barbucha sběr planých rostlin mi přijde normalni a žádoucí, narozdíl od trhani kytek, které někdo zaplatil a vysadil.na Petříně bych se teda bála, ze to bude pocurany, ale v lese bych klidně trhala (pocurany borůvky od srn mi nevadi, jak jsme taky tuhle něco řešily...)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mně vždycky říkala babička: Kdyby si každej utrh...
A už jsem stejná - včera jsem chtěla říct to samý holce, která trhala narcisy (před školkou vysadili krásný záhony). Dyk tam pak nic nezbyde!
To ja bych se teda neudrzela!
Mně vždycky říkala babička: Kdyby si každej utrh...
A už jsem stejná - včera jsem chtěla říct to samý holce, která trhala narcisy (před školkou vysadili krásný záhony). Dyk tam pak nic nezbyde!
hele, a viděla´s tam někdy ty lány? dyk to je divokej hustej porost jak tráva! a znám tam místa, kde to může bejt počůraný max. tak od bažanta či zajíce ![]()
narcisku nebo jinou kytku, kde je jasný, že nevyrostla jen tak sama od sebe, bych samozřejmě na veřejným prostoru nikdy neutrha!
No jo, ale je to park prostě. Tam mám vždycky nějaký zábrany... jako deset/dvacet takovejch si přijde natrhat, a zbyde tam místo lánů akorát tak prd!
a pampelišku utrhneš?
nechodim na to s kosou, jen do malýho pytlíčku, co mám s sebou na psí bobky ![]()
Ne, proč? Já věnce neumím ![]()
tak to začni trénovat, babi! ![]()
RoSa Jo jasně. Košík do ruky, šátek na hlavu, hezky vyžehlenej fěrtoch a jdu na to!
999 zase ten medvedi cesnek je takova plevelova rostlina, rychle se siri a rychle obrusta, ze jediny co by mi vadilo, ze ho sbiram ve meste. Vysadila jsem ho na chalupe a budu ho muset trochu umorit. Poznas ho podle vune. Staci sahnout na list.
RoSa Já se teda narovinu přiznám, že pampelišky a další lupení v parku trhám, protože tím krmím želvy!
Jo, to já bych taky trhala, ale moje želva to nežere ![]()
barbucha Já jsem hrůzochovatelka (dle vzoru hrůzomatka). Pokud nesežerou pampelišky, tak ať zapomenou na cokoliv jiného..! ![]()
999 V Praze že bys nesehnala medvědí česnek? U nás ho mají babky na trhu a slušnej měli i nedávno v Lidlu, hned jsem zakoupila.![]()
Znám podobnou - na můj dotaz ohledně krmení želvy se na mě nechápavě zahleděla: No co dům dá přece, šlupky vod brambor, vod mrkve... ![]()
Já jsem tu svoji blbě rozmazlila, to je mi jasný. Jedině kupovanej ledovej salátek! ![]()
Moje milovala salátovou okurku. Ale jedině nakrájenou podélně, na kolečka to nee, to nebaštila ![]()
Samantha Baštit nee![]()
Luna To víš, že ho seženu... jen jsem se chtěla ujistit, že už je čas vyrazit do terénu. A taky jsem chtěla tip, kam jít najisto :-).
999 Tak když ne Petřín, tak je ho plná dolní Hvězda, okolo potoka v Ruzyni. A to už je skoro les :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí