viktorka_od splavu A ešte k tej cene,. Nieje náhodou robot o dosť drahší ako Dyson? A neviem si predstaviť mať robota a nič iné. Ako povysavaš menšie priestory? To skôr by som brala klasický alebo ručný vysávač a ak by som nevedela co so sebou tak možno toho robota až potom.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
paktofonika no já si třeba neumim představit, že přijdu každej den domu a 10 minut vysávám, to je fakt uplný sci-fi pro mě (dost hororový)
Potrefenáhusa Já jednou za tejden 10 minut, jestli vůbec ![]()
(kup si robota)
To fakt dáte 20 litrů za vysavač???
já teda ne. ale jsou blázni kteří dají prej i víc a pak s tim ještě musí lozit po baráku sami:-) ceny jsou hodně různý, jsou i levný spíš hračky a kolem desítky se dá koupit funkční. dražší nepotřebujem, i když jsem ještě přemýšlela o tom vytíracím (nasucho).
paktofonika no já si třeba neumim představit, že přijdu každej den domu a 10 minut vysávám, to je fakt uplný sci-fi pro mě (dost hororový)
![]()
![]()
viktorka_od splavu Já se zůstanu kupujícím vysavačům 20+ a hrnců Zepter a spol. tiše vysmívat a budu si nadále kupovat kabelky a La Mery a podobně radši![]()
Potrefenáhusa Nj diagnóza. Denne venujem upratovaniu max 30 min, viac času nemám. Niekedy upratujem ešte ráno pred pracou(nevysavam) aby keď prídem domov bolo všetko pekné.
viktorka_od splavu A ešte k tej cene,. Nieje náhodou robot o dosť drahší ako Dyson? A neviem si predstaviť mať robota a nič iné. Ako povysavaš menšie priestory? To skôr by som brala klasický alebo ručný vysávač a ak by som nevedela co so sebou tak možno toho robota až potom.
robota už máme, není třeba nic kupovat:-)
ruční máme taky - přesně tak, je potřeba mít oba. jenom ručním bych ale barák fakt nevysála:-) no a už se pomalu rozpadá, takže hledám náhradu a zaujal mě ten dyson, že má sílu jako klasickej, protože většina těch ručních jsou prostě slabotky, i ten co máme nevysaje třeba chlupy ze sedačky
Mutziputzi Ja by som nutne potrebovala LaMer púder. To mám na zozname pred vysávačom
Zeptery nepoznám.
viktorka_od splavu No ten Dyson vydrží 15 min, to je presne to co potrebujem ale chápem ze vo veľkom dome je to niečo. Iné. Niekde som ho videla v akcii a mala som chuť ho objednať ale tak teraz sa to nehodí. Doma mám obludu co stala len o trochu menej a len sa na ňu pozriem je mi z nej zle.
paktofonika ještě k těm psům a zavřeným místnostem - nevím jak velký máte byt, ale robot fakt není na to, abys jedním vrzem uklidila 3+1. hodí se na velké místnosti (tak do 30-40m, víc možná ty dražší, nevím), nebo třeba dvě malý spojený chodbou bez prahů (bez problémů přejede přechodové lišty). já uklízím na patra a ještě chodbu a koupelnu zvlášť, protože jak je to hodně členitý tak "zabloudí". prostě ho donesu na místo a pustím ručně a pak zas sklidím. v obyváku kde má základnu se sklidí sám. tzn dělám to na etapy, nikdy nemám hotovo vše naráz. no prostě pro tebe fakt ne.
Mutziputzi hele bydlet sama a kopat se doma do zadku tak taky kupuju rači kabelky;P
len sa na ňu pozriem je mi z nej zle.
jojo, takhle nějak to s vysavačem mám taky![]()
viktorka_od splavu No tak bydlet sama, tak teprv!
Já mám takovej nezáživnej dotaz - má smysl pořizovat robotický vysavač, i když nemáme v domě ani jeden koberec, jen marmoleum, dlažbu a prkna? A případně jaký?
Máme dva psy a poslední dobou mi přijde, že nedělám nic jinýho, než že zametám, vytírám a utírám prach. Nejsem žádnej uklízecí fanatik, ale fakt je to třeba, v obytném patře, kde se převážně zdržujeme, někdy vytírám i 2x denně. Co mě ale ničí ještě víc, je prach, te´d jsme nebyla 3 dny doma a klávesnice od PC působila dojmem, že to byly minimálně tři týdny.
Psi jsme měli vždycky, ale nikdy nebylo všude tolik prachu, nechce se mi věřit, že by dřív fakt všechen popadal do koberce...
křupání písku pod nohama bylo to, co jsem nejvíc nesnášela na psovi v bytě. minutu po umytí podlahy to křupalo, takže plně chápu!
Potrefenáhusa V bytě nade mnou, každý ráno v 7:15 když akorát odcházím z bytu. Přesnější než hodinky ![]()
Robotický vysavač určitě skvělá věc, ale co mě hrozně nebavilo, tak z těch kartáců a koleček pořád vyndavat psí chlupy.
Taky mi vadil randál, takže jsem ho pouštěla většinou jenom když jsem šla ven. Teď jsem ho hodně dlouho nepoužívala a tím mu odešla baterka, tak váhám, jestli koupit novou a zase se k němu vrátit nebo už ne.
Ale už jsem tady psala, mám teď Vorwerk s vytíracím nástavcem a jsem maximálně spokojená ![]()
mysmat mně ale právě v calzedonii přijde, že jejich barevné mají pas celkem nízký :-O kvůli tomu jsem tam na punčochy chodila já - nesnáším tenké do pasu, které mají všude, krom calzedonie (jen jsem nekupovala barevné, ale černé z té samé řady).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí