Lenka7717 Dostala jste tu naloženo, nechci se přidávat, ale nedá mi to. Je opravdu potřeba vzít v potaz nemoci. A nemusíme se bavit o poruše příjmu potravy, ale u takovýchto váhových úbytků se může jednat i o daleko závažnější záležitosti včetně onkologických onemocnění. Pokud praktická lékařka vidí toto v pořádku a z nějakého jiného důvodu ji nechcete/nemůžete změnit, doporučuju začít u dceřina gynekologa. Ale ani v dospívání není normální amenorea v trvání dvou let. Ale stejně mi reakce praktické lékařky prostě přijde neadekvátní, ono je potřeba lékaři sdělit VŠECHNY příznaky,které vás znepokojují, jakkoliv se vám mohou zdát nepodstatné.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Lenka7717 Dostala jste tu naloženo, nechci se přidávat, ale nedá mi to. Je opravdu potřeba vzít v potaz nemoci. A nemusíme se bavit o poruše příjmu potravy, ale u takovýchto váhových úbytků se může jednat i o daleko závažnější záležitosti včetně onkologických onemocnění. Pokud praktická lékařka vidí toto v pořádku a z nějakého jiného důvodu ji nechcete/nemůžete změnit, doporučuju začít u dceřina gynekologa. Ale ani v dospívání není normální amenorea v trvání dvou let. Ale stejně mi reakce praktické lékařky prostě přijde neadekvátní, ono je potřeba lékaři sdělit VŠECHNY příznaky,které vás znepokojují, jakkoliv se vám mohou zdát nepodstatné.
úplne súhlasím.
Karja Jen technická - na “servisní” prohlídku chodí se co dva roky, tuším od pěti let dítěte. (Což samozřejmě neznamená, že by nemohla dítě, které se jí nezdá, pozvat častěji, a naopak, že by ho matka nemohla přivést častěji)
Lenka7717 Ještě jedna praktická - Nutridrink moc chutný není, ale mají i pudinky a ty jsou docela dobré, kdyby náhodou.
No, tak jak uz zaznelo - budto vam dcera lze (a nedelejte si prosim iluze, ze byste to poznala - nepoznala ,bohuzel opet hovorim z vlastni zkusenosti - te obelhane strany) a nebo je to ciste fyzicka nemoc. Urcite neni od veci zkontrolovat gastro a vsechno s tim spojene ,podobny scenar jsem zazila u neodhalene celiakie, ale muze to byt i cokoli jineho, potravinova alergie, netolerance atd.
Podle toho, ze rikate, ze ji jen male porce a je ji tezko + ten vahovy ubytek... To fakt neni normalni. Drzim palce pri řešení.
Lenka7717 Ja jsem takto nasim dlouho lhala, vecer jsem s nimi vecerela, behem dne jsem si neco vzala ale odesla jsem si to "snist" k TV. A nebyla jsem vazny stav, jen zacali zjistovat, proc jsem tolik zhubla - vedeli, ze chci zhubnout, tak jsem si to chtela ulehcit a aby neprudili. Ale mimo veceri jsem nejedla nic (penize na obedy a svaciny jsem utratila a lhala jsem bez mrknuti oka a verili mi). Vsiml si to bracha. Ja se ale k vaznejsim stavu nedopracovala.
Sweet Potato Jo, diky za upresneni, za chvili se to uz bude hodit. No ja si to prave pamatuju, jak tam clovek stal nahej v tech bombardacich a celil krizovemu vyslechu.
Candance To lhani rodicum je strasne jednoduchy, az to cloveka desi.
Karja jj, ja to vidim u sve 7lete dcery, ja nekdy vazne nevim, zda lze... Tusim to, ale je tak presvedciva a ja ji chci verit a nechci, aby mi moje holcicka lhala.
ja ji chci verit a nechci, aby mi moje holcicka lhala.
no, dostáváš se do fáze kdy je potřeba přijmout dítě se vším všudy.. tzn že třeba lže a kdovíco dalšího.. prostě normální živej člověk:-)
mrzi me, ze uz je to obdobi malickych mazlicku za mnou.... zavidim Karje a Betsey, ze je to jeste ceka, i kdyz tenkrat to bylo na obeseni....
Candance túto vetu si musím vytlačiť a vylepiť doma na nástenku ![]()
Candance ale kdeze.. kazda faze ma neco do sebe:-)
betsey jj, s tim prvnim to bylo fakt nejlepsi, s tim druhym jsem uz nemela tolik casu, tak si ji rozmazluju aspon dodatecne
Zdar, nepůjdete se mnou někdo do NG na Mariu Lassnig a Katharinu Grosse? Z mých přátel nikoho nezmermomocním.
divný problém: na chodbě něco divně technicky páchne.
prohlídla jsem všechny šuplíky, očichala rohy
umyla třikrát podlahu. nepomáhá to, naopak, puch se zhoršuje. divný je, že se zhoršuje večer, přes den to není cítit. nejde poznat, odkud to jde. už tu čichali všichni, puch je prostě rovnoměrně rozprostřen.
je to rodinný dům, žádné stupačky.
nesetkal se někdo s něčím podobným? plácám - třeba že by to smrděly nějaké pálící se skryté kabely? plyn tu nemáme.
jsem zoufalá. nemalovali jsme, nic nového tam není.
Jiná Realita a je chodba podsklepená? nemůže jít něco zespod? el. zkrat ve zdi může být, i když nevim jestli by to smrdělo.. ale zeď by byla teplá, osahat:-)
viktorka_od splavu podsklepená je, ale ve sklepě nic nesmrdí, a mezi chodbou a schody do sklepa je další chodba s dveřmi a tam taky nic.
puch se vznáší asi metr nad zemí jen v tom jednom místě asi dva metry kubické ![]()
viktorka_od splavu huš, nezapomeň, že je to tu nakažlivý! jestli se mi dnes hne židle, vím, na koho se obrátit! ![]()
Jiná Realita zas tady ale určitě dostaneš i tip na vymítače![]()
viktorka_od splavu
lol, asi jo, tady je k sehnání všechno!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí