"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 16:40

Blbý dotaz - na eobuv mi nechce zobrať kód...nie je to tam nikde uvedené, ale nemôže to byť tým, že nefunguje na zľavnený tovar?

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 16:50

slniecko u eobuvi slevové kódy na zlevněné zboží normálně nefungujou, pokud to není nějaká akce "sleva na slevu"

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 16:53

Kokoska jasné, vďaka, myslela som si. Tak aspoň si nemusím lámať hlavu, čo s tým.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 16:54

slniecko Myslím, že i na neslevněný funguje kód jen na určitý modely, nejlepší je kliknout na úvodní stránce na ten kód, a až pak si vybírat konkrétní boty. 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 17:34

Isca aha, tak to ma vôbec nenapadlo, vyskúšam, ďakujem.

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 18:24

slniecko Jo a většinou jsou v tom jejich výběru boty, který teda se mi vůbec nehoděj. V nějaký valenskýnský akci to byly samý lodičky na jehlách - a tak. A i třeba kódy, co přijdou  krabici v rámci poděkování za nákup, platí zase jen většinou na novinky. Je teda fakt, že vždycky nakupuju ty výrazně zlevněný boty, co bych si za plnou koupit nemohla,  takže se mě slevový akce prakticky netýkají.

Online Dadoo
11693 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 19:10

Isca Tak přesně tohle jsem včera udělala - slevová akce až 30% - Chcete vědět víc - vybrala jsem, zaplatila a až pak si uvědomila, že jsem nezadala slevový kód. Takže nový nákup - 30% je dost, že.. Nakoupím se slevou a to bez slevy vrátím..

Jenže při placení nebylo slevový kód kam zadat. A že jsem hledala..

Takže jsem dnes volala na horkou linku, že jsem koupila 2 věci ve slevové akci a nebylo kam zadat kód.

Slečna byla milá. Vysvětlila mi, že na první věc bych měly mít slevu 25 Kč a na druhou věc slevu taktéž 25 Kč.

takže mi těch 50 Kč vrátí na účet.

Miluju nakupování ve slevách.. 

A to mi ted Gellnerova připomněla, že v šuolíku mám ten jejich slevový voucher. A nakoupila jsem za více než 3500.. a zapomněla na něj. Jsem xxx 

Offline Gellnerova
1107 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 19:47

Dadoo jéé, pardón, to by mě nakrklo.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 22:40

Dadoo Nechci slevu zadarmo? 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 09. dubna 2018 23:01

Dadoo no a mne to doplo, že to chcem až po polnoci a dnes prišilo predĺženie kódu o deň, tak som sa potešila...a zbytočne.

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:23

Prosím, vím. že se tady řešilo zasílání z Manga, ale nepamatuji si, jestli nešlo jen o vracení zboží, peněz. Ráda bych si objednala něco z Mangooutlet, ale hned mi v hlavě naskočila kontrolka Mango nebrat. Díky.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:29

whiskas dopadlo to dobre, mangooutlet, jen to vraceni chvili trva, 2-3 tydny

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:29

whiskas Na Mango outlet je to tips bingo. Buď ti príde strašná handra alebo celkom fajn vec. Kabelky a kožené veci by som sa asi nebála. Vrátenie je o nervy a na internete sú len samé zle skúsenosti, niektorí nedostali peniaze späť vôbec. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:41

viktorka_od splavu 

paktofonika 

Díky, ale zboží tedy dorazilo, alespoň nějaká naděje .

Našla jsem tam kalhoty, které vypadají jako jedny, které už mám a dobře sedí, ale jistá si nejsem, protože kód výrobku se neshoduje s kódem na štítku těch mých kalhot, ale vypadají dost podobně. 

Risknu to.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:43

whiskas Ukáž! 

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:47

whiskas Já mám dobrou zkušenost, jen to vracení fakt trvá dlouho, mám dojem, že kdysi jsme se tady s někým trumfovaly a trvalo to určitě víc než měsíc. 

Kvalita přesně jak píše paktofonika, mám odtud věci, které patří k těm "nej" v šatníku a zároveň mi párkrát přišlo "cosi", co bych rovnou hodila do kontejneru. Velikosti jenom odhaduju, stane se mi, že ta samá velikost ze mě jednou spadne a jednou se nevlezu. Jo a kalhoty z Manga mám ráda :-)

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:47

paktofonika Jsou to opravdu jednoduché kalhoty, ale pokud by to byly ty, které mám, byla bych spokojená. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:50

Garfie Díky. Chci jen ty kalhoty (více jsem zatím nezkoumala), tak je případně oželím, pokud nesednou. Já je kupovala již před rokem, tak pravděpodobnost, že půjde o stejný model je asi mizivá, ale vypadají fakt podobně, včetně složení. Jen ten kód je jiný.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:57

whiskas Ty vypadají dost dobře! Já z Manga mám také dvoje "různé", které jsou ale podle mě prakticky stejné :-) Možná to mají jako v Ikea, stáhnou z oběhu a po roce vrátí jako "novinka" 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. dubna 2018 10:58

whiskas A nieje v Prahe Mango outlet? Tam si sa nebola náhodou pozrieť?