"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49378 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:15

Karja co se týká výběru brýlí a širokého/úzkého obličeje tak mě hrozně překvapilo že brýle se vůbec netřídí podle šířky. jakože si nemůžeš vybrat jen regál s úzkejma a ty si vyzkoušet. docela peklo

Offline Karja
44762 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:17

viktorka_od splavu Je to peklo, právě se hodí, když ti to někdo přistrčí pod nos. Hlavně, já to nepoznám, že jsou mi velký, musí mi to někdo říct. No to bude peklíčko:-D

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:24

Omlouvám se za dotaz, který tady myslím již padl. Jak komplikované je vracení do e-shopu COS? Našla jsem předplacené poštovné na štítku, ale netuším, je-li to platné i pro ČR. Přišlo mi (konečně) tričko a vel S je poněkud mega ... Díky. 

49378 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:25

Karja já to absolvovala v krátkým čase dvakrát s oběma případama a jako teda. . mi to přišlo jako by nebyly boty popsaný velikostma ale musela sis zkusit uplně každou než bys našla tu co ti padne. fakt divný

Offline Karja
44762 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:36

viktorka_od splavu Já už si to moc nepamatuju, podle čeho to poznali ti optici, ale sahali na jistotu, třeba to tam někde na cedulce bylo napsaný. No ale otrava, taky jsem si brýle nakonec koupila tam, kde se mi nejvíc věnovali, protože jsem byla uplně v hajzlu tenkrát:-D.

49378 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 11:41

Karja no asi ze zkusenosti, protoze ja se na to specialne ptala a pry ne a ne 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:12

Karja tak ja jsem cela takova zmensena, takze pro me je to taky problem. Ale posuzovala jsem bryle hlavne podle toho, jestli mi nepadaj z obliceje a neprecuhujou do stran. Jinak ciste podle toho, co se mi libi:) 

Offline Karja
44762 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 12:44

711990 Jasně, mě právě všechny přečuhovaly do stran a pak chci trochu něco modernějšího než mám;-).

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 13:59

Krehutka Ten cistici gel mam taky a je opravdu skvely. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:01

Potrebuju radu nejakeho guru pres mobilni telefony. Asi jsem si omylem zadala odebirani novinek z ruznych webu, kazdou chvili mi naskoci otravne oznameni od Hudy, emimina... jak se toho muzu zbavit? 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:27

Lamicka To bude chtít trochu podrobnější vysvětlení - když říkáš, že ti na mobilu naskočí upozornění, tak tím myslíš přesně co? Upozornění nedělá mobil sám o sobě, ale aplikace, který jsou v něm nainstalovaný (třeba emailovej klient), tudíž musíš napřed zjistit, která aplikace to dělá a pak se to dá nějak řešit dál. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:31

Karoleena Ja myslim, ze kdyz jsem byla na nejakem webu (uvedomuju si to Hudy), tak se me to zeptalo, zda chci odebirat novinky, ja v nepozornosti odklikla, ze ano. Vypada to tak, ze na horni liste, kde mam videt oznameni z IG, mail... mam takove kolecko, ktere kdyz to otevru, tak je to novinka z toho webu. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:40

Lamicka Aha, takže prohlížeč. Nevím, jakej přesně máš, ale ten proces bývá podobnej. Já používám Chrome a tam se to dělá tak, že otevřu prohlížeč, v něm přes trojtečku nahoře v rohu vlezu do Nastavení, pak Nastavení webu, pak Oznámení, no a tam už bys měla mít vypsanej seznam webů, které mají povoleno ti posílat oznámení, na každou jednu položku ťápneš a v Oznámení vybereš Blokovat. Dalo by se i jednorázově zatrhnout komplet celýmu prohlížeči zobrazovat jakýkoli notifikace, je to rychlejší, ale možná zbytečně drastický pro tento případ. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 14:46

Karoleena Je to.  Dekuji za pomoc.

Offline DruI
5592 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:06

Karja Jestli se nepletu, tak jste momentálně těhotná, tak bych vám doporučila kupovat brýle až po porodu. Ono se vás to nemusí týkat, ale třeba mně se během těhotenství docela zhoršil zrak a doktor mi tvrdil, že to není úplně neobvyklé.

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:26

whiskas ten štítek, co přijde v zásilce, je v CZ nepoužitelný. Musíš si na webu pod Returns stáhnout nový štítek, na adresu TNT v ČR a s tím pak zajít na poštu. Je tam sice nějaká značka, že poštovné platí příjemce, ale v praxi to neplatí, takový balík se za dva dny vrátí. To přelepím a zaplatím, jedině takhle mi to funguje 

Offline whiskas
21102 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 15:37

Tulipe Děkuji . Říkala jsem si, že by to bylo moc jednoduché. I když, Douglas, Spartoo ... takto fungují, dokonce domů přijede kurýr. No jo, H/M vlastně .

Offline Kokoska
35037 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 16:06

KoraKora viktorka_od splavu 

Otrivin Rhinostop to je, používám od večera a trochu lepší to je, ale možná i tím, že už mám to nejhorší za sebou prostě plynutím času. večer jsem žádný moc velký účinek nepozorovala, spíš až dneska dopoledne. A do ucha teda nevím, jestli je to vhodné, asi to zvyšuje tlak (podle příbalového letáku ) a pokud jsou uši ucpané, zalehlé, tak to chce spíš tlak snižovat?

49378 příspěvků moje polička 17. ledna 2018 16:28

Kokoska neee do ucha! do nosu:-)

ale jestli je naprd tak beru z5 a zustavam u Clarinase