"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Tak ať chutná! V Petrovicích v cukrárně taky dělají výborné zákusky, ale jednak je to z ruky a pak ten vinohradský dort byl úplně nejlepší.
V Petrovicích se sem tam vyskytnu, co je to prosím za cukrárnu?
martek01 neni to uplne levny spas ale chce to proste vyzkouset vice znacek, co ti bude vyhovovat. na silnejsich urcite drzi lip nez na hubenych:-) s lemem se nesmi po obleknuti uz hybat, posunovat..
dynda Já jsem právě chtěla zkusit něco jiného, vždycky to u nás byl dort z Bakeshopu a kytka z Metamorphosis... Ty kytky už jsem změnila, teď byl na řadě dort :-).
jinx Neoznačila jsi mě, a já mezi tím objednala jinde :-). Díky za připomenutí...
No, laťka je vysoko
.
999 chybicka se vloudila, tak treba na priste ![]()
ice Zelenkova cukrárna na Veronském náměstí, v budově, kde je taky Albert. Zatím všechno, co jsem si koupila, bylo moc dobré, zákusky i chlebíčky.
Kokoska tam je teď i nově pošta že? Vyzkouším, děkuju.
Kokoska tam je teď i nově pošta že? Vyzkouším, děkuju.
ice jojo, pošta je kousek dál a stojí za... píp. Cukrárna je rozhodně příjemnější místo :D
Pořád mi to vrtá hlavou... zabila Doru Idesovou Janigena? ![]()
Děkuji všem za informace kolem magnetické rezonance. Šla jsem dobře připravená
. Ovšem na to, jak děsné je ležet na břiše s rukou nad hlavou, 40 minut, se připravit nedá. Už po minutě jsem věděla, že ležím blbě
. Po vyšetření jsem si říkala, že jim asi na tom stole zůstanu, protože tu hlavu už nikdy nenarovnám a rameno nevrátím do normální polohy. I kanylu jsem dostala...prý dám vám ji do levé ruky
. Tak jsem říkala, že mu přeju hodně štěstí, že tam mě ještě nikdo nepíchl. Po 10 minutách hledání a dvou zkouškách mi ji teda dal do mojí jediné žíly na pravé. Přežila jsem, ale jak to dělají u starších lidí to nechápu, já toho měla plné zuby a celou dobu jsem přemýšlela jestli nevstanu a neodejdu.
Kokoska ja si myslim, ze ano
Zpomaluje se mi IPad, tak mě napadlo smazat historii... Zároveň si uvědomuju, že už asi neznám všechna hesla, která tím pádem skončí v propadlšti dějin. Dá se s tím něco udělat dopředu? Nebo mi zapomenutá hesla na požádání pošlou? Třeba fb nebo gmail, kde mám málo používaný, ale důležitý mail...
999 Určitě se s tím dá něco dělat - vyplnit si tam předem jiný kontaktní email, případně telefonní číslo, bezpečnostní otázky (příjmení matky za svobodna
) atd. A až pak mazat. Já mám např. na googlu uvedenej ještě jinej mail i telefon, právě kvůli obnovení přístupu, myslím, že mě k tomu dokonce donutil.
999 nejdriv bych si poridila nejakou tu klicenku na hesla
coralline no to jo, ale ja zapomnela ty bezpecnostni otazky takze mi to je k prdu:-)
999 Já si teda troufám tvrdit, že smazáním historie zůstanou "zapamatovaný" hesla nedotčený, to leda kdybys to resetovala do továrního nastavení nebo obnovovala z nějaký starší zálohy. Jinak mechanismus na odeslání zapomenutýho hesla maj snad všechny stránky, kromě internetbankingu teda.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí