"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online Garfie
28590 příspěvků moje polička 23. března 2018 15:02

ice Jo, tak pokud na to bude stačit jaro a sluníčko, tak to je ideál!!! 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. března 2018 15:04

ice Jaká žvejka?  Zvýrazňovacia centrofixa 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 23. března 2018 15:06

paktofonika normálně vyprat. aspoň děti když si od fixek zašpinily oblečení šlo to uplně normálně. buď jsou lepší prací prášky nebo za mého dětství byly pořádnější fixy

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 23. března 2018 15:07
Reakce na paktofonika:

ice Jaká žvejka?  Zvýrazňovacia centrofixa 

​ajó :D

Dělám milion věcí a nečtu pořádně :D No tak se zvýrazňovačem neporadím.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2018 17:22

Mně uniklo x stran hrozně podnětný debaty! To musim dohnat. Mám asi tu stejnou pleť jako Jiná Realita.

Zeptám se teda odbornice Solathis. Ta růžová voda se používá normálně na dočištění? Jakože tamponek a dočistit ty zbytky? Já teď používám na odlíčení sprchový olej od Adermy na citlivou pleť, ono je to asi normálně na tělo, je to super, smyje to šetrně ten největší nános makeupu, když se to dělá na dvakrát tak většinu. pak jsem dávala Biodermu mycí gel a Uriage vodu nebo micelárku Biodermu. Jenže voda i gel mi došla, do toho jsem byla přes týden nenamalovaná a hle byla jsem bez jediného pupínku. Pak jsem se namalovala a už odpoledne malé pupence....Takže vyřadim všechno, co se dá. 

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2018 17:22

No a ten jetel teď, to se může jíst i syrový nebo jak to mám do sebe nacpat?:-D :-D

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2018 17:24

Potrefenáhusa Na effeclar mám stejnej názor, celý La Roche Posay mi přijde jako jedna velká legrace:-D. Zkoušela jsem různé výrobky, ale je to hrozně agresivní, i kosmetika z drogerie je snad šetrnější.

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 23. března 2018 17:44

Karja 

Já teda zas na LRP nedám dopustit, na den Redermic C, na noc Redermic R.

Odličuji Mixou /gel, pleť. voda/, k té jsem dospěla od dražších a "značkovějších" výrobků a je to pro mne zatím nejlepší.

Jinak teď je fakt hnusné období pro pleť, ty mrazy pleť dehydratovaly. Když chci zavodnit, používám A-dermu Phys AC Hydra krém.

Ad pupínky v souvislosti s malováním. Když jsem /po vysazení HAK/ řešila zhoršení pleti, používala jsem i make-up z lékarny /Avene/ a potom jsem viděla velké zlepšení. Není to teda žádný zázrak stran toho, co od make-upu očekáváš, ale lepší než být bez. Když se pleť srovnala, tak jsem ten Avene zavrhla, vrátila se ke klasice a teda není to moc dobrý.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 23. března 2018 18:16

Fiction Jojo, Avene jsem zkoušela, ale naprosto mi nesedly odstíny. Já musím mít odstíny spíš do pudrové růžové, šedý podtón a tak. Ale tipy na makeupy jsem dostala od Solathis, v dubnu si zajedu pro to do města. Třeba to trochu pomůže. Ale já dávám hlavně hodně korektoru - Max Factor tuším, takový mastnější, možná dělá tu neplechu on, zkusím taky koupit něco nového...

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 23. března 2018 18:45

Červený jetel je dobrý na potíže s menopauzou. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 23. března 2018 18:46

Karja 

Tak potom případně napiš, co Solathis doporučila a jaká bude tvá zkušenost, díky.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 23. března 2018 21:52

Karja Ten sprchovej olej od ADermy je dobrej! Ráda ho používám, a stopro je i na obličej, nejen na tělo. A co se týče mytí, tak jsem dost spokojená ještě se Sanskrit Saponins (NIOD), to není teda vůbec určený na odstraňování líčidel, ale až na odlíčenou pleť, čistí póry a zbavuje mastnoty, ale vůbec ne agresivně a nemám po tom vůbec takový to svědivý pnutí v obličeji, což obvykle i jen ze samotné vody mívám. A navíc mi hrozně vyhovuje ta pryskyřičná vůně.  Večer pak dávám už jen retinoid ve skvalanu a docela dobrý, i když bych ještě nějakou další hydrataci přes zimu rozhodně snesla, jen jsem se ještě nerozmyslela co objednat, no... 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 23. března 2018 22:34

Jiná Realita nezkoušela jsem, ale mohla by splňovat tvoje požadavky, tahle novinka od Weledy

http://www.weleda.cz/cistici-pletova-pece/353-jemna-cistici-pena

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 23. března 2018 22:51
Reakce na paktofonika:

ice Na unávu je dobrý guaranový prášok. 

​Na únavu je nejlepší se vyspat.

Offline Kokoska
35032 příspěvků moje polička 24. března 2018 00:37
Reakce na Potrefenáhusa:

paktofonika na mě dost brutálně účinkuje maté

Šmarjá, maté! Po kafi spím, po jakémkoli čaji taky, po maté mi mlátilo srdce a usnout ne a ne, a to jsem ho měla někdy kolem 6.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 24. března 2018 06:31

Tulipe To vypada dobre. Asi to zkusim. Jeden cas mela bioderma cistici penu ve spreji jak tuzidlo, super jemna a setrna. No a zrusili ji bez nahrady samozrejme!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2018 06:37

Karja Niesom teda Solathis ale áno ružová voda je dobrá na dočistenie. Adermu nepoznám ale oleje sú na odličovanie fajn len treba pozerať na zloženie pretože niektoré oleje sú komedogénne. Čo som sa čudovala napríklad u Aesop a ich cleansing oil ktorý nieje najlacnejší a obsahuje tieto komedogénne oleje. No a na čistenie pleti je už lepšie niečo priamo na problémy, existujú čističe na dehydrovanú pleť, na upchané póry, na citlivú pleť. Najlepšie sú fakt tie balzamy, gély vôbec a vlastne takmer všetko čo pení (sú výnimky ako tá pena čo sem dala Ounz ) nieje pre pleť vhodné. Ja používam na zmytie druhého čističa (balzamu) čistý uterák namočený v teplej vode. Na dočistenie práve tu ružovú vodu alebo Serozinc od LRP. Súhlasím že väčšina vecí od LRP je nanič, používam len krém DUO+ to som lepší nenašla a potom olej na sprchovanie. Ale celkovo kozmetika z lekárne nič moc, či už je to avene, vichy, lrp alebo iné. Ľudia si asi myslia že ak je to z lekárne tak lieči ale väčšinou sú to ako píšeš ty agresívne produkty. Treba hlavne čítať zloženie všetkého, aj v drogérii sa dajú výnomočne nájsť lepšie veci ale no je ich málo. Ja vlastne tuším nemám na pleť z drogérie nič a na telo len z regálu Alverde. Ten Sanskrit saponist ako píše Karoleena je fajn, vôňa asi pre väčšinu podivná, ja som tam mala rohlíky namočené v mlieku. A k tým líčidlám, tam si treba dávať pozor na hygienu. Neviem v akej forme máš korektor ale napríklad je dobré ho z balenia aplikovať na pleť štetcom.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. března 2018 06:38

To je slohovka 

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 24. března 2018 08:50

evuch Zuzana Joklová na Údolní, Jacob and the stylers na Radnické(úplné centrum, tam tě vezmou skoro hned) a nebo já chodím do Na stejné vlně na Křídlovické(Mendlák, delší čekací doba). Záleží, jak na to pospícháš.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 24. března 2018 09:51

Karja aj ja ju používam na dočistenie. Na odlíčenie používam hydrofilný olej od Saloos, zmyjem, utriem vždy čistým uteráčikom a to prestriekam ružovou vodou a zotriem tampónom.

Inak je super aj na podráždenú pokožku, len prestriekať, trebárs od slnka a pod.