"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. února 2018 07:36

paktofonika tak to verím

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. února 2018 07:48

Na základě této diskuse se mi dnes zdálo o robotickém vysavači.  

Vypadal ale jako žehlička a já jsem chodila za ním a držela jsem ho za přívodní šňůru jako pejska na vodítku. Když se zašprajcoval pod skříní, tak jsem ho za ten kabel tahala ven.

Tento model bych ale nikomu nedoporučovala, protože to, co vysál, zase na jiném místě pouštěl ven, takže za ním zůstávaly hromádky a už je neuměl znovu sebrat.

Offline Luna
10869 příspěvků moje polička 15. února 2018 08:23

mysmat Tak to schvaluju. Tez bych bez toho vrazdila, jdu si radsi uvarit.

Offline stes
9310 příspěvků moje polička 15. února 2018 08:29

Když jsme u těch snů...se mi dnes zdálo o kolegyni, byla jsem s ní na nějaké chatě a ona hystericky hrabala v kufru a hledala antikoncepci...je jí 67 let 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:09

mysmat 

Zrovna včera jsme si doma pouštěli na Seznamu jejich 30 dni bez (dosaď dle své závislosti), a ten týpek, co měl měsíce bez kafe, to nedal. Po dvou-třech dnech to prostě nevydržel a kávu si dal. On teda uvedl nějaké hausnumero, co káv denně vypije, ne dvě, ale i tak.

Já začala včera se svým pravidelným půstem, letos jsem to kromě cukru rozšířila i na kávu a alkohol, a taky vidím jako nejnáročnější vydržet bez kafe.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:21

dzizisketa Jak dlouho to (vy)držíš a jakej je efekt?

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:22

dzizisketa Já když jsme před pár lety dočasně vyškrtla - kafe, alkohol, cukr, lepek a mléčné výrobky - tak první dny mi dělalo největší problémy právě to kafe, i mě bolela hlava, a to jsem do té doby pila jen dvě denně. Docela rychle to přešlo a dlouhodobě byl nejhorší asi ten cukr, ten se ukázal být skoro ve všem.

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:25

Mutziputzi 

40 dní, je to postní období předvelikonoční :D Efekt je duchovní, soukromá variace na katolický půst (jako nekatolička jsem si to tedy takto dovolila).

20970 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:29

dzizisketa To teda klobouk dolu když vydržíš A žádná bolest hlavy, usínání za chůze nebo "očistnej" ekzém se nekoná?

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:44

Mutziputzi

Já dost trpím na předjarní únavu, z nedostatku světla, ale nějaké fyzické projevy odepření si cukru si nepamatuju... spíš jsem zvědavá na to kafe, na různých jednáních nebo srazech s kamarády se to kávou (různé kvality, nutno říct), jen hemží

Offline stes
9310 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:45

Obdivuju všechny, co dovedou vydržet bez čehokoliv oblíbeného, pokud to tedy není podmíněno život ohrožujícími zdravotními důvody. 

20970 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:46

dzizisketa Kafe já v pohodě nahrazuju černým čajem s mlíkem, dokonce mi to aj snad chutná víc

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:49

Mutziputzi 

Ten snídám, ale jen vybrané druhy, ne každý černý mi s mlíkem chutná Zase mi ale jede melta, to taky každý nemusí. Ale šálek fakt dobré kávy v dobré kavárně stejně nic nenahradí.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 15. února 2018 09:55

mysmat A pít kávu bez kofeinu? Jakože rituál by zůstal, ale "nespavá" složka by absentovala.

dzizisketa Dooost dobrý. Já si vyhlásila ten bez alkoholu, zrušit kafe mi přijde jako už moc veliký trápení  ono i tak, vymyslet vždycky, co si dát, když ne pivo... tím spíš, jak na něj má člověk chuť.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 15. února 2018 10:01

Gatita Taky mám ten L.twist, ždíme opravdu důkladně. Obsluhu (vsouvání do kbelíku) jsem musela chvíli trénovat.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 15. února 2018 10:02

mysmat Kdybych nemohla spát, stane se ze mě masový vrah.