"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
0zero7 Poreferuju :-).
Používáš tohle? http://theordinary.com/product/rdn-granactive-retinoid-5pct-in-squalane-30ml?redir=1
999 JJ ale zacala jsem na tom 2%. Zalezi jak citlivou mas plet.
0zero7 Moc ne...
Karoleena Tak já zkusím pro začátek taky ty 2%. Nejvíc by se mi líbila ta prozářenost :-).
999 Ja mám 5% ale to naozaj nieje pre citlivú pleť. Ja som s Ordinary spokojná, sem tam kúpim niečo Hylamide. Myslím ze pomer cena/výkon skvelý ako nikde inde. Teraz bole na nich trochu hate na instagrame, chytala som sa za hlavu čo si ľudia nevymyslia.![]()
paktofonika proc hate?
paktofonika Taky by mě zajímalo, kvůli čemu to bylo...
Mám dotaz, máte někdo zkušenost s prepaid platebníma kartama v EU, zejména UK?
paktofonika Myslíš jak si Brandon dělal co chtěl a nikdo ho za to neměl rád? :D
999 jinx Skúsim to popísať v skratke. Ak vygooglite Deciem instagram Drama tak tam je toho na čítanie až až.
V januári sa Brandon(zakladateľ) rozhodol ze profil spoločnosti na insta bude spravovať on. Išlo mu to celkom dobre až prišiel post kde oznámil že končia spoluprácu s firmou Esho(ten post je vymazaný) no a Brandon začal na negatívne komentáre nie príliš šťastne, to spustilo hate, ľudia začali páliť koše plné kozmetiky... No proste Brandon by to mal prenechať niekomu inému. No a potom sa začali vynárať rôzne konšpiračné teórie.... Mňa to od používania neodradilo.
Karoleena Jj presne to. Hate si skôr zaslúžia tie trúbky co pálili kopy kozmetiky.
paktofonika Aha, tak takový věci jdou kolem mě, to mě neodradí.
paktofonika diky! omg, tak to nevymyslis.
Taky se vám stane, že doma fronta nepřečtených knih a vy nevíte kterou?
Mučivé útrapy..
Za týden jedu do Prahy na letiště a poprvé k tomu využiji Student Agency. Na AN Florenc má hodinu pauzu. Jak to tam prosím funguje? Musím sedět v autobuse nebo můžu jít na kafe? A jak zavazadla? Budu mít velký kufr a fototbatoh..tak ten si určitě vezmu s sebou, protoze ty foťáky a objektivy už jsou slusna palka a nenechala bych to tam ale velky kufr nevim.
Berta Ty nebudeš mít velký kufr v zavazadlovém prostoru?? Pokud ano, tak ten bude přece zavřený. Jen bych si ohlídala, aby ho (třeba omylem) neodvezl někdo, kdo na té Florenci bude vystupovat úplně.
Jinak bych ho nechala zavřený v úložném prostoru, tam přece nikdo nevleze, řidič si bus musí ohlídat.
Dadoo to se právě ptám, jestli se na tu hodinu ten zavazadlový prostor zamkne a muzu to tam v klidu nechat.
Berta Já si nejsem úplně jistá, že jde o pauzu, mám za to, že na té Florenci se regulérně přestupuje, byť mezi dvěma Regiojet busy. Proto jsme taky vždycky, když jsme jeli na letiště, dojeli jen na Florenc a než tam hodinu s kuframa sedět, radši jsme si prostě na to letiště dojeli jinak. Za současných podmínek se mi zdá ideální dojet si RJ vlakem do Prahy na Hl. nádraží a odtam airport expresem, ale je jasný, že ne vždycky se zadaří, že to navazuje na letadlo...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí