Evaeva Taky doufám :-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu continuity Kokoska Potrefenáhusa Díky za rady, dojdu si koupit aspoň ty ponožky, což by mě normálně nenapadlo :-).
999 Já takhle kdysi jela v merino triku, to hřeje i když je mokrý ;o) A jako ta Vltava v hnusném počasí měla rozhodně tu výhodu, že tam, na rozdíl od normálního stavu, nebylo moc lidí.
Nevím, jestli to spíš nepatří do vlákna Přiznání
- před pár lety jsme na raftech jeli Otavu, bylo málo vody a dost se přenášelo a přetahovalo. A nejlepší druh obutí byly holínky, v nich ponožky a na nich zagumičkované mikroteňáky. Pokud už do holin nateklo, tak nohy byly pořád v suchu a v teple.
999 Neoprénové ponožky jsou fakt dobrá vychytávka. Případně neoprénové kraťasy, výrazně zlepšej kvalitu života v lodi.
999 ja jsem.taky pro neoprenove ponozky, nebo boty. Ty neoprenovy kratasy by určitě do zimy a mokra byly fajn. Dneska jsem se cvakla na Brněnské prehrade a jak se mi ten neopren hodil![]()
Díky všem, jdu hledat neoprenové kraťasy :-).
999 holky tě prostě do toho neoprenu nakonec dostanou celou ![]()
Pinot Noir Viď, už se vidím, jak přikupuju ještě triko :-).
999 a pak bude na lodi celou dobu prazit slunce...
Kokoska ktery by ale nesvítilo, kdyby si to nekoupila!
Potrefenáhusa no jasne!
999 prosím tě, kup si ty neopreny a radši přihoď i něco termo, já už chci léto a teplo ![]()
Pinot Noir nejpozdějc ve čtvrtek to tam máš ![]()
Potrefenáhusa no přesně
Dost si vážím toho, co je teď. A i toho, jak bylo o víkendu nebo v pátek.
Vůbec nechápu, kdy si 999 obleče ty neopreny![]()
Potrefenáhusa konečně se ohřeju ![]()
Pinot Noir Koukla jsem na předpověď, ušetřím :-).
999 ja jela vodu jednou, ve 13 stupnich a desti a vyplatila se plastenka pres plavky. Kdyz nebylo co by promoklo, tak to bylo vlastne v pohode:D
999 na Čechově náměstí byl cca 15 let zpět sport, kde neopreny půjčovali
. Nevím, jestli ještě fungujou...
711990 Koupila jsem klobouk a pláštěnku a děj se vůle boží:-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my