paktofonika Jsou to opravdu jednoduché kalhoty, ale pokud by to byly ty, které mám, byla bych spokojená.
Já mám přesně tyhle z Answear, jinak Mangooutlet kamennej je ve Štěrboholích, ale hadrnictví už přes výlohu, nikdy jsem tam nevlezla.
whiskas Pokiaľ je ten kód iný tak buď sú iné alebo sú z novsej/staršej kolekcie.
Mutziputzi Díky. jdu prohledat Answear.
paktofonika Nevěděla jsem o něm, ale Mutziputzi už odpověděla.
whiskas mango outlet ve štěrboholích je strašnej, přitom na jejich stránkách si vždycky vyberu a věci, co odtamtud mám, patřej všechny k mým oblíbeným, ale asi jsem měla u všeho šťastnou ruku
a Mango i z outletu jde vrátit normálně na prodejně kdyžtak, nebo už ne?
Mutziputzi Nevidím je tam, asi už nejsou. ![]()
Potrefenáhusa Z Mangooutlet se dá zboží vrátit jen poštou (právě jsem si to telefonicky ověřovala).
No, tak je risknu. Nebo ještě skočím do Manga (jen jsem teď nebyla v Praze), je fakt, že tento typ kalhot tam mívají, ale ne vždy je střih a materiál padnoucí.
whiskas aha, tak na to bych se být tebou asi vykašlala a došla se podívat v Praze do Manga
whiskas s mangem problem nejí, spíš s tím ppl nebo dpd..ale i tak se dal. Vrácení poštou a pokud to není před vánocema, tak tak 14 dní až tři tejdny, ale vracej orachy bez problemu
Díky. Mrknu do Manga a když nic, tak zkusím e-shop.
Je fakt, že jejich modely kalhot se dost opakují, ale známe to, že? Mám oblíbené kalhoty ze Zary, opět ze starší kolekce, ale jiné, byť vypadají stejně, už tak dobře nesedí.
Mně ten outlet Mango ve FA připadá taky úplně zoufalej, podle mě ztráta času, na webu mají mnohem lepší výběr.
dynda No mě totiž i normální Mango přijde v reálu většinou strašný, aspoň tady v ČR, přes net jsem si tam ale už pár věcí koupila, přijde mi, jako by to byly dvě rozdílný firmy ![]()
Garfie mně Mango v Praze v Palladiu přijde ale pěkný teď, na Příkopech jsem nemohla najít nikdy nic
Garfie No tak v ČR môžete aspoň objednať a vrátiť na pobočke. Na Slovensku to nejde, a to sme jediná krajina kde toto možné nieje. ![]()
paktofonika Já stejně žádné Mango v okruhu nemám, taky vracím na poštu :-(
Potrefenáhusa Super, tak díky za tip, jak budu v Praze, tak mrknu.
Garfie Aha prepáč. Ja ťa mám zaradenú pod Prahou a pritom si sa tu nedávno sťažovala że Rohlik prestane rozvážať na Moravu :D
Ja odtiaľ objednávam nerada, trvá to aj 10 dní kým balík príde a aj s tým vrátením je to na nič. To radšej Answear ale tam nemajú v ponuke všetko.
BTW, co stěhování?
paktofonika Ale z Mangooutlet bohužel vrácení na prodejnu nefunguje. U klasického Manga postup vrácení netuším.
Garfie tak aby sis nepředstavopvala kdo ví co, ale narozdíl od těch některejch jinejch obchodů je tam dobře vidět (já mám pocit, že třeba v Zaře je strašná tma, nebo v háemku v myslbeku)
Potrefenáhusa Neboj, pořád jdu do Manga, je mi to jasné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.