paktofonika aha
no ja si to rada odpustim. v mladi me takovy spumprnakle bavily.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
viktorka_od splavu Chápem. Ja sa rada pobavím. ![]()
Trošku mi přípomínáš jistého mladíka z BBT.
Jak se těšil, že si udělá pěkný večer, zazálohuje si disky a přeinstaluje operační systémy
Technické okýnko: ty bezpečnostní otázky jsou pěkne naprd: jednak to člověk hned zapomene a jednak jsou dost nebezpečné. Doporučuji to nepoužívat , ergo vymyslet tam nějaké kraviny; školu i místo narození u mne kdokoliv lehce odvodu už z LI a jméno matky za svobodná.... Téměř všude funguje řeset hesla do e-mailu a Googlem má dost mechanizmu na obnovu hesla přes telefon. LI to samé, v práci to mám přihlášené přes link z e-mailu a žádné heslo vědět ani nepotřebuji.
viktorka_od splavu a co navrhuješ na to zpomalený jabko teda? Vyhodit a koupit nový? Mně ten návrat do továrního nastavení dost pomohl, u notebooku teda
Potrefenáhusa a) dotaz nebyl co s tím, tam bych se neodvažovala radit, hlavně bych to nedoporučovala provádět zbrkle někomu kdo tomu moc nehoví - jak sama píšeš. dít se to mně, nejdřív se podívám jestli nemám uplně zas.. paměť, což já teda bohužel mám:-) a poklidila tam, už jen to mi noťas výrazně zrychlí. jak je plnej tak fakt zlobí, to mám vyzkoušeno. ohledně ipadu - máme jich doma víc a jeden z nich už je hoodně letitej a ještě nikdy žádnej zásah nepotřeboval.
nemate tip na Dia prodejnu v praze krome ty Strasnicky?
viktorka_od splavu no mně tenkrát ty uklidy nepomohly....akorát já furt nějak nehovim těm cloudovým zálohám, takže mě nenapadlo, že může bejt problem s tím továrním nastavením, když mac už není úplně fresh ![]()
Potrefenáhusa no já cloudouvým zálohám taky ne:-) si dám bacha, můj už taky neni uplně křupavej salátek, mě to asi čeká někdy, díky za varování
jinak teda máme po rodině různý archivní kousky a jede to všechno furt až do uplnýho fyzickýho rozpadu... blbý že už to nepodporuje aktuální os a apky atak, no, to je svízel. jinak by ty jabka byly snad věčný nebo co.. i když si nedělám iluze že novější kousky vydrží tak dlouho jako tadyten archivek
viktorka_od splavu ja mam iPhone snad sedmej, dokonce aj ten prvni puvodni jsem mela a ne, nemohu potvrdit, ze vydrzi vsechno![]()
Mutziputzi no tak krutý zacházení zrovna nevydr, to je jasný. nevim kterej myslíš původní, ale tenhle tě ujišťuju že stále jede (a vystřídal 3-4 majitele:-))

edit: ještě jsem se s ním tudleva strašně natrápila jak jsem se tam snažila nastavit imessage než mi předchozí uživatel prozradil, že tam ještě nefungujou![]()
viktorka_od splavu Sestra rozbila už 3 iPhony a jedna známa aj iPhony aj iPad. Mam pocit že to menia častejšie ako ponožky. Takže všetko to asi nevydrží ![]()
Mám na ZOOTu objednaný Herschel 10,5l. Dotaz - má ten batoh aspoň trochu pevná záda? Aby se ty rohy nezačaly stáčet dozadu a popruhy to celé nezkroutily.

andulka01 Tento batoh má razorblade tá ti určite poradí.
viktorka_od splavu Sestra rozbila už 3 iPhony a jedna známa aj iPhony aj iPad. Mam pocit že to menia častejšie ako ponožky. Takže všetko to asi nevydrží
Upad? ![]()

Potrefenáhusa
paktofonika tak jasně, kladivem rozbiju cokoliv:-)) já mám na mysli když s tím zacházíš normálně slušně, a samozřejmě, pokud mění že chtějí mít stále nejnovější model tak jim o trvanlivost nejde. já jsem konzerva a mám ráda když mi věc dlouho spolehlivě slouží. byť s hadrama a kabelkama takovej vztah nemám, já mám ráda techniku.
kdybych chtěla mobil kterej vydrží pád ze 3 patra a připečení na sporáku a furt pojede, nechala bych si svůj první alcatel zvanej olvejska:-) vydržel toto vše a nakonec ho majiteli ještě ukradli!![]()
paktofonika Jako těžko usuzovat jen z vlastní zkušenosti, ale fakt se mi zdá, že iPhony jsou hrozně choulostivý (mechanicky), fakt každej jeden člověk v mým okolí, kterej má iPhone, ho má více či méně rozkřáplej. Ale možná jsou jen shodou okolností všichni hovada, to taky není úplně vyloučeno. :)
Karoleena jsou. (a teď jsem si to na sebe přivolala, to je mi jasný;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí