"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 22:24

Isca Fajn,tak nejak jsem to pochopila. Jsem v posledni dobe opravdu pribrzdena v mysleni a hledala jaem v tom nejakou hlubsi myslenku.

Ano,souhlasim taky mi piripada,ze je mi ten svetr  proste “velky”. Neumim tyhle vystrelky nosit, asi to sedi hlavne stihlym,na tech to vyzni jak ma.

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 21. prosince 2017 22:33

tzaziki Ukaž fotku, třeba je to pro tebe jen nezvyk.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 09:07

tzaziki oversize a velky je mozna stejny,ale ne kazdy strih se hodi na oversize.

mam nekolikero oversize a dobry,predevcirem sem si koupila svetr(bez zkouseni,vsak oversize)a ten je mi proste velky a nevypada to dobre.

Offline Tak Betty
6158 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 12:02

Je to možný, že náš vnuk 12 let věří na Ježíška? Jediný ze třídy samé jedničky!

Dokonce letos řekl, že by si sice přál dost věcí, ale,že nechce působit neskromne. Na internetu je jak doma, tak se mi tomu nechce věřit.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 12:11

Tak Betty A není to proto, že vám nechce kazit radost? To jsem zažila u neteře, bylo jí necelých deset, když jsem ji po večeři odvedla do koupelny, aby se umyla a tak (a mezi tím mohl dorazit Ježíšek) a ona mi v koupelně důvěrně sdělila, že pochopitelně ví, jak to je, ale ať ji neprásknu, že nechce kazit radost mamince a babičce, které to hrozně prožívají....

Offline Pinot Noir
29941 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 12:19

Tak Betty To, že nechce působit neskromně ale spíš svědčí o tom, že už ví, ne? Přijde mi, že dokud děti věří na Ježíška, skromností zrovna neoplývají.

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 12:34

Tak Betty Osmiletá dcera taky věří. Ona se rozhodla, že Ježíšek prostě je, i když jí už mnoho lidí okolo říkalo pravý opak. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 14:59

Tak Betty Já taky věřím na Ježíška 

Offline tzaziki
1156 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 15:20

Pinot Noir Fotku radej ne. Oblekla jsem se jeste jednou,“problem” je uzzsi stojacek a oblicej. Ztraci se mi krk a hlava jakoby rovnou nasedala na ramena. 

Zarinya Je to prvni pokus. Musim zjistit zda se mi to vlastne libi a jestli je to tak jak to ma byt.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 15:28

Tak Betty U nás mladší už loni nevěřil (10 ), ale zeptal se na to a tak jsme mu to řekli. Možná pokud se o tom doma nemluví, tak nechce to kouzlo kazit. V duchu se určitě baví. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 16:03

Aké ohľaduplné deti....u nás to poznanie prišlo vždy s veľkým samoľúbim HA!!! akože nás načapali ...

Offline Karja
44767 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:22

Nevíte, jestli ty slevy, co má HaM na netu jsou i v kamenných obchodech? Děkuji, děkuji.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:42

tzaziki az se v tom budes sama sobe libit,tak to tak ma byt.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. prosince 2017 22:44

Karja urcite.Moje zkusenost spis je,ze na eschopu byli ceny jeste bez slev.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 00:30

Mám vážnu otázku na UK číslovanie topánok (úplne hlavne číslovanie dr.Martens). Toiž preliezam tabuľky na rôznych weboch a už mi z toho šibe. Keď mám EU 36-tku, Gaborky nosím 3,5 a dcérine Skechersy, ktoré ako UK size majú uvedené 4,5 (kupované v US ako W7) sú mi trochu veľké....

....potrebujem UK č. 3 alebo 4 ???

Offline baltik
4990 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 06:48

slniecko ja mivam 4 jako 37, takze vy byste mela mit 3, ale m.uvim obecne, cislovani Martens neznam

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 11:18

mysmat mixér je blbost, ale zkoušelas takový ty sekáčky? ruční jsem teda vyhodila byl to drek a měn to krájení zas tak neva, ale asi by to bylo řešení. v elektrickým jsem ji sekat nezkoušela ale asi by to chtělo vychytat aby neskončila jako v tom mixéru, moc rozšrotovaná. popřípadě ještě najemno nastrouhat?

mám tohle, je to teda pekelně ostrý, to držátko je k tomu nezbytný, jinak si usekneš špičku prstu ani nemrkneš a strouhá hodně najemno

https://www.velkoobchodni-ceny.cz/struhadlo-tygr

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 23. prosince 2017 11:19

A co zkusit kombinaci jednorázových rukavic a tohohle https://www.4home.cz/tescoma-presto-drzadlo-na-cibuli/?gclid=CjwKCAiAmvjRBRBlEiwAWFc1mJxNYd69_3B4ZKn6DUEzYQiX-ys6q_h2AC5EJAOY0p2haOany88c8BoCwHAQAvD_BwE ? Mně teda krájení cibule nijak zvlášť nevadí, takže tohle nářadí vytahuju jenom v případech, že ji chci fakt na jemno, ale rozhodně to může urychlit práci a manipulovat s tím v jednorázových rukavících by nemusel být problém. A když nebude potřeba na jemno, tak jsou to tak na šest zakrojení do jedný cibule, to se asi člověk ani nestihne rozplakat, ani když jich krájí víc.