dynda aha ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím, poradil by mi někdo jaké chytré hodinky? Hledám dámské, do 5000 max, designově jednoduché, nejlépe černé a ideálně i s češtinou.
nonemy garmin
Catherinne Děkuji. A máš s nimi prosím osobní pozitivní zkušenost? Případně můžeš doporučit konkrétní?
Mám Forerunner 35 a spokojenost. Jen Ježíšek přinesl celé černé a mi se moc líbí mátový řemínek...![]()
Catherinne Ještě jednou děkuji. Se asi nedá řemínek vyměnit, jinak bys to udělala. Škoda no, ale i tak byl Ježíšek hodný ;)
Jsou dost sportovní. Mně se víc líbí tyto, jen v černé, ale je u nich tak negativní recenze na software, že nevím.
A ještě se mi líbí Nokia. Nemá někdo zkušenost?
nonemy tak ty moje byly kupované čistě na běhání ať mam přehled o aktuálním kilometru. Takže jsou hodně sportovní
teď jsem začala hledat a našla jsem královsky modrý a bílý řeminek. O těch vánocích nikde nic. Takže objednáno.
Ale mátový nemaj...dám si čaj.
Catherinne Ještě jednou děkuji. Se asi nedá řemínek vyměnit, jinak bys to udělala. Škoda no, ale i tak byl Ježíšek hodný ;)
Jsou dost sportovní. Mně se víc líbí tyto, jen v černé, ale je u nich tak negativní recenze na software, že nevím.
ja ti konkretni neporadim, mam jabko, ale urcite nekupuj nic co ma displej neviditelny na slunci a bez gps, to je naprd. pak asi co od nich ocekavas z toho bych vysla, jake funkce potrebujes
viktorka_od splavu Já právě žádné funkce nepotřebuji, protože nejsou pro mě, má to být dárek ;)
nonemy Vivomove jsou dobry, urcite bych doporucila!
711990 Děkuji!
nonemy no tím spíš bych zjistila co by čekal obdarovaný/á
viktorka_od splavu Obdarovaná nechce a neočekává nic. Dárek jsem vymyslela já a ona souhlasí. Požadavek má pouze na barvu.
To je tak, když se zeptáš na přání a odpověď je vždycky nic ;)
přiznávám, že mě docela překvapilo, že německo je na tom se znečištěním ovzduší tak špatně, že mu hrozí sankce eu.
to jako není vyspělá západní země dbající na ekologii?
a dá se někde zjistit, jak jsou na tom jiné země eu, zejména česko?
dynda Na Václaváku nemají. Jenom prádlo. To mi přijde zajímavý
a jinde nevím. Taky mě to mrzí, některý věci bych si tam ráda koupila...
Nevíte někdo o dobré kadeřnici v Praze, co umí ostříhat vlnité / kudrnaté vlasy? Po posledním ostříhání na Jágra (chtěla jsem mikádo) jsem si sama vlasy zkrátila asi o 8 cm a šlo to, jak mám vlnité vlasy, tak se drobné nerovnosti ve střihu ztratí. Ale teď to odrůstá a štve mne to čím dál víc. Ráno musím vlasy připlácnout k hlavě (jak jsou krátké, tak jsou všechny nahoře kolem pěšinky a dělají mi korunu) a narovnat a pak mám účes ala Jon Bon Jovi, jen ty cancoury jsou delší, víc ohnuté vzhůru a skoro všude
Takže kdykoliv jdu kolem zrcadla, nějaké si odstřihnu a je to pak lepší, ale to není řešení.
nonemy i tak bych se to teda snažila promyslet - minimálně jaký telefon používá, pokud se to má vůbec párovat s telefonem (?) atd, když tě takový dárek napadl tak k tomu máš asi důvod? i kdyby to mělo být třeba upozornění na zapomenutý telefon:D nebo jestli vůbec ty "chytré" funkce nevyužije a jde víc o hodinky jako takové, tak jsou ještě ty "polochytré" s klasickým ciferníkem a na baterii, nemusí se nabíjet a vypadají jako normální hodinky, jen třeba upozorňují na příchozí hovory na telefonu..
Jiná Realita Nemecko je vyspela zapadni zeme dbajici na ekologii, ale mistni automobilky se s politikou moc neztotoznuji, panc maji holt jiny cile :)
Lilly_Ku ty emise produkují automobilky?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí