continuity jenže to ne vždycky máš. Myslím, že ti lidé prostě neměli žádný jiný kontakt. Tak to aspoň zkusili.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Chtěla jsem se zeptat, reklamovali jste někdy na zalandu lounge? Dceři se uplně rozpadly boty asi po 3 měsících, nenosila je ani denně. Tak nevím, jestli to zkusit, jestli se to tam odesílá nebo jim případně stačí foto nebo jak.
barbucha je to zázrak, jo? Protože já mám pocit, že většina těch pěn nic nevycisti, akorát vysušuje. Mléko mi vždy vleze do očí a velký špatný.
Karja jo, a úspěšně nakonec to stačilo jen nafotit. Ale teď mám pocit, že nějak přitvrzují pravidla i pro vrácení, ale za zkoušku nic nedáš.
continuity No myslím, že to vrácení se týká toho, že zaplatíš poplatek za dopravu i když všechno vrátíš, což mi dává smysl, navíc to je jen 69. Tak díky, zkusím.
Jo, super je to! Stačí jen maličko... vyčistí a vůbec nevysušuje ![]()
Pěny a mlíko taky nejsou nic pro mě, navíc mám citlivý oči a spoustu čistidel i krémů vůbec nesnesu, slzy by mi tekly proudem celej den... tady tihle Korejci jsou pro mě ještě ke všemu naprosto neškodný. Vlastně i jiný věci ze stejný oblasti, co jsem vyzkoušela - nechápu co do tý kosmetiky přidávaj v Evropě, že mi snad 90% škodí.
Doufám pevně že to nepřestanou vyrábět, jak se mi už stalo s jedním neméně výborným čistícím krémem (tehdy švédským), já myslela že mě raní mrtvice! Tyhlety změny výrobního plánu jsou zlo.
Potrefenáhusa Evaeva continuity Tak Betty Děkuji vám, ženy
Zapátrám a pošlu ji poštou.
Je to pro mě nezvyklé, zatím jsem vždycky znala rodinu zemřelého, nebo přímo šla na pohřeb, takže člověk kondoloval osobně. Zároveň bych jim chtěla vyjádřit soustrast, kamarádku jsem měla moc ráda, i když to bylo přátelství na dálku.
Potrefenáhusa Evaeva continuity Tak Betty Děkuji vám, ženy
Zapátrám a pošlu ji poštou.
Je to pro mě nezvyklé, zatím jsem vždycky znala rodinu zemřelého, nebo přímo šla na pohřeb, takže člověk kondoloval osobně. Zároveň bych jim chtěla vyjádřit soustrast, kamarádku jsem měla moc ráda, i když to bylo přátelství na dálku.
Uprimnou soustrast! Asi bych to adresovala (na obalku) rodine/pribuznym pani XY. A nevyzadana rada - pokud budes vybirat kondolenci v papirnictvi nebo knihkupectvi, hledej ty oznacene Bez textu - protoze to, co je ve vetsine predtistene, je dost divne. Bohuzel jsem v posledni dobe musela par kondolenci poslat ![]()
Myrtila v krajním případě bych to poslala na poštovní adresu kamarádky.
Anaj continuity Myslím, že se mi toho jména povede dobrat, jenom to bude chtít chvilku klidu u počítače.
No, kondolenci snad najdu nějakou příčetnou, právě bez textu, chci tam napsat něco svého.
Chtěla jsem se zeptat, reklamovali jste někdy na zalandu lounge? Dceři se uplně rozpadly boty asi po 3 měsících, nenosila je ani denně. Tak nevím, jestli to zkusit, jestli se to tam odesílá nebo jim případně stačí foto nebo jak.
Ja reklamovala bundu, po třech měsících jí upadly náplety na rukávech. Chtěli fotku, pak myslim nabízeli slevu nebo poslat zpět a vrátit peníze. Rozhodně to zkus, šlo to svižně.
Tabea continuity Nakonec jsem zjistila, že ty sandálky mám z jiného obchodu, tak uvidíme;). Jako nechci moc, ale tu sezonu jednu dát mohly, rozervaly se na konci července.
Karjamuži se teď prodřely kalhoty od Bushmana, měl je asi měsíc. Akorát darebák nemá účtenku. Jsem zvědavá.
Karja rozhodne reklamovat.
Kdekoliv.
Pokud darebák platil kartou, stačí to jako doklad.
tu mu mezitím ukradli
no snad se to dohleda. On si tam řekl o slevu na můj účet, na eshopu to nevidím, oni třeba jo.
Uprimnou soustrast! Asi bych to adresovala (na obalku) rodine/pribuznym pani XY. A nevyzadana rada - pokud budes vybirat kondolenci v papirnictvi nebo knihkupectvi, hledej ty oznacene Bez textu - protoze to, co je ve vetsine predtistene, je dost divne. Bohuzel jsem v posledni dobe musela par kondolenci poslat
Souhlasím, a obecně teda vybrat vkusnou kondolenci je kříž.
Upřímnou soustrast Myrtila
Aranel Děkuji ![]()
Aranel jen špintnu, že mi bylo jedno co, bylo na kondolenci, pro mě bylo důležité, že si na mámu vzpomněl![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY