl vzhledem Adonis, je pro mě furt debilem a neumím se nad nějakou přitažlivostí ani teoreticky zamyslet. Ale když mě muž zaujme inteligencí, humorem a souzním s jeho názory, tak odpustím břicho, nohy do X, pleš i rozměry čehokoliv, takže on by nejspíš prošel taky. 

Velmi mě ale překvapilo, že existuje paní Macinková. On je pro mě taková slizká bezpohlavní améba, že mě vůbec nenapadlo, že by mohl mít partnerku. A ani partnera. Že by prostě vedle něj mohl někdo žít. Ten člověk je pro mě totálně odpudivá osoba, nevím kdo by v duelu odpudivosti mezi Turkem a Macinkou vyhrál. 

@Pinot Noir já neumím oddělit obal a vnitřek, takže debil, byť by byl vzhledem Adonis, je pro mě furt debilem a neumím se nad nějakou přitažlivostí ani teoreticky zamyslet. Ale když mě muž zaujme inteligencí, humorem a souzním s jeho názory, tak odpustím břicho, nohy do X, pleš i rozměry čehokoliv, takže on by nejspíš prošel taky. 

​Mám to stejně. Ten vizuál jde hodně napravit, když chlap promluví. Takze i u Turka by šlo, kdyby hlava uvnitř byla ok.

ŘvousenkaBabička říkala "Jakej šel, takovou našel." Věřím, že pro některé ženy může být Turek atraktivní. Nechodil on s Myslivcovou? To by mi tak odpovídalo, ti dva k sobě.

Kokoska Ucházející by se našli. Na kafe bych šla s Bartošem, Hřibem, Petrem Fialou nebo Plagou.

Offline Kokoska
34610 příspěvků moje polička 08. června 2026 00:14

notna tak tenhle vyber me naprosto miji

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2026 07:13

Kokoska na kafe bych s nimi klidně šla, ale jako muži mi taky nic neříkají

Offline dzizisketa
8906 příspěvků moje polička 08. června 2026 08:05

Potřebuju vyčistit a zkontrolovat zlaté náušnice, nemáte prosím doporučení na nějaké zlatnictví v centru Prahy? Předem děkuji.

Offline Jitka77
1908 příspěvků moje polička 08. června 2026 12:50

Už nevím, kde se řešila povlečení. Mám čerstvou zkušenost s firmou Darre.cz - dělají si sami i grafické návrhy potisku, všechno šijí sami, skvěle komunikují a vycházejí vstříc. Nejsou nejlevnější, ale kvalita a spolehlivost maximální, na prostěradla dávají 5 let záruku. Dostalo mě, že i krabice mají přesně na míru, takže jsem balíček s kompletní výbavou na dvoupostel pohodlně vzala pod paži. Uvnitř hedvábný papír, obálka s poděkováním... klidně bych to celé rovnou někomu dala jako dárek.

Offline DruI
5543 příspěvků moje polička 08. června 2026 15:17

Jitka77 Já jsem od darre dostala povlečení k narozeninám a moc se mi líbilo, že nebylo zabalené v igelitu, ale měli na něj ušitý pytlíček ze stejné látky z jaké je to povlečení :)

Offline Mohučanka
7348 příspěvků moje polička 08. června 2026 15:27

dzizisketa jednou jsem byla ve zlatnictví v Panské a byla tam moc šikovná paní. 

Offline Kokoska
34610 příspěvků moje polička 08. června 2026 17:12

Poskakoval mi tu po zahrade ptacek a vydaval zvuky jak kdyz klape mlynek na potoce. Sedohnedy, kdyz vzletl, byl zespod videt rezave ceveny ocasek. Nevite, co to mohlo byt?

Offline JankaM
3068 příspěvků moje polička 08. června 2026 18:22

Jitka77 Darré jsem taky doporučovala, mají dost silná ty napínací prostěradla. A z pytliků na povlečení si děti udělaly další polštářky

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 08. června 2026 18:53

Kokoska rehek?

Offline Kokoska
34610 příspěvků moje polička 08. června 2026 19:16

tarra jo, podle vzhledu ano, ale vydaval zvuky jako kdyz o sebe klapou dve drevene lzice nebo jako kdyz bys mlaskala jazykem vzadu na patre. Taky jsme si tak povidali, on 3x, ja taky, on 2x, ja taky... vzdycky na me kouknul a zase zaklapal. Na youtube ma jiny zvuk.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 08. června 2026 19:29

ten klapavý zvuk by měl rehek právě vydávat jako varování, když se blízko jeho teritoria objeví nějaké nebezpečí...takže vy jste si s ním nejspíš chtěla povídat, on vás chtěl zahnat:o)

Offline Kokoska
34610 příspěvků moje polička 08. června 2026 19:49

tarra chudak malej! V zime sem na krmitko lital, to bylo videt i brisko do oranzova. Dneska v te trave ne, teprv az odlital, tak se kmitnul ocasek.

Offline tarra
340 příspěvků moje polička 08. června 2026 19:56

Kokoska to oranžové bříško má sameček, samička jen ocásek. Nám právě letos hnízdí taky vedle zahrady, takže jsem si o nich zjišťovala, vídám je tu skoro denně.

Offline Jitka77
1908 příspěvků moje polička 08. června 2026 21:13

DruI JankaM Chm, tak plátěný pytlíček jsem nedostala.

Offline Kokoska
34610 příspěvků moje polička 08. června 2026 21:19

tarra tak dik za osvetu, ja poznam z tech malych tak sykorky a vrabce. 

Offline JankaM
3068 příspěvků moje polička 08. června 2026 23:37

Jitka77 ono asi jak co, něco mají ještě v igelitu a něco už v těch látkových obalech. 

Offline stes
9094 příspěvků moje polička 10. června 2026 13:01

Nejde mi na zalandu změnit místo doručení - furt tam mám pracovní adresu a nemusí každej vidět ty každotýdenní balíky... Chci zásilkovnu, ale vůbec se mi ta možnost nenabízí...

Offline Kokoska
34610 příspěvků moje polička 10. června 2026 17:45

stes to je divny, nejde to ani do boxu?

Koukam na to a mam tam "moje adresa" a vedle zalozku "vydejni misto". Kdyz tuknu na Moje adresa a pak hned na Vydejni misto, tak se objevi Hledat vydejni mista pobliz teto adresy a muzes si tam zadat adresu te zasilkovny. Pod tim je Najit odberova mista a nabidne to seznam.

Offline stes
9094 příspěvků moje polička 10. června 2026 18:09
Reakce na Kokoska:

stes to je divny, nejde to ani do boxu?

Koukam na to a mam tam "moje adresa" a vedle zalozku "vydejni misto". Kdyz tuknu na Moje adresa a pak hned na Vydejni misto, tak se objevi Hledat vydejni mista pobliz teto adresy a muzes si tam zadat adresu te zasilkovny. Pod tim je Najit odberova mista a nabidne to seznam.

​no a ja to tam nemám....dřív jsem si to tak posílala vzdycky a ted poslední měsíc to je fuč...ta záložka výdejní místo neni nikde. Ani v pc ani v mobiluodinstalovala jsem aplikaci, vymazala vše v pc....uvidím zitra.