Mha Já bych se snažila seznámit s nějakými sousedy. My jsme to nějak neudělali, plus komunikace s družstvem byla taková nijaká a jako výsledkem bylo, že bytu dali nájemníci co proto a sousedům taky, přitom stačilo prostě, aby někdo ze sousedů kontaktoval samba a řekl mu, co se tam tak děje.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva Někdy to bývá, někdy se podle mě malíř zaplatí z kauce.
Aranel jo, to byla druhá možnost, kterou ten nájemník měl.
Když se řeší jen to, jestli nájemník vymaloval, jde o prd. Řešila jsem pokaždé něco, ale to je škoda v řádu tisíců. za některými výkuky klidně zůstane šestimístná částka a to fakt zabolí.
Karja continuity Aranel Ginger jerry
Děkuji ![]()
Budu bruslit, jak to půjde, prý se vždycky něco pokazí, tak to pak dám do stěžovacího vlákna:)
continuity hele my máme jen jednu blbou zkušenost z celé širé rodiny a i ta byla jen o nezaplacení pár měsíců.
Ale stejně teď všichni přešli pod ty agentury. Sice přijdeš o část peněz, ale je to bez práce a vše řešíš s tou agenturou.
Zítra mi mají doručit objednávku z Ikea, v nějakém 4hodinovem intervalu, dá se v den svozu zjistit, v který bližší čas dorazí...jako tvrdnout v sobotu cely podvečer doma se mi moc nechce;-).
Moc nákupů, to je lepší si někoho zotročit ![]()
Chtěla bych koupit matce elektrický mlýnek na maso, samostatný. Nemáte někdo nějaký tip? Díky
999 Tip nemám , ale tvoje mamka si ho přeje ?
Tak Betty Proč se ptáš?
999 já mám z Lidlu za pár korun, ale teda není na větší množství syrového masa, já na něm melu menší množství, spíš libovější. Mám ho hlavně na mletí pečeného nebo vařeného masa do pomazánek a tak. Jsem s ním spokojená.
olte Díky, třeba kilo syrového na něm umeleš?
999fakt záleží, jestli libovější nebo prorostlejší, mně se tam jednou namotal takový dlouhý kus sádla, nebo jak to říct, a sekl se. Kilo libovějšího jsem pomlela.
olte Díky, u nás se mele taky spíš libové, ale kouknu po odolnějším kusu :-).
999já mám mlýnek na kenwoodu a je spolehlivý, ale je fakt, že na nižším výkonu to umí pěkně zlobit. Když ho dám na maximum, tak udělá bzum, bzum a kilo masa je hotovo.
Asi bych se fakt poohlédla po něčem pořádnějsim, ať se s tím máma nepere.
Melu hlavně hovězí zadní, ale libové nelibove, největší problém jsou ty šlachy. Podle mě vepře umeleš i prorostlého, to maso je celkově jemnější.
continuity No právě, u ní to je kombinace několika faktorů. Mletá masa u nás celkem jedou, ale kvalitní. Máma má starý mechanický mlýnek, ale už jí z něj bolí ruce. A její oblíbená řeznice odešla tenhle měsíc do důchodu a zavřela krám. To je obecně průšvih, ale s těmi mletými masy obzvlášť, bylo to tam bylo super. Prostě si máma vybrala hezké kusy a ona jí je semlela. Musím rychle najít nějaký dobrý přístroj.
999 já mám s kenwoodem stejnou zkušenost jako continuity, mám to ale jako nástavec k robotu
999 mám mlýnek na maso Rohnson, největší výkon, co tehdy měli. Dnes už ten model samozřejmě není, mám ho tak deset let? Nikdy s ním nebyl jediný problém, kilo hovězího krku na gulášovku namele jak nic, melu běžně větší množství.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY