Zina Nikdy, já jsem koukala na sjezd, milovala jsem Pirmina Zurbrigena, a to jsem vůbec nevěděla jak vypadá bez helmy, dodnes to nevim![]()
Ale teda skoky hrůza, naštěstí na to doma nekoukal nikdo, takže jsem trpěla pouze když babičce dávali "kraso"))
Zina Nikdy, já jsem koukala na sjezd, milovala jsem Pirmina Zurbrigena, a to jsem vůbec nevěděla jak vypadá bez helmy, dodnes to nevim![]()
Ale teda skoky hrůza, naštěstí na to doma nekoukal nikdo, takže jsem trpěla pouze když babičce dávali "kraso"))
Candance Hm, dík![]()
Catherinne Asi mi nic jineho nez vyfoukani nezbyde,ale to taky nebude nic jednoducheho vzhledem k tomu “sestrihu”. Top je zatim orisek, u nas nikde nic a na netu jsem zatim take nic nenasla. Navic nejsem konfekcni typ,takze by to byla sazka do loterie. Objevila jsem jen v Orsay takovou halenku, tak ji pujdu prubnout.
Jiná Realita Souhlas,chce to zkouset a trenovat. Ale nekomu halt neni dano.
Dadoo Zkusim vas trik s kudrnama.
A pri nejhorsim si vezmu kulicha,ten mi slusi;-)
Tak Betty Tak to mate pamatovaka,uz jsou to 4 roky.Dekuji.
PS: Tenkrat jsem za ten model dostala celkem cocku:-)
domenica + @Krehutka - Děkuji!
Zina jé, vyzerá úplne ako mladý Kiske:)))
Dadoo vďaka,funguje to.
Mutziputzi tak u nás sa v mojom detstve skoky na lyžiach pozerali povinne a naši v tom pokračujú i dnes.Otec za mladi tento šport praktizoval,tak asi týmto akoby "pokračoval". Myslím,že poslednýkrát si zalietal,keď som mala 3-4 roky.Potom mu to mamina zatrhla,lebo jeden nikdy nevie,ako pristane.
Pherenike moje trio nejblbejsich sportu - biatlon, cyklokros a skoky na lyzich!
Na skoky na lyžích jsem se v dětství dívala docela ráda... takže já je v triu nejblbějších sportů měním za kolovou. A přidávám chůzi.
Mám otázku na majiteľky sušičky AEG.To,že po prvom sušení nebolo prádlo suche podľa mojich predstáv beriem,treba vychytať vhodný program.Nechápem však prečo,keď ju chcem dnes zapnúť,nejde.Naožika som ju,zatvorila,zapla,nastavila program,stlacold štart a ... nič
Kontrolka nad tlačidlom štart bliká a to je všetko.Navod som prečítala odpredu,odzadu.Na nete nič neviem nájsť,som z toho zúfalá ![]()
Nemáš plnej ten zásobník vody?
pecka nebo plný filtr?
Ja mám teda bosch a ten mi to všechno hlásí.
Všetko som už v zúfalstve skontrolovala x-krát,zapla,vypla a nič ![]()
pecka To bude nějaká úplná kravina ![]()
domenica Náhodou, já jako prtě ráda trávila nedělní sportovní odpoledne ve společnosti bratří Pospíšilových.:-)))
No a nezdá se jí to prádlo už suchý?
Jako že to nastavíš dejme tomu na ne úplně vysušený, ne na nejvyšší stupeň (podle stupnice kterou máš na svojí sušičce, dejme tomu jako na žehlení), a přitom to prádlo je už jen lehce vlhký?
Jestli to teda vysvětluju pochopitelně ![]()
Protože jestli ti bliká kontrolka, tak to není úplně rozbitý/nefunkční...
barbucha prádlo som prala na otáčkach 1200,je vlhké.Dala som ho na sušenie extra suché do skrine.A takéto prádlo by som tam teda isto nemohla dať.
Minule po rovnakom praní sa mi sušička spustila,nastavila som rovnaký program ako dnes.Prádlo bolo stále vlhké,no o niečo menej ako keď som ho vybrala z práčky.Voda v zásobníku nebola žiadna,filtre čisté.Predbežny čas trvania sušenia ukazoval 1,5 hodiny,no skončil omnoho skôr.
Som z toho všetkého jeleň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.