Pavlena No za me osobne uz to s zadnym obalem nevypada tak dobre, jako uplne bez, ale ja si to nelajznu, obzvlast ta desitka je mrcha klouzava kvuli tomu zadnimu sklu, ktery se navic prej jeste spatne meni a stoji to jeste vic nez to predni. Nabizi se moznost, ze by to sklo mohli delat odolnejsi uz z vyroby, misto aby se na to muselo neco dodatecne lepit. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 s tema hipsta: to mi pripomnelo, jak jsem byla na akrobatech v mitte pred par tydnama. Publikum samozrejme uplne jiny nez u nas v neukůlnu, ale zejmena tam meli scenku s hipsterem, kterou jsem vubec nepochopila asi, protoze mi na ni neprislo vubec nic vtipnyho. Cestou zpet k nam jsme si rikali, jestli to neni nejakej lokalni level vtipu, ktery jsou tak interni, ze hipster z jine ctvrti je nepochopi.
razorblade Výdrž smartphonů v mrazu byla zrovna letos v únorovým dTestu, si pamatuju. Z iPhonů tam měli jen osmičku, tomu v -10 °C klesala kapacita baterky o nějakých 30 %, ale i tak byl v tom testu druhej nejlepší. Apple to prý píše i do manuálu, že jsou iPhony určený pro použití jen v rozpětí teplot od nuly do pětatřiceti.
razorblade má asi nějakou speciální jablečnou edici určenou do jižních zeměpisných šířek
já se s tím teda nesetkala, ale možná se to váže na některý typ co nemám vyzkoušený. mě by zas zajímalo jak jsou na tom jiný telefony s tim horkem?
lokalni level vtipu, ktery jsou tak interni, ze hipster z jine ctvrti je nepochopi.
![]()
viktorka_od splavu Samsung pohoda v mrazoch aj v teple ešte mi nikdy nezdochol. ![]()
Karoleena no dcére iphone na Floride kompletne zlyhával. Konečne raz som mala so svojím Samsungom navrch:)
slniecko mne iphone zdechnul v Recku na veky.:-D(jediny tlf za zivot) nikdy vice,jedine samsung.
Lilly_Ku myslíš tak lokální, jako když někdo místo outfit píše outlook, zasvěcený se tomu smějou a nováček se diví? ![]()
Ounz na gymplu jsme měli fyzikářku, která se vždycky hrozně smála svým fyzikálním vtipům. Nikdo jsme to nikdy nepochopili. ![]()
nellielovett
tohle už se mi taky stalo, že sem se svýmu internímu vtipu smála jediná
.... Apple to prý píše i do manuálu, že jsou iPhony určený pro použití jen v rozpětí teplot od nuly do pětatřiceti.
Koukám, funkcionalita ve stejném rozsahu jako já ![]()
Já můžu potvrdit zdechnuti iPhonu jak v horku, tak v zimě
Zimu zvládal hůř - v mrazech umřel hned, při teplotách do cca 5 stupňů po 10 minutách. Zřejmě edice do salónu.
Teď jsem si chtěla objednat na zootu do výdejny termosku a k její ceně mi to připočítalo poplatek za převoz na výdejnu. To je nějaká novinka?
jo!
taky už jsem se tady nad tim pozastavovala
RoSa To je fakt trapný. Vloni jsem u nich utratila několik tisíc, většinu objednaného zboží jsem si i koupila. To si myslí, že je to dobrý marketingový nápad, jak motivovat zákazníky?
píšou, že pro nejvěrnější zdarma = za 12 měsíců útrata 12tis. ... se pomátli! ![]()
Emi Popravdě to vůbec nechápu. Pokud tam člověk danou věc nechá, tak stejně nic neplatí, pokud si ji koupí, tak zaplatí i poplatek - z toho mi vychází, že cirkulaci zboží tam a zpátky stejně zaplatí ti, co nakoupí, jako to bylo předtím.
Emi 29,- nikoho neodradí a oni s tím maj spojený náklady, který si musej dokrejt takhle nebo tim že zdraží všechno, já moc tohle volání po doplňkovejch službách zdarma nechápu![]()
RoSa Někde 12 000 za rok utratím, ale na zootu?
To by museli začít prodávat kvalitnější věci, nejsem zvyklá nosit umělinu ani věci vyhazovat po několika nošeních.
Mutziputzi Jak píše Isca platí jen skuteční zákazníci, tak je blbost penalizovat právě je. Kromě toho většina eshopů nabízí vyzvednutí na prodejně zdarma a zoot není zas taková hvězda, většina oblečení, co nabízí, jsou předražené hadry. Možnost rychle a zdarma vyzvednout objednávku u nich na výdejně byla marketingová výhoda, které se teď zbavili.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí