"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. února 2018 15:08

Potrefenáhusa Právě moje realita teď je, že tu denně hodinu zametám, vytírám a utírám prach, a to je už pro mě hodně velkej horor. Takže jak tu padlo, jestli dá někdo 20 k za robota, tak ještě 20 nevím, ale 15 za něj dám, protože to nebudu dávat za robota, ale za tu hodinu denně, kterou chci teda trávit jinak.

Akorát mě zarazilo, že není vhodný na větší místnosti, já mu hodlám svěřit otevřený prostor, který má 60 metrů, a nerada bych, aby to tady úpratoval natřikrát s tříhodinovou pauzou na dobití!

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 14. února 2018 15:32

mysmat Punčocháče kupuju v M&S, asi výhradně, s nabídkou jsem spoko. Pas mají teda asi spíš vyšší, ale já jsem malá, tak mě to nepřekvapuje :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. února 2018 15:40

mysmat aha, já už jsem je právě delší dobu nekupovala, teď tam kupuju stahovací (protože nesnáším, když mi silonky padají nebo se jakkoli hýbou a tyhle drží jak helvétská víra a navíc tvarují špek )

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 14. února 2018 15:53

Mutziputzi To se přece nevylučuje, vysavače a kabelky. On by se ostatně hodil do každého patra jeden

A co La Mer, už jsi prubla?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:04

Sweet Potato Furt ne, uz je to trapny. Chci doprskat co mam nacaty, at pak s jistotou mohu napsat, ze nic a neni to tim ze ho blbe micham s Ordinary

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 14. února 2018 16:07

Zina kupte si robota :)

Máme jeden z těch levnějších (cca 6tis) a na 80min program zvládne vysát prostor cca 50m a myslím že by zvládl i víc, ale jak je hloupý a neumí si "načíst" celý ten prostor dopředu,tak se zbytečně na některých místech motá až moc. Pouštím ho tak 2x do týdne v každým patře, když tu mám psa,tak střídám obden patra a přijde mi to jako dostatečně uklizené, abych mohla doma chodit bosa. Vysavač vytahuji 1x za týden (když je nouze tak i za dva týdny), abych vysála schody a takový ty místa kam se robert nedostane. Jen je potřeba mít na to ten prostor přípravený,takže minumum věcí na zemi.

Pokud bych si ho měla kupovat znovu tak bych určitě zainvestovala do těch "chytrých" co si naskenují prostor dopředu, ví kde byli,kam se mají vrátit..... to si myslím že kolem těch 15 už se dá sehnat.

20970 příspěvků moje polička 14. února 2018 17:11

Dneska vsechny kravy dostaly ruze v krabici??

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 14. února 2018 17:23

Mutziputzi byla jsem se zeptat do kravína a prý u nás ne 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. února 2018 17:29
Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 14. února 2018 18:45

Když už se tu řeší ty úklidy, nemáte někdo tip na PLOCHÝ ždímací mop? Nemyslím to šmrdlátko s třásněmi. Potřebovala bych nějaký, který ždímá fakt dobře, aby parkety přežily pravidelný úklid. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 14. února 2018 18:59
Reakce na Mutziputzi:

Dneska vsechny kravy dostaly ruze v krabici??

​Veľmi si ich chcela, čo?

Veď si objednaj sama.

20970 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:05

slniecko Ja mam velice vytribenej vkus a vi se to o mne, tohle by se mi bal nekdo jenom naznacit

20970 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:06
Reakce na Jiná Realita:

Mutziputzi byla jsem se zeptat do kravína a prý u nás ne 

​asi jenom ty co maj Instagram

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:11

Mutziputzi byla jsem v pokuseni dat tam tu svou.. pote, co se muz urazil, kdyz jsem rekla ze je ponekud... falicka;-)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:20

Gatita leifheit twist system

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:24

Gatita nevím, jakou teplotu snesou parkety, ale mně na dlažbu dělá dobrou službu parní čistič, navíc ho využijete i na další povrchy. je to téměř suché čištění, i když je to pára. předtím jsem měla leifheit plochý mop, celkem to šlo (rozhodně o několik tříd lepší než ty provázkové), ale nebavilo mě to pořád namáčet a ždímat tím posouvátkem

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:31

Krehutka mitford sister Děkuji. A ten mop fakt ždíme slušně, používaly jste ho na dřevo?

Já to musím trochu promyslet, přiznám se, že dřív jsem vytírala minimálně (ale luxovala jsem, to zas jo!), a když už došlo na lámání chleba, tak jsem ždímala fakt poctivě. Teď se u nás musí uklízet často a uklízí někdo jiný, komu je blaho parket jedno. Tak bych to ráda nějak podchytila:)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:38

Sairon Robert, jo? To je dobrý, to už abych začla vymýšlet jméno :-)  

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:45

Gatita jo, na parkety i dlazbu + používám HG čistič na parkety (záleží, jakou máš povrchovou úpravu). Funguje to takto: https://youtu.be/KTQ7hFSsFeU

Offline jerry
11269 příspěvků moje polička 14. února 2018 19:56

mysmat 

Marks a  Spencer

Lindex (výborný stahující punčocháče, který se hned tak neroztrhnou)