ice Kamarád apnoe má, ale co ho pamatuji, vždy provázenou hlubokým chrápáním. A když přestal chrápat, celý pokoj jsme se probudili a čekali jestli se zase nadechne. Hrozný. On ráno poměrně vyspanej, my zelený. Co má masku, dobrý :-) a je z koho si dělat srandu před spaním :-)
Také si myslím, že to může být součást blbého snu, možná projev hluboké únavy. Zhruba něco podobného jsem mívala v období kdy jsem byla vyčerpaná. Ale pokud se jinak cítíš v pohodě, spánková laboratoř je řešení.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
barbucha andulka01 prý spím tiše jako myška. Já si taky pamatuju jak táta hrozně chrápal i tu přestávku kdy se chrochtavě s heknutím nadechl, pak chilku klid a zase spokojeně chrápal a celá chata vzhůru ptž to bylo slyšet i přes tři dřevěný zdi. On pak vždycky ráno tvrdil, že nechrápe, poněvač celou noc nespal
![]()
Jako jo ty sny jsou spojený s pocitem úzkosti. Třeba když se mi zdá o tom že nemůžu dýchat kvůli rýmě, tak v tom snu nestíhám deadline nebo podobně...ale jsem přesvědčená, že ve spánkový laboratoři bych neusnula. Nevim, možná kdybych předtím proflámovala noc, ale to bude určitě zakázaný...
Budu se sledovat a popřemýšlím o konzultaci s dr...
Ta spánková laboratoř by ti měla/mohla aspoň čátečně ulevit z úzkosti, jakýkoliv, kterou zjevně trpíš. Když se nebudeš "sledovat" a rovnou se objednáš, vyloučíš aspoň něco ![]()
Potrefenáhusa Pěkná barva šatů. Já bych se ale bála,že na tmavé bavlně se objeví i sebemenší stopa potu![]()
Žabky jsou odkud?
rozarka sandály vagabond (ze stránek)
mne fleky od potu nevadi, já se teda moc nepotim, nepoužívám ani zadnej antiperspirant
V noci som dostala brutálny kŕč do lýtka. Zobudila som sa na to a fakt strašná bolesť.. Magnézium mi nedávno došlo a noha stále boli, kúpila som si aspoň Fatru ale furt to boli. Čo s tým?
Jako zeptam se jako nejvetsi tatar, ale vlastne v CR dorucuje ten COS? Ja se svoji fobii z eshopu jsem ze zahranici nikdy nic neobjednavala
. Vim, ze jsem tam nekam zadavala telefon ale ten ted v zadnym emailu nebo na fakture neni zminen, tak.jsem trosku nervozni. Zkouska ohnem pro me toto! ![]()
Lama_z_Lana Jak komu![]()
Lama_z_Lana Mne sa raz stalo že som nezadala t.č tak mi prišiel mail o neúspešnom doručení a poslali mi číslo na kuriéra.
Podľa toho čo tu pravidelne píše Sweet Potato by som bola mierne nervózna ![]()
paktofonika Já už to potřetí zkoušet nebudu. Tendence je sestupná. Poprvé doručit nemohli, ale nakonec doručili. Podruhé doručit nemohli, tak to rovnou poslali zpátky, ale peníze vrátili rychle. Potřetí by možná ani ty nevrátili.![]()
paktofonika Sweet Potato , Haha, ted jsem teda o moc klidnejsi
No ze svejma fobiema musi clevek pracovat.
Ahoj přátelé,
nedoporučil by mi prosím někdo někoho na mytí oken? Máme je sice jen tři malá včetně balkonových dveří, ale letos na to fakt nemám čas a ani mne to nebaví.
Předem děkuji
dzizisketa poslu
paktofonika ta bolest musí sama přejít, to je z toho křecovitýho stahu, kup si kdyžtak nějakou mentolovou mast a promasíruj. Můžeš si koupit aspoň magnezku minerallku, ale to magnesium je spíš pevence, než léčba těch bolestí.
Ounz Jj dakujem, no ráno som chytila tu Fatru, v práci som mala Magnesiu tak som si dala a trochu to prešlo. Mentolovu masť mam doma ale dnes som po sto rokoch zaspala a nič som nestíhala. Cítim ako to vyráža hore k panve. A keď dlhšie sedím tak sa to zhorší. No chodím sa priebežne prechádzať. Útechou dnešného nepodareného piatku sú 4 dní voľna čo má čakajú.
paktofonika bolí, no a musí to přejít. Já teď vůbec nejsem schopná lízt do holínek, pokazdý mě chytne uplně brutální křeč do lejtka, když tam tu nohu cpu :-D
paktofonika tak přeju at je to brzy dobrý!
Ounz kdyz jsme teda u tech ruznejch oboru :) muzu se zeptat, jak je to vlastne s krecema a magnesiem? je pravda, ze magnesium pomaha? tady o tom nikdo neslysel, vypada to trochu jako ceska specialita...
paktofonika Ta bolest je namožený sval od té křeče, tedy jen následek. To se magneziem nesrovná, prostě to musí odeznít a zregenerovat, úplně stejně jako když to přeženeš s cvičením. Masírovat, jemně protahovat, dostatek tekutin, studené sprchy.
Lilly_Ku ono to pomůže podle toho, čím jsou ty křeče způsobené. Příčin je víc, třeba u krecaku magnezium moc neřeší. Ale psala jsem několikrát, ze v pražské vodě je Mg málo ( asi polovina doporuceneho množství), tak tam to pomoci asi muže.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí