mysmat hořká neni, myslím že ta hořkost v mixéru vznikne tím rozšmelcováním, struhadlo ti udělá plátky. neříkám že musíš mít právě tohle. já bych se teda asi vypravila někam do větších domácích potřeb a zkusila si to do ruky, ono i těch držátek je vícero, plus k tomu hodně ostrý struhadlo
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
slniecko ja mivam 4 jako 37, takze vy byste mela mit 3, ale m.uvim obecne, cislovani Martens neznam
KeĎ zas v niektorých (nie všetkých) tabuľkách je 3 uvedená ako 35 a to by ma už tlačilo ![]()
V poho, to Viktorčino řešení je elegantnější.
Mně teda mezišprušlový mezery problém nedělají, ten nůž tam vždycky zajede v pohodě, spíš mi dělá problém při tom jemným krájením jednu šprušli nevynechat, ale je to dost daný tím, že mi jde hlavně o tu jemnost a ne o rychlost a minimální dotykovost.
slniecko velikost 36 je UK3, urcite.![]()
Prosperina tohle má matka a teda je to na hovno ![]()
Ounz Já dostala cibulový hřeben jako svatební dar a náhodou super!
mysmat já mám od tefalu takový ruční sekáček na cibuli na šňůrku. Koupila jsem v Homeandcook na Floře v Praze. Jsem moc spokojená.
Sweet Potato aha, tak v rukách to bude ![]()
mysmat tohle 
Doporučuju dohledat i zahraniční diskuse a recenze na konkrétní model. Já mám jejich kozačky UK 3 a jsou mi taktak v silonkách, letos jsem koupila Shelby boot stejný číslo a jsou na tlustou ponožku, ale o nich už jsem právě věděla, že budou volnější, tak jsem ani o jiném čísle neuvažovala (a menší se nedělají). Jinak nosím 35, někdy je mi velká.
dynda vďaka!!!
Možno si urobím výlet niekam, kde majú aspoň nejaké modely a radšej vyskúšam...
slniecko samozrejme je nejlepsi zkusit, ale ja od nich boty mam a moje cislo mi normalne sedi![]()
Luna no ale, ktoré je to moje číslo ![]()
viktorka_od splavu ja mám taky tygra! Je absolutne super! A drzatko nezbytne ![]()
slniecko tvoje cislo je to, ktere nosis bezne, tj. 36 jak pises
jses teda jak Popelka![]()
Luna problém je, že na EU stánkach ten model, čo chcem už nemajú. Takže ich musím kúpiť z Amazonu, alebo som ich našla na nejakých US eshopoch. No a tam uvádzajú len UK číslovanie, poprípade UK a US číslovanie. No a rôzne stránky s veľkostnými tabuľkami sa rozchádzajú.
Takže keby som to objednávala niekde, kde zakliknem "36", neriešim. Problém je, že musím zakliknúť 3 alebo 4 a ja netuším, ktoré.
Jedine sa spoľahnúť na ich tabuľku - to by bolo 3.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí