potvrzuju nástavec k robotu Kenwood: mamka mele maso skoro furt, jak ji to baví!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir Prosím tě a jaký výkon to je? Abych se měla od čeho odpíchnout :-).
999 2000 W. Ale je to už stará šunka, dnes budou určitě i silnější. Dělá teda opravdu kravál.
Pinot Noir Díky, já se spíš obávám, že už dneska takhle silný nedělají :-(. Mám zkušenost z luxů.
999dělají, koukni na alzu.
Luxy jsou jiná pohádka, ale jde to obejít tím, že se koupi průmyslový. Máme luxy tři. Jeden robotický, jeden vhodný tak na prach a třetí Karcher má muž v garáži na auto a když dělám velký úklid nebo potřebuji vyluxovat balkon, tak mi ho přiveze. Ten Karcher byl z nich nejlevnější. Nemá žádné Fancy vlastnosti, ale bere sebou i dřevěné dlazdice, když si nedám pozor.
continuity Díky za tip, ten si koupím :-)).
999 no teď jsem koukala na alzu, Rowenta má příkon 400W nejmenší Karcher 1000, seženeš i 1300 ![]()
Ty pindy o sacim výkonu a pokročilé technologii ať si nechají od cesty, protože časem ty hadice prostě těsnit přestanou a nesaje to.
continuity Já teď nejsem doma, ale myslím, že lux, který se mi zdá, že saje naprd, má 1600 :-).
Od roku 2017 už je maximálni prikon 900W, 1600 bylo 2014. Pokud ho ještě más, tak si ho nech.
Tabea kdyby te zajimalo, jak to dopadlo s dcerinym celnim/skladovacim poplatkem:
1. vycisleno 32 tis
2. podana reklamace
3. snizeno na 16 tis
4. podana stiznost a veskere poplatky zruseny
sef te britske dopravy dceri poradil, ze to ma eskalovat na managera, ze meli podobny pripad v nemecku a ze to pomohlo. a taky ze jo
no jeste porad tu zasilku nema, tak jsem zvedava kdy a v jakym stavu:-P
viktorka_od splavu hele včera jsem na tebe večer myslela, že ti napíšu. A pak to samozřejmě zapomněla. Ale třeba jsem tě tím kontaktovala telepaticky. ![]()
viktorka_od splavu takže to proclení dělalo v Praze DHL jako broker a ne přímo ti stěhováci?
Hlavne že to dobře dopadlo. Akorát tu advokátku budete muset platit. V Praze to snad přečká dobře. Kdyby to stálo v nějaký vlhký a horký zemi, tak bych se bála víc.
Dcera z těch věcí nevyroste, maximálně si rozšíří šatník. ![]()
Tabea advokatka na tom neudelala nic, takze dobry:-)
k prvni otazce vlastne nvm odpoved, protoze s kym ma dcera tu stehovaci smlouvu vlastne netusim, rikala ze vybrala nejlevnejsi a ze jsou hrozne fajn a celou dobu s ni komunikuji a snazi se pomoct. ja z toho pochopila ze na nasem uzemi to pak prebira vzdy dhl tu dopravu kd konecnymu adresatovi.
no nevyroste, ale bylo by fajn stihnout to nez se ochladi, ma jen letni veci se kteryma priletela. plus v tech krabicich ma spoustu veci hlavne s emocionalni hodnotou, kdyby to tam vzteky poslapali byla by hodne spatna
viktorka_od splavujá si myslím, že těm skladnikům je nějaký poplatek úplně jedno. Držím palce, ať to dobře dopadne.
A dcera se stěhuje už natrvalo? Ona tam měla docela fajnp práci, teď si bude hledat tady? A co přítel? Ale nemusíš odpovídat, jen mne to zajímá.
Tabea kdyby te zajimalo, jak to dopadlo s dcerinym celnim/skladovacim poplatkem:
1. vycisleno 32 tis
2. podana reklamace
3. snizeno na 16 tis
4. podana stiznost a veskere poplatky zruseny
Takže to jenom zkoušeli. To je peklo ![]()
viktorka_od splavu my, když jsme se stěhovali z EU, tak jsme si našli firmu sami. Jenže to platila firma, takže jsme je museli zrušit a vzít ty, co platila firma. Na německy straně všechno super. V UAE ale nemohli zajet k baráku s kontejnerem a museli věci přeložit. Tak půlku nábytku nějak poškodili. Něco minimálně, něco trochu víc, jednu věc fatálně. Neřekli ale nic. ![]()
Tak jsme reklamovali. Chtěli vědět hodnoty věcí. Tak jsme dovalili faktury. Prý že to přijdou zhodnotit. Dvakrát se nahlásili a nepřišli. A pak poslali na účet pořizovací hodnotu všeho, co poničili. Takže jsme z toho vyšli dobře. ![]()
Zpátky jsme vzali tu firmu, co jsme měli vybranou původně, a všechno proběhlo dobře. Akorát teda málem zapomněli naložit jeden pokoj. ![]()
Prosím vás, nepište tu tyhle věci, nám teď přišlou vyúčtování za dva mobilní tarify a internet na 12 tisíc! ![]()
dzizisketa to jste se teda pěkně rozjeli. ![]()
dzizisketa proboha! Je to na reklamaci?
Prý si přepl simku - má dvě, jednu se starým číslem z první práce, kam mu občas ještě volají nějací staří zákazníci, ale nemá na ní samozřejmě data. A těch na ní prý za minulý měsíc vyčerpal 20 giga dat. 20 giga!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY