"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:42

slniecko diky,no i tak si neumim predstavit jak se to pouziva.ted si du precist na muj sampon co v nem je,pac zda silikony ci ne nemam tuseni.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:45

Karja Biodermu tiež používam, ale tá Sébium rada mi prišla až príliš vysušujúca, tak som zakotvila u Sensibio... no minimálne mi príde, že nič nezhoršuje, čo je u mňa dobrý výsledok  len ma štve, že ich BB krém je strašne tmavý a na zimu pre mňa nepoužiteľný, inak by to bol môj svätý grál.

Misshu som tiež nejakú dobu používala a prišla mi fajn, potom sa mi ale rapídne zhoršila pleť (nemuselo to byť tým, ale radšej som pre istotu presedlala na minerálny makeup).

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:51

Wanda von Dunajew A jakou značku toho makeupu používáš? Já se snažim přesedlat marně už dva roky, taky nemám z té misshy uplně dobrý pocit. Dokonce jsem něco i nakoupila, ale použila vše tak třikrát. Z lékárny jsem zkusila asi většinu makeupů a všechny jsou uplně na nic - nejen bioderma, fakt všechny:-D. Dokonce jsem měla Vichy dermablend myslím, to by měl být ten jevíc krycí makeup a jako co ten udělá za dvě hodiny za mapy, za tu cenu je to asi kanadský žertík nebo nevim.

Mně sebium vyhovuje dost, sensibio taky mám, ale to je tak na to nejhorší zimní období. Právě jsem zkoušela i další - La Roche posay, uriage - to mě dost vysušuje, Adermu, Avene - o ničem, Vichy - hodně špatnej vtip ta kosmetika:-D.

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:53

Wanda von Dunajew Jo a korektor mi přijde nejlepší Max Factor Pan Stick, tomu se zatím taky nic nevyrovnalo (ale z hlesika krytí a přirozenosti, jak to pleti pomůže nebo přihorší nedokážu posoudit). Ale zkoušela jsem zatím jen drogerku a lékárnu, žádné vyloženě drahé značky

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 17:56

Karja muzes zkusit Rouge Bunny Rouge z volne dostupnych znacek. Fajn je i Mii, ale mineralni radu vyzkousenou nemam. Vrele nedoporucuji Zuii, to je bio, vegan a ja nevim co a do hodiny jsem to mela pod oblicejem a ne na nem. Jo a malem jsem zapomnela na vyborny Coleur Caramel, chyba!

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:03

Solathis Jo zkusim to první, jde někde sehnat vzorek nebo se třeba i jen namalovat? To namalování stačí, já si to vždycky napatlám a počkám domů na normální světlo a pár hodin, zda to neudělá mapy nebo nevysuší.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:07

Karja RBR je ve vybranych douglasech, po odpolednach do sedmi mivali i animatorky, ktere o tom dost vedi a umi poradit. Co jsem zkousela se mi libilo, jsem teda (jen) atopik. 

1145 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:08

Karja Momentálne asi najviac používam Annabelle Minerals, je to poľská značka a výhodou je, že majú fakt širokú paletu odtieňov s rôznymi podtónmi (väčšinou mám problém, že je všetko moc do ružova). Chce to trochu cviku, ale tá sypká forma sa dá skrotiť, aj keď to človeka na prvý pokus možno privedie do zúfalstva. Ale striedam to s klasickými makeupmi, pretože mi príde, že mám jednoducho obdobia, kedy mi vyhovuje viac tekutý makeup. Skvelý bol Bourjois Healthy Mix, ale tam zmenili obal a zloženie a bojím sa, že ten nový bude stáť za prd. Keď mám "lepšie dni", tak mi vyhovuje aj Lumene CC krém, celkom obstojne kryje. 

No a potom sú dni, kedy mám chuť to všetko vyhádzať, pretože mám pocit, že mi nevyhovuje asi nič... všetko tak nejak "sedí" na pleti, divne mapuje a nedarí sa mi ani za nič dosiahnuť ten photoshopový efekt. Moja pleť by sa asi najvýstižnejšie opísala slovom "náladová"... 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:15

Zarinya ako mydlo, proste si namydlíš vlasy:)

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:16

Solathis No "jen" atopik. To má ještě větší tendenci flekatět a mapovat, takže jsi to asi odkoušela pořádně:-D

Wanda von Dunajew A nevíš, kde by se to Annabelle Minerals dalo zkusit? O tom jsem nikdy neslyšela, o Bourjois ano, to ozkouším někde v parfumerce. Sypké formy se nebojím, já už jsem celkem zručná a na nějaké výlety si nechám tu Misshu:-D, ta je hodně easy na nanášení, to se dá snad i poslepu a nelze to zmrvit. Když to zkoušení je taky blbý, já se leckdy za ten svůj ksicht fakt stydim:-D.

1145 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:32

Karja No bohužiaľ neviem o tom, že by mali nejaký kamenný obchod v Česku. Ja som objednala z ich eshopu vzorky viacerých odtieňov a vyberala som podľa toho. 

Ešte ma teda napadá minerálny makeup Lily Lolo, ten som mala, síce menej kryl, ale tiež bol dobrý a ten by teoreticky mal byť dostupný v Prahe v Biooo (OD Kotva). Ale ja som teda tiež objednávala len vzorky z netu, takže neviem, aký výber majú na predajni.

Inak teda že by som sa ja niekde nechala rovno namaľovať, to asi nehrozí... som si vždy akurát vypýtala vzorku do kalíšku, aby som mohla pohodlne vyskúšať doma. V parfumériách to väčšinou nebol problém, občas sa trochu blbo tvárili. 

1145 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 18:33

Solathis Ten RBR vyzerá zaujímavo, teraz si spomínam, že som niekde na to čítala chválospevy, chcela som vyskúšať a potom na to zabudla... tak dík za pripomenutie. 

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 19:12

Wanda von Dunajew Ano, o Lily Lolo jsem taky slyšela. Já se teda nenechám namalovat od nich, přece jen to chci zkusit na svoje základní produkty a normálně si to namaluju já. Zkoušela jsem v lékárně a nikdy s tím nebyl problém, ale narazila jsem na velmi fajn lékárnu, kde jsou hrozně ochotní. Vzorky bych si mohla taky objednat. Tak mám co dělat po novém roce:-D. Pěkně na šampuky a na zkoušení makeupů:-D.

Offline Dadoo
11700 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 20:42

Zarinya Šampuky zde Mám je dost ráda. Střídám nekoordinovaně s fialovým proti žlutým vlasům 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 10. prosince 2017 22:03

Wanda von Dunajew ja mam od nich vyzkouseno veci pomerne dost a nenasla jsem nic, co by se mi od nich nelibilo. Jejich kapky chci rozhodne do kitu (o skin soul drops treba Tady). Teda parfemy jsemnezkousela :-D

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 11. prosince 2017 08:44

Kadeřnické šampony silikony obsahují taky, ale jsou to ty vodou rozpustné, takže ten vlas uhladí, ale nevrství se na něm při každém mytí. Což ty drogérkové většinou ano a proto tomu, kdo má jemné vlasy často plihnou.

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 11. prosince 2017 10:36

nevidely jste nahodou nekde tento typ rukavic ale v nejake detskem designu/provedeni?

diky

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 11. prosince 2017 10:40

Solathis a ako sú na tom RBR s cruelty-free?

(a úplne náhodou nevieš o Sans Soucis? Tam mi sedí kopa vecí a nepodarilo sa mi nájsť veľa info..)

Offline Pavlena
6921 příspěvků moje polička 11. prosince 2017 10:52

baltik přesně takové mám nově z Benettonu, navíc mají v sobě kus vlny, ale teda dost se vytáhly (velikost uni), takže ta klapka padá a moc to nehřeje..

Offline moninika
1033 příspěvků moje polička 11. prosince 2017 10:53

baltik Já je kupovala v Okaidi, mají třeba tyto