"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49377 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:15

Sweet Potato jojojo

Krehutka nee:-) silvie-RL-kočárky pro dvojčata. mě to dost mrzí i když byla jedovatá i na mě kdysi, ale zrovna RL jsem ty životní peripetie věřila a myslím že na občasnou špatnou náladu má nárok.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:21

viktorka_od splavu jj, já právě vím, že u gulietty to bylo takto nápadné, jen jsem to prostě nikdy nezaznamenala, prostě jsem to nějak odignorovala asi.. 

jinak teda renalange si asi nevymýšlela, ale tu jsem měla za dost zlou čarodějnici bez ohledu na cokoliv... ty její nořní výlevy byly fakt trapné... 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:21
Reakce na MP Meri:

Garfie Jordaan mi teda nechybí. Tvářila se jako hrozně nad věcí, ale ve skutečnosti byla většinu času jenom protivná a povýšená.

Jordaan mi povýšená nepřišla, na nonšalantní urážení byly na MP (a jsou i tady) jiné... 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:35

já si nemůžu vzpomenout na nick té, která vlastně přesun sem nejvíc zbuntovala...a pak ze dne na den zmizela.

kdo ví? a pořád se o ní nic neví? ta mi chybí docela.

a modely teaterezy.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:37

Jiná Realita No to si právě myslím, že byla Lola. Ta se do toho vložila fakt docela intenzivně, celý to zorganizovala a ještě ten měsíc se vypařila a už ji tu nikdo nikdy neviděl. 

49377 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:47

nolita ale psala hezky o psech. myslim ze je veterinarka. a vubec i jiny zajimavosti, myslim ze znala osobne .. ivanu trumpovou? zamlada atd. skoda fakt

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:48

Karoleena jo, lola!

pořád na ni občas myslím, co se s ní asi stalo. jestli něcí špatnýho, nebo ji to jen přestalo bavit....

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:49

viktorka_od splavu jj to máš myslím pravdu s tou veterinářkou ...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:50

Jiná Realita hej, to bola Lola. Tá mi dosť chýba, aj so Stricc. Tie som najradšej čítala, písali veľmi dobre. A ešte mi chýba Šťastná13, a vlastne všetci. Ja to beriem tak nejak, že to patrí ku koloritu, dokonca mi chýbala svojho času aj Gudrun

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:50

viktorka_od splavu Jo, veterina se mi po jednom jejím výpadu ve stylu "takovou krávu jako seš ty bych teda neošetřila" taky vryla do paměti. :D

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:52

Karoleena přesně 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:52

viktorka_od splavu Hezky o psech? To je stejně sranda, jak každý vnímáme něco jiného. Já situace, kdy měl někdo nemocného psa či jiný problém, napsal, že dělá to či ono, ona se vyjádřila, že to může dělat jen úplněk blbec a tím to haslo. Žádné vysvětlení, konkrétní rada, nic.

49377 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:53
49377 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 14:56

Sweet Potato poradenstvi nemyslim. no, lekar ti taky neporadi, leda jit k lekari, tak on to bude mit zverolekar podobne:-)

mne utkvely akorat chladici oblecky a to teda.. rekneme ze nynejsi souziti s domacimi mazlicky je jiny nez byvalo. mne je blizsi ten “staromodni” pristup

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 15:00

viktorka_od splavu zrovna ty chladící oblečky bylo ale přesně to, o čem píše Sweet Potato - jako žádný - hele, myslim si, že to neni nutný/je to dobrý/lepší je....ale Kdo používá chladící obleček, je úplnej kretén, nikdo soudnej to nemůže používat atd....

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 15:00

Fakt někomu chybí i uživatelky sprosté, agresivní a trolující?

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 15:01

Krehutka mně ne

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 15:04

Mě dokonce RL soukromě před AČ alias Brunhilde (která je ale skutečná, žádnej chlap, na FB, máme nějaké společné přátele) varovala, že ji zná osobně a mám si na ni dát pozor...už nevím proč, asi jsme se dostaly do nějakého sporu...Já nikdy ty RL noční výlevy nechytla, měla jsem ji docela v oblibě. 

A Jordanina tchýně, to je má oblíbená hrdinka!!  Stejně jako jsem měla ráda Gudrun a toho chlapíka, co si ani nevšiml, že si koupil koženou bundu za 50 tisíc, mám tyhle postavičky prostě ráda. 

Proč se vypařila Lola taky nevím a dost mě to mrzí, doufám, že se jí nepřihodilo nic zlého, přijde mi to v jejím případě docela nepochopitelné. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 15:04

Potrefenáhusa Asi tak no, nějak normálně zformulovanej protinázor by myslím nikoho nežral, jenže ne, to byla vždycky rozmazávačka na x stran, kde se z oponentky dost hroznejma plkama postupně udělala osoba chudá duchem, která se zjevně nedokáže postarat ani sama o sebe, natož o psa.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. ledna 2018 15:04

Krehutka ako vyložene sprostú si pamätám len tú RenaLange, trolujúci vždy boli tuším dosť rýchlo spacifikovaní, a Guillietu si pamätám, že všetko strašne pretáčala a doháňala veci do absurdna, to mi na nervy liezlo. Tá mi zrovna nechýba. Ale inak si niekoho sprostého nepamätám, ale to môže byť spôsobené aj jazykovou bariérou. Češtine síce rozumiem, ale predsa len tie jemné nuansy mi niekedy ujdú, a niekedy vôbec nechápem, že prečo by mal byť nejaký príspevok urážlivý, pretože mne koľkokrát vyznieva neutrálne