"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:28

Karoleena Ja do toho nechcem príliš vŕtať pretože debata Apple vs...  je nekonečná ale túto skúsenosť mam aj ja. Mne môj Samsung S6 padol mnohokrát a mam na ňom len taký akože obal a bez fólie a drží. Ja som veľmi spokojná a kľudne by som brala tú tvoju S8. 

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:30

paktofonika no takhle - musím přiznat že jsem dva rozbila (jeden zpředu jeden zezadu) ale ani jeden nebyl můj. takže už vím kam se obracet s opravama a kolik to stojí můj mi spadl mockrát a jednou i do vody (nemám na mysli ten samej přístroj, ale prostě "můj telefon") a zatím.. ehm, dodneška, bojim bojim.. vydržel

a na jednom ipadu mají kluci prasklej roh, ale to už leta a ničemu to neva

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 14:53

viktorka_od splavu Na druhou stranu je vlastně docela dobrý, že na iPhonech se to sklo dá v nouzi vyměnit i svépomocí (asi kromě Xka teda), kamarádka si takhle měnila sklo sama, objednala náhradní vcelku za levno z Číny, sice hrozná drbačka a nervy, že něco pokazí, ale nakonec dobrý. Na tom zahnutým Samsungu si sama nic nevyměním, musím prostě věřit, že zůstane vcelku co nejdýl. :)

paktofonika No na mé S7 Edge co jsem měla předtím jsem taky měla jen ten zadní obal a fólii žádnou a vydržel kdeco, včetně fakt hnusných pádů na dlažbu. Ale je teda fakt, že když jsem ho pak odevzdávala do výkupu, slečna ho přede mnou velmi pečlivě vydrbala a vyleštila a z těch náhle odhalených vlasových škrábanců na displeji jsem málem šla do vývrtky, to holt člověk při běžným používání moc nezaznamená... 

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:00

continuity No jo, jenže někde tě donutí ty otázky vyplnit, protože se bez toho prostě nezaregistruješ. Vymyslet si tam kraviny... OK, to si pak musím někam napsat, protože si to nebudu pamatovat. Tak co s tim?

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:05

Karoleena tyyjo, vubec se nepovazuji za opatrnou na pristroje, ale iphone mam uz treti a zadny jsem neposkodila, ani nerozbila..! A s nynejsim Xkem bych tenhle trend chtela fakt zachovat..! 

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:12

coralline můžeš si to Zadat do password managera nebo i rovnou zapomenout. Nikdy to není jediná možnost pro obnovu hesla.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:22

No tak Apple se nam hlavne priznal k tomu, ze cilene zpomaloval starsi pristroje, ze....pocitam teda, ze v tech novych aktualizacich uz od toho upustili. Jinak mame taky uz nekolikatou generaci a posilame je dal (synovcum, neterim a tak) a nakonec to vetsinou dojede na to, ze uz to neni softwarove podporovany, jinak celkem drzaci. 

Ja jsem jednou zapomnela Macbook pres noc na terase, otevrenej, lilo jako z konve, nechala jsem ho vyschnou a pak normalne sel, vlastne funguje dodnes. Zato muj Blackberry kdysi pad do vody (vytahla jsem ho hned) neprezil. 

Pavlena  Xko mi prijde nachylny, hlavne to sklo vzadu....je to dilema, clovek si na to muze dat nejakej neprustrelnej obal, ale to se v tom potom zase jaksi ztrati ta elegance  

A jo, dat to zpatky do tovarniho nastaveni pomaha i na jabka. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:27

andulka01 jj, ma pevny zada, vejde se do nej i mininotas a nosim ho v pohode

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:28

continuity si furt rikam ze tu Klicenku musim zacit poradne pouzivat. pac obratem zapomenu cokoliv i bez rikani a mam v tom peknej bordel a pokud ma clovek x ucelove zalozenych mailovych adres do kterych nevi heslo a zapomenuta hesla do aplikaci navazana na ty maily, uz to nikdo nikdy nerozmota

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:32

A co se tyce iphonu... mne na nem hrozne vadi teplotni choulostivost. Na jorach, kde bylo minus deset, jsem s nim chtela nafotit panoramata... po trech fotkach zdechnul. Stalo se mi zo trikrat, vzdycky, kdyz bylo venku minus pet a chladneji. Zlatej samsung!

49376 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:33

razorblade tos tu uz myslim psala, nebo to byl nekdo jinej? ja s tim nemela v zivote problem. zdechne akorat upecenej na slunku

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:38

razorblade děkuji :-) jdu pro něj

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:40

viktorka_od splavu tak to nevim, mozna jsem si uz postezovala :D stalo se to i kolegovi. Kdybychom s sebou nemeli muj samsung, nedovolali bychom se :D

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:41

andulka01 ja ho od listopadu, co jsem byla na operaci s rukou, taham furt. I k satum. Je fakt skvelej, gratuluju k dobremu nalupu :)

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:48

razorblade Mě už totiž nebaví pořád přehazovat na kole sjíždějící crossbody crumplerku a cyklosportovní batoh nepojme právě ten noťas (a nejde k šatům).
Akorát teda jak jsem se furt posmívala hipsta... nosím Botasky, jezdím na starý favoritce s bílejma pláštěma, mám sidecut a teď ještě Herschel. Tak hlavně že nemám plnovous a kostkovanou košili :-) jo a Club Mathé mi nechutná.

Offline Sweet Potato
40485 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:56

andulka01 To přijde

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 15:56

andulka01 haha, no to mi povidej. Ja mam herschely uz dva, potetovanou ruku, velky brejle s cernejma obrouckama, nafasovala jsem v praci jablecny vybaveni, kostkovany kosile miluju... sle hipsta se fakt necitim :D mi jeste chybi chucks a raybany :D (a velmi stihla figura, se kterou mam hipstry spjaty)

edit: hipsta, ne hopsta :D

Offline andulka01
12861 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 16:05

Sweet Potato Ten plnovous? no dík teda

razorblade Tak kérku nemám, uffff. Ale chtěla bych. Raybeny nemusim, chucksy mi neslušej, štíhlá figura se nekoná ani omylem. Tak snad jsem zachráněna :-) Aha, teď jsem si vzpomněla, že nosím barevný ponožky 

Přeji všem krásný víkend, jedu na kole pro batoh, bambusová trika a další barevné ponožky. Cestou se stavím na Náplavce na kávu a pak si zajdu na večeři do Herbivoru :-) Neeeee, nejsem hipster, fakt ne! 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 16:46

razorblade Výdrž smartphonů v mrazu byla zrovna letos v únorovým dTestu, si pamatuju. Z iPhonů tam měli jen osmičku, tomu v -10 °C klesala kapacita baterky o nějakých 30 %, ale i tak byl v tom testu druhej nejlepší. Apple to prý píše i do manuálu, že jsou iPhony určený pro použití jen v rozpětí teplot od nuly do pětatřiceti. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. dubna 2018 16:54

Setare vzdycky najdu esteticky vyhovujici obal, PanzerGlass je samozrejmosti..