Ounz nahodou impulzivni nakup ve furle zni docela dobre
me tam zaujala ta chlupata;-)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz tak furla by ti ji mohla vzit zpatky nebo urcite aspon vymenej, tam si pri nejhorsim neco vyberes. Na uctence se o vraceni nic nepise?
moora já sem se nestihla kouknout a budu moc až zítra, tak podle toho se zařídím. Blbý je, že je fakt pěkná, proto sem neodolala, ale k ničemu se mi fakt nehodí. Výměna za jinou by mohla projít..
viktorka_od splavu která chlupatá?
Jestli jsem si to nemyslela, napřed nás navnadit, a pak kabelka...nuda, nuda, šeď, šeď...![]()
Sweet Potato
pardon, tak si mě představuj v těch botkách od jinx..
Ounz To by šlo. Ale že ty ji sem ve skutečnosti nechceš dát ze strachu, abychom ji nezačly chválit a přemlouvat tě, že si ji máš nechat?![]()
Sweet Potato
ne ve skutečnosti ji nemůžu najít na netu a furla.com mi nefunguje..
Nemáte někdo tip co napajcovat na vlnitý vlasy, aby byly víc vlnitý až kudrnatý?
Ounz :P
Ounz A nechceš do poradny? Třeba ti k ní něco vybereme ![]()
viktorka_od splavu to je vyborna zimni kabelka :)
Mutziputzi Ja mela od Loreal.prof. nejaky sprej na vlny, dal se na vlhke vlasy, pak vyfoukat pres difuzer. Na MP je cele vlakno o kudrnatych a vlnitych vlasech. Hlavni rady: rozcesat mokre, pak uz nerozcesavat, jen prohrabnout prstama, lepsi vysouset bavlnenym trickem nez rucnikem. Minimalne vlasy natahovat hrebenem. Pak nekdo neda dopustit na Curly gilr method, ale to chce silne a pevne vlasy.
Prosím, jak se vkládají obrázky? Vždycky jsem si obrázek vygooglovala a na vybraném mi nadskočil odkaz "zobrazit obrázek" (nebo tak nějak). Klikla jsem na něj, vyjela mi adresa a tu jsem strčila sem (přes ikonku hor). Teď, když si najdu obrázek, kliknu na něj, tak tam ten odkaz na samotný obrázek není, jen na stránku, na které je ten obrázek. To ale pak neumím vložit.
Děkuju.
Nemáte někdo tip co napajcovat na vlnitý vlasy, aby byly víc vlnitý až kudrnatý?
Já na ně pajcuju už dlouho tohle shea moisture smoothie a funguje fajn. Teď v zimě mi ale přijde, že jsou kudrny čepicema úplně zabitý. Podle vašich fotek mi připadá, že bychom mohly mít hodně podobný typ vlasů.
funguje vám kontaktní formulář reserved?
já jsem to nevydržela a jala jsem se zjišťovat, jak to bude s těmi modrými šaty.
formulář mi nefunguje. v povinném poli "vyberte předmět dotazu" (nebo tak nějak) mi po kliknutí vyjede jen znovu "vyberte předmět dotazu", prostě tam není možnost něco vybrat, a proto mě to nepustí dál.
volala jsem na infolinku, kde byla paní, která rozhodně nemá na to, aby pracovala na infolince - nenechala mě vysvětlit podstatu problému, skákala mi do řeči, nutila mě s ní vyplňovat jméno a příjmení, pak ze mě udělala idiota, že jí to přece jde, a asi neumím správně kliknout na klikací pole ![]()
zelene.oko vypada zajimave, diky!
Mutziputzi Ona celá ta značka vypadá zajímavě. Mamka měla krém na obličej a její dermatoložka jí pak potvrdila dost dobré zlepšení. Hodně dobře hodnocené bylo i tohle styling milk, ale to mi nesedlo vůbec. Ale možná pro vaše potřeby by taky šlo.
Lamicka jj, od lorealu růžovej sprej hot curl - byl uplně super. samozřejmě už se nevyrábí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí