Emi aha, to jsem nevěděla, tak az to eva dopotrebuje koupím ji něco jiného. Diky za varování
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Teď má tetování každá druhá matka prosim tě
Cha, to mi pripomina, tady jsem jednorozec, tetovani ma uuuuuuplne kazdej. Chodila jsem s jednim fajn jedincem co mel skoro cely telo, hlavne teda old school veci, tak ten vyrizenej, ze nic nemam ![]()
Emi vďaka
!!!
Nevite prosim zda KAZDA ceska banka posila sms kod, kdyz platite kartou na internetu? KB me privadi k silenstvi, protoze pani nedokaze pochopit, ze ziju v zahranici a SKUTECNE nemam ceske telefonni cilo (i potom, co mi jeji kolegyne v praze napsala, ze zahranicni cislo neni problem a jde to zaridit a tento email jsem preposlala)
UFFFF na toto nemam trpleivost
0zero7 kedysi, veľmi veľmi dávno, keď sa voda sypala a piesok lial....no proste, kým nefungovala fio banka, tak som mala v najbližšoj pobočke za hranicami účet v ČSOB kvôli parfémovým platbám do Čiech a áno, SMS bolo treba, ale bez problémov mi chodila na slovenské číslo.
Ale bolo to dávno, takže na istotu neviem, len dávam ako tip.
slniecko Dekuji, ja jsem CSOB mela driv a zadna sms potreba tehdy nebyla, no uvidime jak to dopadne, treba ma jeste nekdo zkusenost.
0zero7 zrovna komerčka má opravdu to ovládání účtu extra uživatelsky nepříjemné, musíš mít nutně tu? způsob potvrzování se u civilizovaných bank dá nastavit:-)
viktorka_od splavu nemusim, maminka tam ma docela dost uctu tak jsou diky tomu obcas asi nejake vyhody plus kdyz o neco jde a musi se osobne tak ona jde do sve banky. Promyslim to, mam tam schuzky jak budu v CZ a pani slibila ze se nachysta, ceknu to a kdyby ne tak zavolam jeji nadrizene. POslala jsem cely postup,ktery jsem sjistila od jejich centraly (jeji dzob imho) a porad neni schopna s tim neco udelat. Ou jeeee. Tady mas vyhazov, je to drsny, ale je to tak...
0zero7 To potvrzování vůbec nemusíš mít pokud vím jen u Equa a Sberbank, no a u některých bank (doufala jsem teda, že u všech, ale evidentně ne :D ) se dá nastavit, že ti kód nebude chodit SMSkou, ale mailem.
Karoleena OK, s emailem dobre vedet, zminim to eventuelne, dekuji!
Je to fakt otrava, kdyz mi proste rikaj v podstate "ono to urcite jde, ale my nebudeme flexibilni" takze asi rovnou zminim, ze pokud to nezaridi, tak jdu jinam.
Prosím vás, když si něco koupim v kamenným obchodě, jde to vrátit? Nepoužitý samozřejmě. Já doma zjistila, že fakt ne ![]()
Karoleena mně (mBank) nechodí nic - tedy při platbě kartou. při zadání platebního příkazu to jde taky, ale pouze na předem navolené účty, při jejich zadávání se samozřejmě kód dává.
edit: pak jsou ještě případy kdy to potvrzení je nastavené u příjemce nebo zprostředkovatele té platby, takže i mně se občas stane:P
Ounz dle podmínek toho daného obchodu. mívají to na účtence nebo se budeš muset přímo zeptat. povinnost to ale není.
0zero7 No u KB bych se snad ani nedivila, kdyby fakt měli jen tu SMSku, měla jsem u nich účet z donucení kvůli zahraničnímu studijnímu pobytu (naše univerzita prostě vyplácela stipendia jen na euro účet zřízený u KB, taky pěknej hnus) a byla to dost příšerná zkušenost. :) Po těch 3D secure metodách jsem se nikdy moc nepídila, vím jen, že AirBank stopro umí ten mail a existujou určitě i další způsoby, třeba načtení QR kódu mobilem přes bankovní appku, no prostě jde to rozhodně i jinak než výhradně SMSkou na český tel. číslo...
viktorka_od splavu dík, no to sem tak nějak tušila. No tak to budu zjišťovat.
Ounz No spíš bych se psychicky připravovala na to, že ti nabídnou spíš výměnu za něco jinýho nebo dárkovou kartu v příslušné hodnotě, ale třeba tě mile překvapí...
Karoleena já už asi beru i tu výměnu..měla sem nějakej blackout, a koupila sem něco, co prostě nosit nebudu
až se stydim
pred par dny se tu nekdo nekde ptal na cerveny treckot..?Tak sem vcera videla moc hezky v Espritu.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí