dzizisketa no ty blaho, ještě žije?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
continuity zabíjet je kontraproduktivní, to ten účet nezaplatí, lepší by bylo pronajímat ho na nepopulární práce, ať se dluh umoří z přivýdělku ![]()
Koupily byste si na Allegru kosmetiku. Konkrétně Haruharu, popř.jinou korejskou a parfemy?
stes ja kľudne, je to vlastne také trhovisko dodávateľov
Janulik03 dik...horší než notino to nebude![]()
A co je z tý korejský kosmetiky absolutní nezbytnost, když už jsme u toho?
Tabea BB cream Misha:D
Koupily byste si na Allegru kosmetiku. Konkrétně Haruharu, popř.jinou korejskou a parfemy?
s kozmetikou neviem, parfémy by som asi neriskovala.
Absolutní nezbytnost je, aby na obalu bylo veselé zvířátko!
Mha haha, včera v deset večer (je půl jedné v noci) jsme dorazili do Soulu a řidič Uberu měl na dveřích zvenku nálepky kočiček, na palubní desce dva malé modely letadel a dva vrtulníků, jednu plyšovou kočičku v postýlce a jedno zvířátko, co jsem nepoznala. Na jednom mobilu měl fotku zřejmě dcery, jak dělá prstama srdíčko.
Takže zvířátka očekávám úplně na všem. ![]()
A hotel mi dal pleťové masky s Tee tree oil jako dárek.
Masky jsou teda bez zvířátek. ![]()
Mha jen dovolená. Masku jsem neaplikovala, aby mě ráno poznali. ![]()
Prosím vás, posílají se dneska ještě kondolence poštou? Zemřela moje kamarádka, starší žena s už dospělými dětmi, takže z její rodiny zas až tak dobře nikoho neznám. Navíc bydlela opravdu daleko, 3,5 h autem, to je pro mě momentálně s dětmi nereálné, dojet na pohřeb. Tak nějak tápu, jak to pojmout, kdyžtak mě ještě čeká mírně detektivní práce, jak se vlastně jmenuje její dcera příjmením. Ještě nikdy (díkybohu, dodávám tiše), jsem tuhle situaci neřešila.
Myrtila ja jsem poslala v lednu poštou
Myrtila myslím, že jich nám poštou pár došlo
ale chodily i mailem, pokud ho dotyčný používal ke komunikaci s babičkou. Počítal s tím, že nějakou dobu ho bude rodina spravovat.
A upřímnou soustrast ![]()
Myrtila Já bych kondolenci určitě poslala poštou , je to víc osobní a vlastně takové milé .
Myrtilaurčitě poštou, my je máme schované.
Upřímnou soustrast ![]()
A co je z tý korejský kosmetiky absolutní nezbytnost, když už jsme u toho?
Já podlehla internetový i jiný masírce a koupila na notinu čistící krém (balzám), a už asi nebudu chtít jinej! ![]()
(přihodila jsem ještě krém kvůli tomu SPF, ale asi sice jako clona funguje, ale jinak žádnej zázrak)
Evaeva pokud emailem, tak bych to posílala na adresu pozůstalých, rodina se nemusí k němu dostat, zvlášť pokud nesdílí jeden počítač.
Sorry za off topic teď, ale je to celkem zajímavá debata, co se týče elektronického dědictví.
Spíš se k tomu ty velké firmy staví odmítavě, protože free email nějak ověřený není. takže adresa petann@gmail.com může patřit Petru Novákovi, ale klidně ne a oni to nemají jak ověřit.
Pokud by se měl dědit ověřený účet na sociální síti, je dobré na to v závěti pomýšlet, protože jasná pravidla na to nejsou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY