To nevím, protože jsem se celou dobu soustředila na vršek paní Fischerové. Ale mikina to určitě nebyla. ..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
pecka toto mi robí najnovšia sušička (AEG), keď je tam príliš málo vecí. Evidentne ten senzor potom nie je schopný zachytiť zostatkovú vlhkosť. Čert vem tieto vychytávky. Ešte ju mám krátko a neprišla som na to, či sa dá ten senzor nejako vypnúť, alebo či sa á nejaký program nastaviť "natvrdo". Zaujímavé je, že viac mi to robí pri jemnom sušení, ako pri bavlne.
Ale...ona sa VŽDY zapne, len v podstate skoro hneď vypne, akože suché. Keby ani nezačala, volám servis.
viktorka_od splavu a Potrefenáhusa Přesně, kdyby člověk věděl. Pračka žádné signály nedávala, fungovala naprosto perfektně, až v úterý napustila kus vody a zcela zhasla, elektřina do ní i do všech k oměření zkoušečkou dostupných částí jde, ale protože ani neškytne, tak to vypadá na nějakou tu řídící jednotku nebo co jak se to jmenuje. Finance jsou, to se nedá nic dělat. Docela mě štve okolí, říkají, že nemá smysl kupovat zase pračku za 15,16 tisíc, že těch 8 let vydrží i něco za půlku (ovšem podle mě to zase asi bude mít vliv na kvalitu praní,ne?)...
A když už tedy nová, tak uvažuji o pračce a sušičce v jednom, jdu prohledat ty diskuse, proč já je nečetla pozorněji![]()
viktorka_od splavu Jasný:-D. Já si teď taky můžu dovolit jen srážení z vlastního zapřičinění, ale jak se do toho vloží i sušička, tak to už nezvládnu oblíknout.
Což mi připomíná, že jsem si chtěla postěžovat na nevyvedené nákupy. Ozkoušela jsem si nějaké věci v obchodě, ale něměli buď tu barvu, co jsem chtěla nebo kalhoty byly na obchodě o něco dražší, tak jsem to vzala jednim vrzem z eshopu. Takže bundy jsou mi najednou velký, kalhoty malý, OK, mohla jsem teda za týden přesunout všechnu vodu a tuk z těla do nohou, ale objednala jsem si i stejnou čepici, co mám už týden doma jen v jiné barvě a taky byla větší?! Se mi zmenšila hlava? Všechno vracim.
Ještě mě napadl jeden dotaz - kdo máte pračku a sušičku v jednom, praní je třeba na 10 kg, sušení na 6 - perete s plnou pračkou a potom část sušíte na sušáku nebo perete jen těch 6 kg? (Asi je to hodně blbý dotaz, ale já nemám se sušičkou zatím žádnou zkušenost a navíc se jí pořád bojím, na většině oblečení mám, že se nemá sušit v sušičce...)
Karja kazdej kus jinak velkej, z jinyho matrose.. predpokladam z modre hadry sijou v bangladesi ze sede ve vietnamu a z cerne v thajsku jebo podobny duvod. taky se mi to stava
Zu za pulku ti to vydrzi presne zaruku. radcove nevi o cem hovori
Zu ja jsem asi divna ale ja si tech hader tak nepovazuju proste. kdyz pominu veci typu vecerni saty, vlneny kabat, obycejny denni obleceni me fakt nepostavi do late, bych se z toho zcvokla. pokud se neco znici vyhodim to. ale nestalo se.
Zu za pulku ti to vydrzi presne zaruku. radcove nevi o cem hovori
Já nechápu tuhle větu, přelož mi to prosím;-). Taky kupuju, tak mě to zajímá.
No, ale já nemám co na sebe, dneska jdu vyplenit skříně příbuzných z jejich štíhlejšího období:-D. To bude retro!
Karja že nějaké ty pračky za 8 tisíc vydrží dva roky a šlus. Taky si to myslím, nebo že vydrží déle, ale kvalita praní bude pokulhávat. A kupujete (kupuješ) pračku nebo i sušičku? Mě se docela pozdávají AEG, tak dělám průzkum :)
brrr Dobrá teda, proti gustu .... ![]()
viktorka_od splavu protože mám pračku velkou a snažím se prát co nejméně často, tak bych si asi jedním vrzem zničila např. veškeré spodní prádlo. Navíc MaS mi asi přestal vyrábět či dodávat jediné opravdu pro mě příjemné spodní kalhotky, tak by mě to fakt štvalo :)
Karja Zu uz to vysvetlila. fakt nevydrzi. konzultovano nedavno s opravarem. ty “lepsi” jsou dimenzovany asi na tech 6-8 let, levny aby vydrzely zaruku. treti rok kupujes novou. neopravuje se. zalezi cemu das prednost. Zu ohledne kvality prani bych nerekla, to nevim jestli ma vliv. kvalita machani, spravna mnozstevni automatika aby se ti to nesmrdlalo v hrnku vody, aby to bylo dukladne vyzdimany a nesusilas to tyden - to jo.
pecka toto mi robí najnovšia sušička (AEG), keď je tam príliš málo vecí. Evidentne ten senzor potom nie je schopný zachytiť zostatkovú vlhkosť. Čert vem tieto vychytávky. Ešte ju mám krátko a neprišla som na to, či sa dá ten senzor nejako vypnúť, alebo či sa á nejaký program nastaviť "natvrdo". Zaujímavé je, že viac mi to robí pri jemnom sušení, ako pri bavlne.
Ale...ona sa VŽDY zapne, len v podstate skoro hneď vypne, akože suché. Keby ani nezačala, volám servis.
Presne, kdyz tam je malo veci, susi treba jen deset minut a pak se vypne jakoze uz ma hotovo. Nekdy to na ni zkusim jeste jednou, ale neda si rict, po deseti minutach se zase vypina.
tv a ty aeg nemaji zadny casovy program? ja mam na boschce moznost navolit presny cas jak dlouho pojede. pouzila jsem to teda jednou nebo dvakrat. par kousku normalne vysusi, jedno triko jsem teda nezkousela:-)
viktorka_od splavu Ja mam Whirlpool. Cas suseni tam nastavit nejde, ale je to uz starsi model.
Zu viktorka_od splavu Díky.
@Zu Kupuju kombinaci. Ale já mám teď pračku dle paramatrů děsnou - Indesit, navíc za 5. tis, ale pere už tři roky a nemůžu si na ní zatím stěžovat, má všechno, co potřebuju, neni hlučná, při 90 neni horká, fakt nic. Takže díky téhle zkušenosti mě i trochu nahlodává koupit tu kombinaci zase levnou Indesit. A pak mám v záloze AEG taky a LG. AEG ale zatím vyhravá. Na dražší cenové kategorie nekoukám, určitě se budeme stěhovat, stěhovánim se dá leccos v pračce prej lehce zničit a hlavně doufám ve větší byt, takže to pak nakoupim už něco pořádnýho zvlášť.
Potrefenáhusa Mám je z oficiálních stránek.
To nevím, protože jsem se celou dobu soustředila na vršek paní Fischerové. Ale mikina to určitě nebyla. ..
Že jo! Manžel tvrdil, že to je přece jasná mikina ![]()
Karja nojo. za posledni rok se mi vsechno srazilo o velikost;-))
Pokud i ostatním členům rodiny, je všechno v pořádku. Teda pro tebe, ne pro susicku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí