A co Barbyl, taky se odmlčela.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karja Byla to Akitaken..?
Tak Betty Ale ta tady s námi moc nepobyla. Byla tady vůbec?? Nezůstala tam?
A co tea.tereza ?
Dadoo nojo jasně. ta ale se myslím odmlčela už tam.
paktofonika zmizela ? :(
paktofonika si doufám jen dává pauzu. a doufám že ví že nám chybí!
Ja si nedavno vzpomnela na Stric. Akitaken a Amun mi jeden cas prisly jako jedna osoba. paktofonika mi tu taky chybi.
Nenakupovala jste náhodou některá zde? Pokud ano, jaké kvality oblečení je?
Ja si nedavno vzpomnela na Stric. Akitaken a Amun mi jeden cas prisly jako jedna osoba. paktofonika mi tu taky chybi.
Stric jsem četla moc ráda!
tak s volebnim pravem je to tak, ze treba v CR musi mit cizinec trvaly pobyt na volby do mistniho zastupitelstva, ale myslim, ze v UK na trvaly pobyt nehraji a postacuje jakykoliv pobyt na tyhle nizsi urovne. takze Amun volebni pravo normalne mit mohla, zavisi, k jakym volbam. a taky nevim, co je tam v kompetencich techto nizsich volenych organu.
continuity Parlamentní, bylo to v souvislosti s tím, že nadávala na Corbyna, který ji jako nejvyšší příjmovou skupiu chce zdanit...no...jak řikam, radši nic![]()
Funguje vam v COS průvodce velikostí? Mně to vždycky vyhodí chybu.
Potřebovala bych skvělou voděodolnou řasenku. Plavat nebudu, spíš řeším rozmary počasí a díky větru tekoucí oči. Máte nějaké tipy?
amun a akitaken měly rozhodně stejnou tu ustěžovanost, i když možná každá na něco trochu jiného... paktofonika je doufám jen v procesu stěhování a zase se objeví i těma dvěma :-)
Catherinne Mám dobrou zkušenost s Clinique High Impact Curling. Krásně drží, nerozmazává se, studená voda jí nevadí a krásně jde stáhnout z řasů po namočení teplou vodou.
A nemela akitaken podobny profilovy obrazek,obe tam mely nejakeho psa,ne?jedna si stezovala na vztahy a urcitou osamelost,druha zas na nedostatek oceneni v praci.zajimave,ze si obe pamatuji,hodne uzivatelu mi splyva.
Gatita Ta první si stěžovala lítostivě, druhá dotčeně.
Gatita tak akitaken tam mela Akita-inu :D
Sweet Potato jo jo, te prvni mi byvalo docela lito.a ta druha mi svym pristupem do jiste miry imponovala.
A kdyz uz jsme u vzpominani,tak mi tu jeste chybi italska Daniela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí