tv tady: https://www.cosstores.com/cz/Women/Sale/Woven_waterfall_dress/239674-72723016.1#c-22755
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa Diky ![]()
Mám dotaz módního analfabeta. Jak udržujete lakované boty? Nikdy jsem žádné neměla, tak nevím, jestli je nějaký rozdíl mezi lakovanou a normální kůží.
Já měla nějaký mlíko ve spreji přímo na lakovaný boty "patent leather" se to jmenovalo.
Neviete,kde zmizla paktofonika? Chybaju mi jej posty,fotky outfitov a jej uzasnej dvojky .
pecka mám takový pocit, že jsem zachytila nějaké nespokojené posty ohledně zdejšího klimatu, tak se jí myslím nechtělo reagovat a stáhla se. Ale najdeš ji na Instagramu.
Krehutka instagram nemam,ale myslim,ze aj tak si viem fotky zlaticiek pozriet
Krehutka A něco podobného asi i @amun. Asi je úplně smazaná.Zřejmě nerozdýchala reakce na ten let do Španělska ![]()
Mně chybí každá, která nás opustí.
A neni paktofonika ve stadiu stehovani k nam?
Dadoo a mne kazdej!
viktorka_od splavu A mne kazdej muze ...!
Mutziputzi já vim, ty by sis bejvala u sousedů kecala i sama se sebou kdyby tě nevykously![]()
A když jsme u toho vzpomínání, nevíte někdo o té uživatelce, co pracovala v Holandsku a vůbec se jí tam nelíbilo? Jako poslední info jsem zachytila, že se vrací domů a snad chce něco psát, ale pak taky nějak zmizla. Na tu si občas vzpomenu.
Karja já hodně často přemýšlela jestli to není amun:D (vim že neni ale přišly mi hrozně podobný tim světonázorem)
Taky mě to xkrát napadlo, ale pár věcí tam nesedělo:-).
viktorka_od splavu Na Amun par veci taky jaksi nesedelo, tak se to moc nevylucuje
Ty COS saty jsou fakt krasny. Proc je sakra nemaji v cerny ![]()
Mutziputzi
teďs mi nasadila brouka fakt:D
viktorka_od splavu Nic prevratnyho, psala ze ma volebni pravo, nastudovany to nemam, ale divila bych se...a tak at z toho zas neni 5 stranek a na me zas![]()
Mutziputzi jezus to nee, srry.
ale mně fakt chybí všichni, já mám ráda tu rozmanitost:-) hlavně že jsou všichni na druhým konci internetu, to mám uplně nejraděj:P
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí