rozarka čí? To už?
Ježiš tam bude lidí..
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ounz Beru zpět
,sekla jsem se ![]()
Ounz Jestli jde o Harryho, tak až v květnu :)
rozarka Na svatbu do UK jede agentka a ta určitě jede na tu Harryho ![]()
Ten víkend keď je Harryho svadba by som výlet do Londýna radšej neplánovala
. Jedine, ak má človek rád davy.
carries A asi i každé větší město. Jsem byla v UK, když se ženil William a oni to sledovali po náměstích jak u nás hokej. A na menších městech se konaly slavnosti s průvody. Pro skeptického Čecha bez úcty k vrchnosti by to jistě byla podívaná.
KapkaMM Jsem se na Wiliama svatbu divala online:-D
Je to opravdu blbý dotaz, ale nedá mi to. Máte nějaké tipy na kalorická jídla? Řeším hmotnost 14ti - leté dcery, nutně potřebuje přibrat a nejde to. Pizzu, hamburgery ani hranolky nejí, velké množství jídla do sebe nenacpe, je jí pak "těžko". Chtělo by to něco malého a hodně vydatného. Kromě čokolády mě nic nenapadá.
Lenka7717 Mladší nežravou dceru se mi dařilo vykrmovat pribiňákem. Nejedla a dodnes nejí přílohy, takže jídla dělám z tučnějšího masa, které se ale úplně neklepe. Krůtí, kuřecí stehno, losos, tuňák a smažené řízky. Taky bramborová kaše je stejně kalorická jako hranolky a děti ji obvykle mají rády. Ještě mne napadly smetanové omáčky, různé zapečené pokrmy právě se smetanou. Co ořechy, jí je? Makadamové jsou asi nejkaloričtější, mají víc energie než čokoláda.
Lenka7717 pohyb+ pravidelna zivotosprava. normalni jidla.
Pohyb má, dělá moderní tanec, denně cvičí. Normální jídla nestačí. Výška 158 cm, váha 32 kg. Ořechy nejí, kvůli rovnátkům. Ale zkusím pribiňáky, díky za tip.
Lenka7717 snida, svaci, ji obedy ve skole? taky spanek hodne dela. teple vecere a idealne i snidane. zadna pizza.. smetanove omacky, polevky, maso
Lenka7717 Na priberanie je dobré zvýšiť príjem bielkovín, sacharidov s nízkym glykemickým indexom a zdravých tukov. Jesť často a po malých množstvách, ak by bola hladná tak zvýšiť porcie. Ryža, zemiaky, cestoviny, tuniak, tvaroh, vajíčka, mäso, orechy, dostatok ovocia a zeleniny, rybí olej. Vyhla by som sa nezdravým jedlám, a základ sú dobré raňajky.
Snídá, většinou sladké pečivo, svačinu sní také. Obědy - klasika ze školní jídelny. Polévky tam nejí, doma ano. Večeře jsou většinou teplé. Nesní velké množství jídla, jsou to menší porce. Se spánkem mívá někdy problémy. Sama říká, že se jí nelíbí, jak je hrozně vyhublá.
Lenka7717 To mám doma 2x. Kluky 155cm má 30kg a 180cm má 52kg. Bohužel jediná cesta jsou ty kalorie, ale ze zdravých jídel...což u nás nehrozí. Ten starší by na přibrání musel jíst 2x tolik co jí. Pizza a hamburgry nejsou cesta. paktofonika to vypsala dobře. Syn teda ještě ráno pije koktejl s proteinem a může ty ořechy, ale stejně to nijak moc nestoupne. Ještě je i pravidlo čím víc pohybu, tím víc jídla...náše děti mají tu hubenost z hyperaktivity. Hlavně starší sportuje denně a ještě pořád někde lítá venku.
Lenka7717 holky si toho nekdy na sebe berou moc, kdyz chteji byt perfektni..
a nezapominat na druhou veceri;-)
Mám dotaz týkající se nákupů
. Budu mít pár hodin prostoj ve Vídni (max.3 hodiny), což je na památky málo, tak bych se chtěla mrknout alespoň do nějakých obchodů, dát si dobrou kávu a kochat se. Budu v okolí Stadtpark. Máte prosím nějaké tipy? Děkuji.
Tak nic, prostoj bude spíše jen dvě hodiny, takže to vidím jen na tu kávu ....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí