barbucha Ja si do práce kupujem ten napravo, nechce sa mi tam naťahovať so sypaným čajom. Som si predtým robila balíčky doma a nosila do práce ale teraz na to akosi zabúdam.Samotný čaj mi chutí ale musím len malú šálku.

barbucha Ja si do práce kupujem ten napravo, nechce sa mi tam naťahovať so sypaným čajom. Som si predtým robila balíčky doma a nosila do práce ale teraz na to akosi zabúdam.Samotný čaj mi chutí ale musím len malú šálku.

Tak asi seš - na rozdíl ode mě - citlivější
I když pytlíkovej čaj, jakejkoliv, považuju za takový šidítko... tam toho všeho je minimum... Ale na každýho funguje něco jinýho, to je jasný.
barbucha Tak to neviem či ma z toho fake Matcha z DM neporazí ![]()
No tebe možná jo
Tak opatrně! ![]()
Pila som jeden čas matcha čaj z čajovne nastudeno.Príliš mi nechutil,pri vlasoch som si žiadne zázraky nevšimla.
Teraz pijem nepravidelne zelený sypaný čaj,tiež z čajovne,a ten mi chutí viac.No a zbožňujem levanduľový <3
Ricínový olej som mazala na obočie,občas som prebehla aj mihalnice,a ten fungoval.Na vlasy som z neho urobila raz zábal,ale to vymývanie bola tragédia.
paktofonika já mám poslední dobou na zelený čaj s citronem vyloženě chuť, dnes jsem měla podle mě tak litr určitě. ale jen pytlíkový, jsem líná si vařit sypaný.
ale mně nic neudělá ani litr kafe, myšleno vůbec nic.
děkuji všem za rady ohledně kosmetiky, prozkoumám to! tuhle zimu moje pleť fakt utrpěla. ať už je teplo :/
Matcha se vyrábí jako prášek, pokud je to v pytlíku, je jistota, že to matcha není. :-) Ale bohužel, ne každý zelený čajový prášek je matcha.... Existují různé úrovně i v Japonsku, taková "horší" matcha se používá na vaření, do moučníků a podobně, ta nejlepší se označuje jako "ceremony" a musí být vypěstovaná v Japonsku. Matcha se totiž vyrábí i jinde, například v Číně, ale podle Japonců nikde jinde neexistuje tak kvalitní (těžko říct). Ceremony je už opravdu drahá, i v JP.
Garfie Mně matcha samotná nechutná, v moučníkách nebo zmrzlině hodně. Jako čaj spíš sencha, zdá se mi jemnější.
To, co se prodává u nás v sáčcích, asi moc kvalitní nebude, ale docela mi zachutnal Lipton Sencha s růží. Radši se nepídím, kolik to má v sobě pesticidů :(
Teda tak teď jsem zvědavá co se stane po pravý matcha :D Narostou mi křídla, když po fejku jen vlasy :D ? Dám vědět :D
Garfie No já si právě říkám, že v tý piskle z DM bude namletej nějakej obyč zelenej čaj. Nebo přinejlepším ta matcha na vaření.
I podle výkladu na tý degustaci je pravá matcha jenom ta z Japonska, když se ta samá rostlina pěstuje jinde, tak už to prostě není ono - jiný podmínky.
paktofonika nevim co je datelina ale jestli to zabere jdu do toho taky!;-))
ice Sakra cif nemám, škrobenku nemám, nic z COS nemám, ale na tohle mě svrběj prsty!!! Kdyžtak zkusím i ty čtyřlístky ![]()
Aranel Škrobenka hrozne smrdí, o nič si neprišla.
paktofonika a ono to jako ta datelina i chutna
kolik se toho matcha caje ma pit? Muzu si dat denne dva (nechce se mi vstavat a jit do kuchynky)? vlasy chci uz na zitrejsi vecer.
Nechci vás strašit, v DM na Smíchově jsem včera brala předposlední balení.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.