Nevíte proč se nedá sehnat Opticalm? Krom toho, že mam pocit, že jsem na něm závislá to byly fajn kapky do očí!
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Prosím majitelky COS kolektivních sukní a šatů, opět teda zmíním 999 , dcera mi lehce zašpinila sukni od písku, Já vím, nemám to nosit na vycházky
, ale mám to normálně zkusit lehce namočit lokálně a setřít? Je černá, tak snad to nepůjde poznat.![]()
Luna Určitě. Já je peru a zatím dobrý.
Sweet Potato Díky! ![]()
Luna Ja periem všetko v práčke, nebála by som sa toho.
Miru
Nemusíš přes paypal, můžeš normálně kartou.
Místo COS teda koukám na Esprit, od nich se mi jedny šaty docela osvědčily, takovej lněnej pytel... košilový šaty mě zaujaly, ne teda pro mě, ale ty můžeš klidně mít i vypasovaný (a čistě bavlněný - na materiál pozor, do vedra nic umělýho nebrat), ale vidim že tam inzerujou spodničku
No to je na léto jak dělaný, hezky se zapařit
Ale mají šatů spoustu, i jinejch košilovejch.
Takže dík, ty khaki už jedou...
a k nim ještě sandály, že jo
![]()
Luna Peru :-). Asi bych vyprala celou, než šmudlat nějaký kousek...
Potrefenáhusa Hezkej nákup :-).
999 Ok. Normalne na 30?![]()
Luna Na 30, ždímání asi 800. Neboj, nic se nestane :-).
v eshopu COS zrušili wishlist? ![]()
RoSa Si všichni přejou všechno ![]()
RoSa Mozna uz zjistili, ze tam meli chybu - nepsal nekdo, ze se z wishlistu daly koupit i veci, ktery uz nebyly oficialne k dispozici a jeste za lepsi cenu? Ale mozna to jenom predelavaj, meli ten web dost chatrnej, na pulce prohlizecu to vubec nefungovalo.
RoSa Áno zrušili. Včera som išla vkladať a wishlist nikde. Možno časom pribudne, ináč nové stránky sa mi páčia a hlavne fungujú.
COS na Chodově prý otevírá dnes ![]()
Tulipe zismarja a ja to prosvihnu!:)
Zdravotní vlákno tu není tak to frknu sem: Za poslední dobu (cca 1/2 roku) se mi několikrát zdálo, že se topím nebo mám rýmu a nemůžu dýchat. Nadechla jsem se až po probuzení. Je to spánková apnoe? Můj táta na to trpěl, prý to může být do jistý míry dědičný, ale prý je nedílnou součástí chrápání a já u toho nijak nechrochtám. Bude se to zhoršovat? Četla jsem, že se to léčí kyslíkovou maskou na noc (to by mohlo být fajn
) a že to může být smrtelné ![]()
Já vim, že bych asi měla jít k dr. ale tak cml...co?
ice myslím, že doktoři s tímhle podezřením posílají do spánkových laboratoří a tam ti určí diagnózu.... Ale kromě toho, že známá v té laborce přenocovala, s tím žádnou zkušenost nemám.
Nevěřím, že ses nadechla až po probuzení
To vypadá spíš na nějakou noční můru...
Jak jsem tak slyšela to popisovat, tak člověk chrápe a chrápe jako ďas... a najednou přestane, i dejchat. Spolunocležník pak s hrůzou čeká, jestli se dotyčnej zas vzchopí a zalapá po dechu...
Spíš sama? Že by ti řekli, jestli (a jak) nahlas?
Ale samozřejmě, spánková laboratoř je řešení. Mě už tam například posílali jistí nerudní členové rodiny, kteří - podle mě lživě! - tvrdí že řvu tak, že nemůžou oka zamhouřit... Ale nedokážu si představit, jak bych tam asi usnula: mezi monitorama, olepená hadičkama ![]()
ice Kamarád apnoe má, ale co ho pamatuji, vždy provázenou hlubokým chrápáním. A když přestal chrápat, celý pokoj jsme se probudili a čekali jestli se zase nadechne. Hrozný. On ráno poměrně vyspanej, my zelený. Co má masku, dobrý :-) a je z koho si dělat srandu před spaním :-)
Také si myslím, že to může být součást blbého snu, možná projev hluboké únavy. Zhruba něco podobného jsem mívala v období kdy jsem byla vyčerpaná. Ale pokud se jinak cítíš v pohodě, spánková laboratoř je řešení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí