"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 12:06

paktofonika aha no ja si to rada odpustim. v mladi me takovy spumprnakle bavily.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 12:09

viktorka_od splavu Chápem. Ja sa rada pobavím. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 12:38

Candance peckeli  my jsme se doma dohadovali, já byla pro Janigenu, ostatní tvrdiil, že to mohl být někdo cizí - což mi přišlo v kontextu nepravděpodobné.

Offline Samantha
3298 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 13:43

paktofonika 

Trošku mi přípomínáš jistého mladíka z BBT.

Jak se těšil, že si udělá pěkný večer, zazálohuje si disky a přeinstaluje operační systémy  

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 13:46
Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 13:48

Technické okýnko: ty bezpečnostní otázky jsou pěkne naprd: jednak to člověk hned zapomene a jednak jsou dost nebezpečné. Doporučuji to nepoužívat , ergo vymyslet tam nějaké kraviny; školu i místo narození u mne kdokoliv lehce odvodu už z LI a jméno matky za svobodná.... Téměř všude funguje řeset hesla do e-mailu a Googlem má dost mechanizmu na obnovu hesla přes telefon. LI to samé, v práci to mám přihlášené přes link z e-mailu a žádné heslo vědět ani nepotřebuji.

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 13:55

viktorka_od splavu a co navrhuješ na to zpomalený jabko teda? Vyhodit a koupit nový? Mně ten návrat do továrního nastavení dost pomohl, u notebooku teda

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 13:59

Potrefenáhusa a) dotaz nebyl co s tím, tam bych se neodvažovala radit, hlavně bych to nedoporučovala provádět zbrkle někomu kdo tomu moc nehoví - jak sama píšeš. dít se to mně, nejdřív se podívám jestli nemám uplně zas.. paměť, což já teda bohužel mám:-) a poklidila tam, už jen to mi noťas výrazně zrychlí. jak je plnej tak fakt zlobí, to mám vyzkoušeno. ohledně ipadu - máme jich doma víc a jeden z nich už je hoodně letitej a ještě nikdy žádnej zásah nepotřeboval.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:02

nemate tip na Dia prodejnu v praze krome ty Strasnicky?

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:04

viktorka_od splavu no mně tenkrát ty uklidy nepomohly....akorát já furt nějak nehovim těm cloudovým zálohám, takže mě nenapadlo, že může bejt problem s tím továrním nastavením, když mac už není úplně fresh

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:07

Potrefenáhusa no já cloudouvým zálohám taky ne:-) si dám bacha, můj už taky neni uplně křupavej salátek, mě to asi čeká někdy, díky za varování jinak teda máme po rodině různý archivní kousky a jede to všechno furt až do uplnýho fyzickýho rozpadu... blbý že už to nepodporuje aktuální os a apky atak, no, to je svízel. jinak by ty jabka byly snad věčný nebo co.. i když si nedělám iluze že novější kousky vydrží tak dlouho jako tadyten archivek

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:10

viktorka_od splavu ja mam iPhone snad sedmej, dokonce aj ten prvni puvodni jsem mela a ne, nemohu potvrdit, ze vydrzi vsechno

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:14

Mutziputzi no tak krutý zacházení zrovna nevydr, to je jasný. nevim kterej myslíš původní, ale tenhle tě ujišťuju že stále jede (a vystřídal 3-4 majitele:-))

edit: ještě jsem se s ním tudleva strašně natrápila jak jsem se tam snažila nastavit imessage než mi předchozí uživatel prozradil, že tam ještě nefungujou

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:15

viktorka_od splavu Sestra rozbila už 3 iPhony a jedna známa aj iPhony aj iPad. Mam pocit že to menia častejšie ako ponožky. Takže všetko to asi nevydrží 

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:15

Mám na ZOOTu objednaný Herschel 10,5l. Dotaz - má ten batoh aspoň trochu pevná záda? Aby se ty rohy nezačaly stáčet dozadu a popruhy to celé nezkroutily. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:16

andulka01 Tento batoh má razorblade tá ti určite poradí. 

Offline Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:18
Reakce na paktofonika:

viktorka_od splavu Sestra rozbila už 3 iPhony a jedna známa aj iPhony aj iPad. Mam pocit že to menia častejšie ako ponožky. Takže všetko to asi nevydrží 

​Upad?

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:21

Potrefenáhusa paktofonika tak jasně, kladivem rozbiju cokoliv:-)) já mám na mysli když s tím zacházíš normálně slušně, a samozřejmě, pokud mění že chtějí mít stále nejnovější model tak jim o trvanlivost nejde. já jsem konzerva a mám ráda když mi věc dlouho spolehlivě slouží. byť s hadrama a kabelkama takovej vztah nemám, já mám ráda techniku.

kdybych chtěla mobil kterej vydrží pád ze 3 patra a připečení na sporáku a furt pojede, nechala bych si svůj první alcatel zvanej olvejska:-) vydržel toto vše a nakonec ho majiteli ještě ukradli!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:21

paktofonika Jako těžko usuzovat jen z vlastní zkušenosti, ale fakt se mi zdá, že iPhony jsou hrozně choulostivý (mechanicky), fakt každej jeden člověk v mým okolí, kterej má iPhone, ho má více či méně rozkřáplej. Ale možná jsou jen shodou okolností všichni hovada, to taky není úplně vyloučeno. :)

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:23

Karoleena jsou. (a teď jsem si to na sebe přivolala, to je mi jasný;-)