"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Sweet Potato
40500 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 22:30

crazydaisy Té naše má buď suché do skříně, nebo extra suché.

Offline Sweet Potato
40500 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 22:33

Proč má paní Hynková na šatech toho pavouka???

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 23:03

Nezkouseli jste nekdo Lancome Cushion Foundation?

Lancome neni zrovna moje znacka (matte shaker ovsem!!), ale videla jsem slecnu/pani co jim byla nalicena a byl krasne prusvitny a dewy, fresh plet. Tak jsem v pokuseni.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 11. ledna 2018 23:15

Sweet Potato Aha, tak jsem se šla podívat, tak třeba program bavlna má - žehlička, skříň, extra skřín a sluníčko. Tahle je rok stará a má asi 10 programů mimo jiné vlnu, hedvábí, outdoor a sport atd. Suším fakt vše. Ta starší toho měla míň a sušila i syntetiku dost teplým vzduchem.

Offline pecka
6201 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 05:33

crazydaisy  ak program suvge do skrine znamená,že to musím ešte dosušiť na sušiaku,resp. ak tam dám prádlo z práčky a sušičky "vyhodnotí",že je to"suché" a ani neškrtne,tak som ju kupovala úplne zbytočne.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 05:43

Zu mně vydržela pračka 18 let, a byl to siltal, myslím nějaká noname verze whirlpoolu, měnil se jen jednou řemen. Ale dneska bych 8 let starou pračku za 5-8 tisíc opravovat nedala, za to máte pomalu novou. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 05:44

Pavel Ploc a bratři Pospíšilové!!! Moje dětství! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:25

Luna Snooker a silniční ciklistika jsou moji favoriti.  Ciklistika vede, snooker a curling je proti tomu docela odvaz.

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:48

Bledule Náhodou taková Tour de France má přidanou hodnotu v leteckých záběrech památek (nějáká moje profesionální deformace či co).

Skoky na lyžích jsme v dětství taky sledovali a třeba moje máti občas žehlí u laufů (běhy na běžkách na fakt velké vzdálenosti ) a kochá se přírodou.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:50

Potrefenáhusa opravář řekl 2 tisíce, pokud to bude to, co si myslí, může to být i něco horšího a to vidí na 5. Kdyby to mělo být 5, tak jasné, objednávám novou, ale snažím se rozšířit si obzory, co se týká oprav, protože by mi bylo líto vyhodit i ty 2000 za pokus to opravit, nemám s tím žádnou zkušenost. Ale všichni okolo mě vč. opraváře  se tváří, že to smysl nemá, že 8 je prý ažaž 

Nemáte tušení, kde v jakém tématu se řešily pračky? Tuším, že viktorka_od splavu někomu vybírala 

Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:51
Reakce na pecka:

crazydaisy  ak program suvge do skrine znamená,že to musím ešte dosušiť na sušiaku,resp. ak tam dám prádlo z práčky a sušičky "vyhodnotí",že je to"suché" a ani neškrtne,tak som ju kupovala úplne zbytočne.

​to urcite ne. ja susim vsechno na “suche do skrine”  a je to opravdu suche, jen tim ze nekdy to je zamuchlane a smes ruznych materialu stane se ze rucnik namuchlany uvnitr duchny neni uplne doschly nebo jedna viskozova vec mezi bavlnou je navlhla. ale to mi nepripada nic hroznyho. lepsim tridenim a nenapchavanim do plna by se to eliminovalo ale to jsem lina:-) stejne kdyz to pradlo vyndam musim vse poskladat/povesit a “zavadny” kousek nechamchvili doschnout pres zidli. susak je ve sklepe uz leta.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 08:58

Potrefenáhusa teda bratři Pospíšilové jsou moje dětství, to nějak nesedí.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:02

crazydaisy bohužel, ale teda spíš ten závěr kariéry. Ale když jsem byla malá, mám pocit, že v sobotu odpoledne to šlo nějak furt.

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:03

Zu 2 tisíce by byly v pohodě, jenže je riziko, že se rozbije do půl roku zas něco jinýho. Jako kdyby člověk věděl dopředu, jak to dopadne....

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:22

brrr Není potom lepší si pustit nějaký přírodopisný film, kde se o tom i něco dovíš, než poslochat, kde si Sagan a spol. kupuje převodovky?

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:23

Krehutka prosím tě, ty máš sandály saltwater? Můžu se zeptat, kdes je kupovala? Poštovný £18.00 z oficiálních stránek mi přijde trochu dost...

49378 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:25

Zu ono treba driv se menila loziska. to bych jeste nechala, pak ta pracka muze fungovat jeste dlouho. zalwzi na zavade. a taky, jestli je vhodny cas na nakup nove:-) pac bych pripadne dala 2tis ted a zacla setrit na nejakou slusnou nez koupit ted smejd na dva roky a za chvili to resit znovu

Offline Karja
44766 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:46

viktorka_od splavu A srážej se ti ty věci? Mám strach:-D

49378 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:48

Karja nojo. za posledni rok se mi vsechno srazilo o velikost;-))

Online brrr
12371 příspěvků moje polička 12. ledna 2018 09:56

Bledule Ani ne Ale tak ještě před čtyřmi roky by mě to vůbec nenapadlo a najednou to na mne sedlo. Na druhou stranu jsem úplně přestala sledovat hokej a fotbal, ani na MS se nedívám. Ostatně u té TdF se taky nedívám na celou etapu, ale na kousky nebo závěr.