"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline brrr
12371 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 13:40
Mám Timotei bez silikonu, hlavu si myju co 3 dny. Spokojenost.
Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 13:44

Karja 

já bych roští klidně brala, vlastně je to můj sen. ovšem z mých vlasů roští prostě vyrobit nejde. jen slizký vodník nebo mastný vodník 

Offline dzizisketa
8994 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 13:47

Garfie 

Naopak, nejvetsi a nejlepsi dort zivota, na sladke ja slysim 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 13:50

Jiná Realita A suchý šampony nebo takovej ten fixační pudr taky ne?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 14:20

Mutziputzi 

suchý šampon z toho udělá suchého vodníka  a ten pudr buď neumím používat, nebo není pro mě, ale z toho není roští, ale spíš něco jako divně ulepený vodník  prostě moje vlasy donutí stát směrem od hlavy jediná věc: tupírovací hřeben. nebo zavěšení hlavou dolů 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 14:22

Jiná Realita Mně oboje právě udělá efekt jako kdybych vzala vidličku a strčila jí do zásuvky

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 14:38

Mutziputzi  no to bude objemem použitého materiálu. v mém případě je to jako zkoušet plést svetr z nití místo z vlny :) efekt také moc objemný nebude :/

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 15:20

Vite nekdo, proc jsou vlastne silikony na vlasech tak strasne fuj? Slysela jsem cosi o nevymytelnosti, ze pak nechyta barva a vlasy elektrizuji, ani nevim, jestli je to pravda.

Sama pouzivam sampony bez silikonu, obecne dost vyssi level nez drogerka, protoze vlasy nemam zadna slava. Ta setrnejsi kosmetika je drzi jak-tak v ok stavu. Ale ted jsem se strasne namichla, koupila jsem si strasne drahy serum na konecky (jako pomaha!), doporuceny kadernici (ktera vyjadrila velke fuj nad silikonem). Pak me cosi raflo a koupila jsem olej od Aussie, pri aplikaci mi to drahy serum dost pripominal, kouknu na slozeni a...  Chemie naprosto stejna, silikony included, Aussie navic plus oleje a hlavne za desetinu ceny...!

U

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 15:41

Pavlena silikony vlasy obalí a vytvoří na nich hladkou neprodyšnou vrstvu. kdo má vlasy hladké, tomu je proto snadno můžou zatížit. 

olejíčky na vlasy jsou podle mě všechny stejné. pokud nechcete chemii, tak mě se v období zničených vlasů nejvíc osvědčilo kápnout dvě tři kapky arganového oleje a vetřít vlhkýma rukama do vlhkých vlasů (konečků). bylo to naprosto bio, levné a fungovalo to. nezaručuju, že to bude vhodné pro všechny (jako ostatně cokoli). 

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 15:53

Jiná Realita no paradox toho vseho je, ze jsem toho Aussie oleje pouzila spoustu, a la olejovy zabal, byt teda jen na konecky. No a ty od te doby vypadaji velmi ozdravene a vubec ne slamovite. Tak hloubam, zda to tak obcas nedelat..

jinak veskere araganove, bio kokosove, dokonce olivove oleje jsem zkousela, spatne se odhaduje spravne mnozstvi a bud to vubec neni znat, nebo docilim mastnou slamu.. Zato silikon prekvapive dobry.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 15:57

Pavlena Odporúčam si k tomu niečo vygoogliť, na nete je materiálu dosť. Nie je to tak jednoduché, že by boli dobré/zlé, ono nie je silikón ako silikón, niektoré sú rozpustné vo vode, iné nie. Bohužiaľ lacnejšie (drogérkové) produkty často obsahujú práve tie menej vhodné (vodou nerozpustné) silikóny.

Mne nevyhovujú (respektíve sa snažím minimálne vyberať si produkty, kde nie sú silikóny v zložení na popredných miestach), pretože mi príde že vytvárajú na vlasoch ten začarovaný kruh častého umývania - vlasy sa obalia silikónom a hneď po umytí vyzerajú pevné, zdravé a lesklé, lenže kúzlo pominie, vlasy pod tým nánosom rýchlo splihnú a preto hneď na druhý deň ich človek musí umývať znovu... a tak ďalej stále dokola, myslím, že sa tu kopa ľudí sťažovala, že musí umývať vlasy častejšie než by im bolo milé... netvrdím, že na vine musí byť silikón, ale možno to stojí za zamyslenie. 

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 16:03

brrr Tiež kupujem (na striedačku s inými) Timotei Pure šampón i kondicionér a za tých pár korún čo stojí, je fakt super. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 16:04

Pavlena Tak ono dát si čas od času něco se silikony jen do délek/na konečky je jedna věc, mýt si vlasy každej den silikonovým šamponem zas věc druhá... Mně když se zadaří a vyrobím si ve vlasech nějakej nerozčesatelnej chuchel, taky na to holt musím našplíchat leave-in kondicionér narvanej silikonama, není jiné cesty. :) 

Online Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 16:50

KoraKora Používám ty opovrhované gliskůry a elsévy a dobrý, občas na vaně mezi kachničkama a lodičkama nahmatám jenom chlapskej sprcháč 2v1 a taky dobrý a u našich kopřivovej nebo březovej a taky dobrý 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:07

ufff sem rada,ze nejsem jedina co nevi co je sampuk.

Offline Luna
10870 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:15

Gellnerova Ja taky pouzivam Lush hennu, respektive ji dopotrebovavam a uz si ji nekoupim, pac to strouhani nenavidim, jinak neni zla. Nejlepsi hennu mi vozi manzel z Indie, ale letos uz tam nepojede, takze smula. 

Co se tyce samponu, strasne se mi zmenily vlasy, k horsimu, rikam tomu from Penelope Cruz to Ales Brichta Asi rok po druhym porodu mi vypadala tretina hlavy, ted to uz rok dorusta, takze na spancich mam dva trsy a ty vlasy jsou bohuzel jemnejsi nez kdysi, takze nevim co s tim No, krasny vlasy mi chybi, ale porad to neni to nejhorsi na svete, treba se to vzpamatuje, zitra jdu naposled strouhat hennu a pak beru zas Henne Color, podle me ma lepsi efekt a barvu (mam tu cistou medenou)

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:18

Wanda von Dunajew Nad ksichtem jsem už zlomila hůl. Čekám že dosáhnu nějakýho magickýho věku a můj ksicht se konečně vyčistí a něco z něj bude:-D. Teď není nic, co bych na ksichtě neměla - krupička, zánětlivé akné, lišej, všechno. Já bych mohla chodit na nějaký kosmetický workshopy, kde se učí líčit různé typy pleti, na mé by našli všechno a ušetřili by za modelky. Teď jsem nějak zakotvila nejvíc u Biodermy teda. Makeup BB Missha, stále jsem nenašla nic lepšího:-).

Ale držívala jsem takové pravidlo - že když je pleť špatná, musí to dohnat aspoň vlasy, zuby a nehty:-D. Ale jako to se až na ty nehty taky nedaří, musim to dohánět asi vtipem a inteligencí:-D

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:27

Podľa mňa to strašne závisí od vlasov a ich stavu. Ja nemám silikóny rada, lebo si pri nich musím umývať hlavu asi 2x častejšie, ale zas ak mi nejaký šampón vysuší vlasy príliš, tak niet nad záchranu silikónmi narvaným sprejom.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:28
Reakce na Zarinya:

ufff sem rada,ze nejsem jedina co nevi co je sampuk.

​tuhý šampón