Karja jo s tím úklidem to nám úplně stejně. ![]()
A to není že by byl úplně nepořádný, ale je to prostě další obyvatel, který nechá hrnek na stole.
Karja jo s tím úklidem to nám úplně stejně. ![]()
A to není že by byl úplně nepořádný, ale je to prostě další obyvatel, který nechá hrnek na stole.
Karja to mi řekni, jak to děláš s těma detma, když největší bordwl dělá chlap? U nás za sebou děti nevhavaj pořád strašlivou spoušť, tomu se snad žádnej chlap nemůže vyrovnat
Potrefenáhusa přesně! Můj muž je teda v pohodě, myčku používá, koš na prádlo taky
, linku po sobě setře. Ale ty děti ![]()
Nicméně teď jsme kompletně uklidili oba dětské pokoje, což jsem velmi ráda ![]()
Evaeva tak my mame detskej pokoj uklizenej, nikdo si tam nehraje
zato kuchyň a obejvak ![]()
to je ale neustalej přísun bince
Potrefenáhusa neboj, to se za pár let vyřeší. Děti zalezou a celé dny je neuvidíš.
V kuchyni se dostane bordel na další level, pakliže si začnou vařit. Aktuálně jsme ve stavu, že už pochopily, že uklidnit se má nejenom talíř a pribor, ale také nádobí používané k vaření. Čekám až se to pevněji zafixuje a postoupíme na úroveň: otřít stůl a varnou desku. ![]()
Jako muž je schopen tohle vše udělat taky a taky to dělá, ale zásadně to nedělá ve chvílích, kdy si já myslím, že by se to udělat mělo. ![]()
Potrefenáhusa Na děti ještě můžu vychovne pusobit;)
Potrefenáhusa u nás si hrajou všude, ale o hračky ani tak nešlo, ty uklízíme průběžně. Ale utřeli jsme prach pod legomodely, vyházeli všechno z podpostelí, knížky jsem lehce protřídila a hlavně jsme uklidili tu půlmetrovou hromadu z obou stolů, vyklidili všechny přilehlé šuplíky a další místa![]()
Jinak největší bordel jako svinčík dělají v kuchyni, to fakt můžu luxovat 6x denně. Mladší je navíc docela samostatný v kuchyni, leccos si připraví, ale po něm aby šla uklízečka.
Ty hračky vždycky večer vypadají děsivě, pokrytá podlaha tří místností a chodby, ale za pár minut je to uklizené.
Evaeva my mame na jídelním stoly kameni, nejaky peří z bažanta nebo z ceho, pak směs kinderbordelu jako křídy na chodník, papíry, sponky, fixky, gumičky do vlasů, svlečenou barbínu....to můžu několikrát denně vykydat a za chvíli je to tam zas
Potrefenáhusa náš stůl je trochu bokem, takže tohle tahají na jiná místa. Ale oblemcaný je furt.
Máme i to peří z bažanta ![]()
![]()
Keď tak čítam vaše skúsennosti, mala by som sa svojim deťom dodatočne ospravedlniť .
Blanka to bylo v osumdesatkach, deti byly v roce bez plíny a ve třech po sobě myly nádobí
Jinak my doma uklizeme vetsinou tak, ze vezmeme kos na pradlo, do nej nahazime vsechno, co dcera po byte roztahala, odnesem ho plny do pokojiku a tam tridime. Aspon dvakrat tydne ![]()
Blanka to bylo v osumdesatkach, deti byly v roce bez plíny a ve třech po sobě myly nádobí
![]()
Zuzuli ja to zametám smetakem v obejvaku na jednu hromadu a třídíme to tam. Ale my mame ten jejich pokoj v patre, chodej tam víceméně jenom spat, tak je logicky, ze zijou v obejvaku, kreslej a vyrabej u jídelního stolu (jinej nemame )
ale trousej to svy smetí všude
Potrefenáhusa - no k takej dokonalosti sme to, samozrejme nedotiahli , tiež sme deťom vyčítali ich neporiadok, len to teda skutočne nemalo také grády, ako tu čítam .
Blanka mozna jste jen nemeli tolik veci ![]()
Ja kdyz srovnam svou krabici s hrackami na zacatku devadesatek a ty haldy balastu, co nam sem ted prarodice nosi jako darky pro dite... tak to tehdy bylo fakt uklizeno vic a rychleji
Zuzuli -mozna jste jen nemeli tolik veci
Tak to rozhodne , ![]()
Zuzuli Na to jsem přesně nedávno vzpomínala, na svou jednu bednu hraček, velkou asi jako bedna od banánů, musela se mi vlézt pod postel, to bylo uklizené hned. Teď pořád něco třídím, lego, duplo, autíčka, knížky, puzzle... už jsem poprosila příbuzenstvo, aby klukům dávali jenom hračky, co nemají milion součástí, takže žádné skládačky, krabice her a podobně. Oni to stejně jenom sesypou a pak si s tím stejně nehrajou.
Zuzuli my teď uklízíme každý den fakt všechny tři pokoje, jak jsme doma. Ale mně to nepřijde tak hrozný popravdě, sice to vždycky vypadá jak po výbuchu, pokrytá podlaha, ale vlastně je to pár stavebnic, autíčka a věci z kuchyňky třeba. Je to docela uspokojivé vlastně, velmi viditelné výsledky se dostaví rychle ![]()
Při pohledu na náš stůl si vždy říkám, že jde vidět, že tu žijeme:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.